Rizyq
Мясной магазин
Нурай Каратай
Еттері дәмді, таза. Бірақ ватсап жауап бермейді😭 Заказбен алдырайын десең, жауап алу қиын. Пожалуйста соны реттеңіздерші
Дарын Асылбеков
аү
асеттің үйі 1150
Свежый еттері жақсы
Бауыржан Темиргали
Ең бастысы адамның ақысын жемиді✊🏻
МО
Турка Шалқар
Цена ниже рыночных,
GU
Google User
Отличный магазин. Свежая продукция. Фарш чистый без посторонних добавок, из чистого мяса. Есть вкусная х/к скумбрия.
Алия А
Покупали мясо, попросили мясо где меньше костей, обманули, положили кусок мяса с одними костями, еще сказали что там их нет, взяли на 10 к. Прикрываются халял деп, а сами обманывают. Уятсыздар екен!
ГЖ
Гулжазира Жолдыбаева
Кеше осы магазиннен ет алып едік дәмі өте күшті болды.Істеріңізге береке берсін👍
Айгерим Бисалиева
Всегда свежее мясо и ассортимент большой 👍🏻
Zhaslan Taukaev
Молодец жігіттер! Аллаһ істеріңе береке берсін. Тап таза адал еңбек! Сервис керемет!!!
МЕ
Махаббат Ермекова
Осы магазинның тұрақты клиентіміз😍 еттері де ,фарштары да сапалы👍🏻
NS
Nur Suyebayev
Дәмді еттері
АЖ
Аққу Жолдыбайқызы
Еттерінің дәмі күшті үнемі осы ризықтан аламын өте дәмді,Ішіндегі сатушы қызда керемет,өте сыпайы,Әрдайым күліп қарсв алып тұрады😊
ГТ
Гулжан Танбаева
Керемет еттері де,фарштарыда дәмді,ешқандай артық дәм жоқ👍👍 100%советую осы жерден алыныздар бағалары да қол жетімді
БТ
Балжан Танбаева
Бүгін сіздерден фарш пен Тефтели алган едім дамі деген кушті пісіп жатқандағы иісінің ози апитетти ашады керемет 10/10
AN
Assemgul Nazarova
Купила ребра 3 шт не маленькие . 2 шт воняют шуашем , в 3 раз и суп прованял шаушем ,некачественное мясо не советую фото приложила выкидывать буду невозможно есть. Покупала 6.200 тыс тг
🤗 Гүлсім
Фарштары таза еттен тартылган прям дәмді 😍
Безымянный
Указано в графике работы до 21:00, по факту в 20:00 закрыто. Вы меня ввели в заблуждение и я по морозу зря сюда шел.
КУ
Кумисгул Унешбаева