Макебаб
4.4
4.4
AB
Adilet Basybekov
Менің ойымша ең жаксы донер осы жерде, рақмет көп көп сапа түспесін самый главный❤️✊🏻 осы жерден алам всегда. Чистый отзыв ко атак, жаксының жаксылығын айт нұры тасысын, жаманның жамандығын айт құты қашсын дисн го крч😉
Алмаз Турар
Еті отварной, соусы шамалы, фриінің тұзы жоқ. Қосымша соустары дәмі жай-жай. Перчиктері горький. Үйде өзім донерді 100 есе дәмдірек істейм, рекламадан көргесін, көрейк деп келіп едім. Ақша құртып не стоит.
Асема Альбекова
Ожидание 25 минут деп айтқан, 40 минут тан кейін шаққа алып келген заказымызды. И то, айқай шығарғаннан кейін
Айгуль Кабакбаева
3нен 4не қараған түні донер куриный алған едік. Фри қуырылған майдың дәмі мен тұзды куриный еті аппетит қашырды.Сұйық май қағаз сыртына ағып,донерді амалсыз қарын ашқан соң жартысын жеп жартысын жей алмай қалдық. Адал ақшамызға осылай ұрынып қалғанымызға өкіндім. Персоналға айтқан едік, ол бәрібір солай шығады деді.
MS
Meirkhan Serikov
Кроме нас никого не было в заведении, но заказ ждали около 40 минут. Время 3часа ночи
Бати
Очень вкусный донер, мясо сочное, овощи свежие. Обслуживание быстрое, обязательно приду ещё!
a🤍
Мeirbekk Zhaksybekov
донерлері ерекше, тема 1600ға темекі алғанша, Макебабка келіп донер же✅👍😍
ЖА
Жанылсын Амангелдиева
Очень вкусный донер хочу отметить что сколько бы в городе не открывались донерскийе именно этому донеру нету конкурентов очень хорошоее подача и отменный вкус ✓но один минус кассир плохо обещается а так кухня все отлично
ЕЖ
Ерасыл Жанабаев
Солёный карын ашкасын жеп отырмын
Aqniet Sovet
Зооор🔥 Тойымды әрі жылдам 15 минутта дайын болды
Алимжан Сантай
Донерлері күшті👍 дәмді, тез дайын болды, ууу макебаб макебаб ууу макебаб)
Arman Kalin
Дәмі күшті,барбекю соуспен жеп көруге кеңес беремін👍
Az) .
ҚАСЫМ ДӘМІ ЖАМАНАҚО ИА Я
КМ
Куралай Муханбетсапина
Барбекю соуспен темааа👍🤤 советую
Аба Аба
Заказывали ассорти там привезли куриный! 1 донер был со сыром там не было никакого сыра!! Курица не до жареная, нарезка крупное,в курице была шкурка!!! Лаваш обгоревший, вкуса нету! Помидор крупные.
Санат Кундаев
Дәмі шынымен алғашқы дәмнен-ақ ғашық қылады екен. Керемет. Ашылғалы алғаш рет бардық. Бұйырса тағы барамыз. Соус әдемі кетті🤤
Ж
Жанат
Донерлері өте дәмді, таңдап қалғандардың бірі мен маған қатты ұнады, сочный жартысының өзіне тойып қаласын😋😋 Әр кімге әр қалай,отзывтарды сұрыптағанша барып жеп көріңіздер👍
Bekzat Kamzagali
Дөнердің бағасы қолайлы. Алайда, құрамында картоп фри мөлшері шамадан тыс көп, соусы өте ащы. Сонымен қатар, қызметкерлердің сыпайылығы төмен деңгейде болды
𝘼𝙈𝘼𝙉𝙂𝙀𝙇𝘿𝙔𝙆𝙔𝙕𝙔 📌
Донерлеры дәмдіі😍😍кайта кайта бара бергын келеды баска жерде соус касык бермид на жакта беред созм жог 100 де 100 го😍😍😍😋😋
ГР
Гульнура Руслановна
Донер очень вкусный, стоит своих денег, но ожидание 1го донера 40 мин это конечно ужасно , даже в ресторанах горячее столько не ждешь.
