Cleaning_home_Aktobe
Клининг
BA
Bekzat Amandykov
Клининг қызметіне толықтай риза болдым 👍 Жұмысты таза, ұқыпты әрі уақытында орындады. Рахмет, міндетті түрде тағы хабарласамын!
Анель Нургалиева
Приезжали к нам в Koktem.clinic Работа отличная,мы давольны😍 Спасибо за качественную работу 👍🏻🫱🏻🫲🏼
ХС
Хадижат Саритова
Отличная работа
JB
Janna Baigeldinova
Отличный сервис,всё выполняли идеально,спасибо большое за такой труд
AB
Ashat Bissengali
Cleaning Home Aktobe делали уборку на дому. Приехали вовремя, навели идеальную чистоту. Результатом довольны.
Amina Sabirbaeva
Кілемдерді күшті қылып жуып берді тап таза👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
КД
Казбек Дузелбаев
Вызвали клининг на дом. Результат понравился: чисто, без запахов, аккуратно. Cleaning Home Aktobe — настоящие профессионалы своего дела.
Meirlan Temirhan
Cleaning Home Aktobe-ке кілем жууға тапсырдым. Уақытында алып кетіп, таза әрі жағымды иіспен қайтарды. Сапасына көңілім толды, ұсынамын.
СТ
Султан Тоймаганбет
Генералный уборка жасауға шақырдық үйге өте керемет тап-тұйнақтай, мұнтаздай, тәштай етіп жинап берді рақмет көп көп🙌🙌🙌
Асель Иман
Кушти кылтп тазартып кетти 🙏🏻 рахмет коп коп буду обращаться к вам ✨ Истерине саттилик 🫶🏻
MQ
Meirambek Qaldybai
Өте керемет клининг центр👍 Кеше ғана студиямның диванын жудыртқан едім. Нәтижесі керемет мен күткеннен де👏 Қызметкерлері де сыпайы тиянақты екен. Аппараттары вообще біз көрмеген тамаша екен😍 Баршаңызға ұсынамын😉
Максат Баймаханов
Cleaning Home Aktobe Я заказывал химчистку мебели. Сделали аккуратно, быстро и качественно. Сервис на уровне!
ДЖ
Дария Жума
Алла істеріңізге береке берсін Өте керемет Ұсынамын
ББ
Бибата Бокаева
Диванымыз әбден ластанып кеткен соң химчисткаға бердік. Жігіттер өте ұқыпты, сапалы жасап шықты. Үйдің іші тап-таза, иісі де жаңарып кетті. Қызметтеріне ризамыз!
Заказывал(а) чистку ковра — результат отличный! Ковер стал чистый, свежий, без запахов. Работают аккуратно и вовремя. Рекомендую!
Жанадым Каримов
Жұмыстары өте керемет сапалы жуады көңілімнен 100емес 1000 есе шықты Істеріне береке берсін Жұмыстарына табыс тілеймін Көп көп рахмет
nU
nurbolat.amen@mail.ru User
Диванға химчистка жүргізілді. Жұмыс уақтылы, сапалы орындалды. Қызмет көрсету кәсіби деңгейде.
НБ
Нурсултан Бохаев
Тахта теперь как новая — все пятна убрали, чисто и аккуратно. Благодарим за работу!
ТА
Талгат Аманов
Ребята приехали домой и тщательно вычистили ковролин. Цвет обновился, запах стал свежим. Очень довольны!
RK
Rasul Kozhin
Кафеміздің диван-креслоларына химчистка жасап берді. Жұмысы сапалы, дақтар түгел кетті, иісі таза. Өте разымыз! 👌✨
ض.
ضَصْ .
Өз ісінің маманы👍
ES
Ernaz Shamganov
Өте кәсіби команда. Жұмысты мұқият орындайды. Ұсынамын! Алла береке берсін жұмыстарыңызға🤲🏻
Олжас Каналбаев
Жұмыстары сапалы👍
NS
Nauryzkerei Salamat
Клининг қызметіне бірінші рет жүгіндік, өте жоғары деңгейде жасалды. Әсіресе диван мен кілемнің тазалығы қатты ұнады — жаңа сияқты болып шықты! Жұмысшылар жауапкершілікті, ұқыпты. 5/5 🌟
SM
Sayan Maqym
Полностью довольны работой компании. Пришли вовремя, выполнили всю работу качественно. Сотрудники вежливые и профессиональные. Рекомендуем! ✅
МД
Медгат Дабыл
Клининг компаниясының жұмысына өте риза болдым. Барлығын таза, мұқият жасап шықты. Уақтылы келіп, кәсіби қызмет көрсетті. Ұсынамын!
БК
Бакдаулет Куандык
У Клениготлично выстроен сервис: грамотные специалисты, продуманная организация работы и высокое качество исполнения. Все этапы — от консультации до сдачи результата — прошли максимально чётко и профессионально. Очень приятно сотрудничать с компанией, которая соблюдает сроки и гарантирует качество. Буду обращаться ещё.
Алина Абдраманова
Фотостудияма шақырғанмын, мебель кілемдерді барлығын аппақ қылып тап таза қылып кетті еще сразу кептіріп уақытында келіп кетті, көңілімнен шықты жалпы Ақтөбе бойынша шақырғандардың ішінде арзаны мебельді тазартып еще кептіріп кетті👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
КЖ
Кайрат Жазбек Kairat Zhazbek
Жұмыстары керемет. Қыздар да жігіттеге де рахмет... 🤲 тап таза қылып жинап жуып шайып кетті...☝️ карб пен тазалағандай қылып кетті
Али Жумабай
Номер 1 Кленинг 👍🏻
Gulden Abuova
Качественная химчистка мебели по адекватной цене.
EE
Ernur Erlanov
Сотрудники вежливые, работают профессионально. Мебель почистили аккуратно, без повреждений. Рекомендую!
UM
Ulmeken Melsova
Екі баламмен бірге өсіп кележатырған диванымызды ағартып, үймізді жарқыратып кетті! Рақмет❤️
Yerkenaz Sagdanova
Хорошая химчистка, диван почистили быстро и качественно. Всем советую! Приехали в удобное время, всё сделали аккуратно, никаких разводов и запаха не осталось. Теперь диван выглядит как новый, очень довольны результатом.
ГА
Гульмира Абдрахманова
Нұрсұлтан , көп рахмет! Отырғыштарым аппақ болып қалды 🥰Ісің алға бассын !
TK
Timur Kudabayev
Спасибо за химчистку! Хорошая работа! Понравилось!
ZM
Zhainagul Momysheva
Отличный сервис! Безупречная работа!спасибо большое за ваш труд!👍👍👍🫶🏼
Bota Kamasheva
Произвели хим.чистку салона машины. Аккуратно и быстро. Все понравилось!
Анастасия Базилевская
Обратились в компанию для химчистки мебели, и результат превзошел все ожидания! Наш диван, который уже давно потерял свежесть и был покрыт сложными пятнами, буквально преобразился- стал как новый ! Работа выполнена очень аккуратно, специалисты приехали точно в оговоренное время, все оборудование привезли с собой, быстро и профессионально справились с задачей. Особенно приятно, что сотрудники вежливые, доброжелательные. Видно, что работают на результат👍 Теперь уверенно рекомендуем всем знакомым и обязательно обратимся к Вам снова.