Sushi House
Быстрое питание
S
Semy
Сет запечнный мулде унамады, только крабовые палочки, ішінде балык (лосось) болмады, орнына алма (яблоко)салып койган, авакадо жок ішінде 10мынга просто күріш пен карб палочки жедік
Айжан Тогашева
Очень вкусно емаа чуть язык не проглотила😍😍😍
Сания К
Санитария 0, кассирша грубая, вместо того чтобы заменить сказала грубым тоном, Мен не сендердің шаштарыңды жеуге келдімба ? Еда хорошая но после этого 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ужас
Думан Аймурат
Джындыыы суши вообще, рахмет үлкен өте дәмді болды🤤 заказ беріңіздер дым өкінбисіздер еще дәәәу сушилары❤️👍🏻✅
Gulmakon🐾 Aysina
Суши осы жерден алатын болдық ыстықтай ожидание 10/15минутта келді доставка сушилері үлкен дәмді 😍👍🏽всем советую
ЭЭ
.🧔
. 🧔🏻
Тема ғой темааа
Альвина Сейлханкызы
Әр тапсырыс сайын сушидын көлемі кішірейіп бара жатыр, сыртындағы икрасы тіпті сирек қылып қойған. Пиццалардын жіңішкелігі (толшина) қағазымен бірдей болып бара жатыр👎🏻
Aizhan Abdigaliyeva
Очень вкусные роллы 😍. Порции большие , рыбу режут не тонко. Принесли горячими. Всем советую). Цена адекватная , суши на уровне 🫰🏻
ШН
Шерхан Нығыметұлы
Сушилері үлкен дәмді бәрі ұнады 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
Azеке ☄️
Сушиды киширейту керек сиякты
ЖБ
Жанмира Байдирахманова
Өте дамді, тойымды екен👍🏼👍🏼👍🏼 Заказ ыстықтай, тез келді
патрик👋🏻
Донер очень вкусный, а суши вообще огромный наешься за 3-4 суш.Ожидание не больше 15 минут.Всем советую очень вкусно
miras ...
Темааа
Inzhu Kulynbetova
Сушилары оте дамды ары улкен прям советую 1-2штугн жегеннен кин тойып каласын😍
Маратова Ару .
Тамақтары дәмді өз бағаларына тұрарлық,ішіндегі адамдардарда әдемі,сыпайы🤗😍❤️
Гулимай Аймбетова
Базар жок даау го сушилары дамыде тема стоит багасына,заттарын аямай салады екен советую
СА
Сериккали Адилов
Роллы дами керемет. Барлык тагамдары дамди. Кушти. Канша жерден жеп кордим бирак осындай дамди суши жемеппин.
Айгерим Шабакова
Вкусные роллы! Обалденные! Большие, сытные и рыбы много!
GA
Gaukhar Anaphyayeva
Тема унады, ситида хотя норм суши ашылды ау😍 до конца сакталса осылай
С.
Салтанат .
Бүгін біз отбасымызбен бардық осы кафеге күшті прям сушилары үлкен тойымды жылтырап әдемі болып келді дәмі суппер тойыып қаласың Ақтөбеде №1 сушилар Суши хауста кассир қыз күшті қарым-қатынас жасап сұрағандарымызды аитып мындаи мындаи деп түсіндіріп берді рахмет көңілімізден 100% шықты бағасына лайық сапа дами беріңіздер👍👍👍
Айару🍭 Самат
Өткенде сентябрь айында суши заказ беріп бастап едім. Және целыйымен сұрап едім солай алып келді өте дәмді болды мен өте жақсы көремін тек қана суши хаустан аламын ❤❤
Айдана Рахметоллина
Кеше біз ата-аналар болып балалармен пикникке шыққанда суши мен пиццаға тапсырыс берген едік. Барлығы өте дәмді болды! Таңертең ерте жеткізіп берулерін өтінген едім — уақытында әкеліп берді.
Унара Куанышбек
Очень вкусно суши большие прям!!
жд
жазира доссанова
Басында ашылғанда күшті еді сушилары! Всегда запеченный эби заказ беретінмін ! Қазір ужас доставкаға алдырғанмын Запеченный эби ожидание реальность келды! Бетіне соус пен кунжут себілмегенго просто дидіғо ! Арасы жер мен көктей бұрын алып жүрген запеченный эби мен бүгін алған эби қараңыздаршы🤦♀️🤦♀️🤦♀️
amangal1evvv .
Өте дәмді,сушиі де үлкен размерде беріледі,пиццасы ыстықтап тұрады,Кеңес беремін.
каука ._.
зор
Асель Қанай
Быстро, вкусно, вежливо!
Сухой туман выезд Актобе04
Суши 🍣 🔥
Анар Танирбергенова
Ұнамады, дәмсіз және сатушысы дөрекі сөйлейді
АО
Арманугл Отарбаева
Обслуживание 0
Ayaulym Adil
Недавно мы с подругой заказали в Sushi House. Нам очень понравилось: офигенные суши, отличное качество и выгодная цена. Ждать пришлось совсем недолго — обещали 20 минут, а приготовили всего за 10. Очень быстро и вкусно! Давно искали кафе с действительно качественными суши, и наконец нашли. Теперь мы ваши постоянные клиент😁
Данияр Мырзагулов
Сушилары онша емескен нашарлау👎🏻
Айгерим Джунусова
Супер вкусные и большое роллы
Аягоз Мусина
Обслужевание 0!
Айсултан Сергалиев
Сушилары дәмді әрі улкен және ыссылай тез жеткізді👍👍👍😍😍😍
Алина Битлеуова
Заказала впервые, в честь открытия доставка от 5тыс бесплатная, суши вкусные, красивые, размер впечатляющий, наконец то в Сити появились суши за которые не стыдно!
Назгуль Каликова
Самый лучший суши 🍣 прям очень вкусные 😋 первый раз были и восторге и цены приемлемые 👍 попробуйте не пожалеете
БК
Бибигуль Кульмуханова
Роллы мен Суши өтте дәмді рахмет,Доставка тез керемет 🤗
Әсем Муратова
Дәмі өте керемет! Уақытында, ыстықтай жеткізіп берді. Бәрінің дәмі ұнады👍 Алсаңыздар өкінбейсіздер!
Madina Iskaziyeva
Честно очень вкусные суши и пицца😍😍😍всем рекомендую ☺️
ГА
Гульхан Абетова
очень вкусно👍спасибо)
Арай Сагидолла
Очень вкусный🔥🤤🤤
Rumeys 77
Оте дамди, и свежий ыстык куйде жеткизди😍 Рахмет коп коп Советую всем🫶🏻🥰
ЖД
Игілік Сарсенкулов
Сушилері өте дәмді👍👍
РХ
Рустам Хайрутденов
Вкусные суши советую закажите не пожалете