Котине Кирема?
Я как то писала вам что столы воняют из за тряпок Сегодня снова зашла очень чисто и ничего не воняет Незнаю это вы сами догадались или мой отзыв помог, но в любом случае я рада🤪
Арман Нубжанов
Крайне не рекомендую, вчера ближе к 00:30 сьели с другом по одному куриному донеру, на утро отравление пищевое, не могу ни воды выпить не поесть🫡🫡🫡 Нужен сюда СЭС🫡
zS
zandaulet Satkarbek
Рахмет кеше ғана барып келген едм анам мен інім үшеуміз барбершоптан келгенде қарнымыз ашып осы жакка кіріп күшті 4куринный алып едк дерзко шықты рахмет еще наурызга капченный таратты
ЖБ
Жанар Батыргалиева
Бұл донер — жай ғана фастфуд емес, нағыз дәмнің хиті! 🔥 Бір жеп көрсең, қайта-қайта келгің келеді. Баланс, сапа, дәм — бәрі топ деңгейде!
Жанбота Кадырхан
"Очень вкусный донер! Мясо сочное, соус просто пушка. Овощи свежие, лаваш хрустящий. Однозначно рекомендую!"
Шахризада Хасанова
ND
Nino Del Toro
Сервис так себе, не доложили айран, говорю не нет его, достает из холодильника и ставит на другой конец стола 😂 Донер пересоленный, но об этом уже писали
Аружан
Слишком солёное и жирное после донера болела живот и хотела только пить и все крч 2 раз не кушала бы
LM
Lina Maksatovna
Донер куриный слишком много соль Не понравилось не рекомендую 🆘
Erlan 04
5рет келдім Ассорти жоқ үнемі куриный болмаса говяжий и ассаорти ді алып тастандар менюдан
Nazerke Taubayeva
Асель деген қыз жаныыым жұмысы күшті , супер❤️❤️❤️
DM
Daniyar Marat
Өте дәмді әрі тойымды әсіресе кассадағы қызға рахмет клиентпен жақсы сөйлесет екен Жұлдыз деген
nur1aly Azamatuly
Дәмді донер таптым 😍 Еті — 🔥 Соусы — 💯 Жалпы вайб — ТОП! Кім көрді, міндетті түрде байқап көріңдер!
Артур Елбаев
донер оте керемет 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾😏😏
Гани Маликов
Макебаб өте керемет іші кең және Ақерқе Аружан апайлар керемет обслуживание жасайды
АЙДОСЯ
Самый лучший обслуживание Ақерке, Аружан очень милые
Medet Мangibaev
Керемет донералф тәтті ақерке аружан обслуживание кушти
КН
Кабидулла Назгул
донері дәмді,іші жайлы,сыныппен жақсы уақыт өткіздік
Наргиз Нурланкызы
Впервые попробовали🥲 и в последний раз. По дороге смотрела отзывы на 2гис, не зря писали плохие отзывы. Донер был слишком соленый, перчики которые положили вялый и горкий, не острый а горкий. (Не свежая) В общем спасибо , попробовали и огорчились🥲
Гульназ Жаксылык
Заказывали куриный донер. В составе была кожа курицы. Лично я кожу не ем, поэтому для меня это было некомфортно. Это не претензия к заведению, а просто личное предупреждение для тех, кто, как и я, не употребляет кожу курицы.
ГТ
Гулим Танатова
ужассс тут невозможно холодно, пришла за заказом на вынос, тут невыносимо холодно. даже за три минуты то что находилась реально замерзла. на батысе такого нет, там теплее и уютнее, даже персонал разговаривает вежливее, чем на Жубановых. конечно если сидят мерзнут, что им разговаривать с клиентами нормально
Inabat Orynbekova
Karina Serikovna
Очень вкусные🔥
A.
AYAT .
Ну нормально нормально еше посидим
Nazerke Bisengalieva
Асел офицантка прям топ 👍🏻👍🏻