Qypshaq
Кафе
с
сява
Совсем не понравилось
обслуживание фигня, в зале грязно, капает с крыши на пол, на кресла, в еду, меню несли пять часов, не убрали стол перед тем как посадить
Расулла Берденов
В восторге
Ешқандай талассыз үздік баға. Керемет жер. Тағамдары өте дәмді. Сәкілері де бар. Тып тыныш жер. Шет елден келген әріптесім бірден ұнатып қалып, күнде кешкі асты осы жерден ішті. Бағасы да өз құнына сай. Әлшерге сапалы қызметі үшін ерекше ризашылығымды білдіремін.
Там Ерлан
Спасибо, паста вкусная. Официант Нурсултан молодец
LN
Lyazzat Nurollaeva
Не понравилось
Хотела лагман, но повара не было. Взяла запечённые суши и салат с баклажаном. - Суши: слишком много риса, рыбы почти нет. - Салат: большие куски баклажана сырые внутри, рукола старая и кислая. ❌ Блюда не понравились, не рекомендую.
Махаббат Унгарбаева
Совсем не понравилось
Куырдак чисто жир , вообще нету мясо , невозможно кушать, обслуживание тоже не понравилось , из напитков что указано в меню не было , официантка навязывала другие что мы не хотим
Tomiris Baktibaeva
Офицант Нурсултан супер пупер 👍🏻
zhanelok 🤍
Ееен кушти кафешка тамактары😍😍😋
СМ
Саламат Маликов
В восторге
Плов өте дәмді келуге кеңес беремін
Gulnaz Atyraubayeva
В восторге
Қыпшақ рестораны өте керемет обслуживание на высшем уровне администратор вежливо относится к клиентам блюды очень вкусные 🔥💯
lug adgab
В восторге
Тыныш, әдемі, соның ішінде жарға ілінген кілемі өте әдемі екен😍 Ас мәзірі қазақ тілінде😉 Тамақтары да дәмді болды. Менен алтыншы жұлдыз болсын💫
В восторге
Ердаулетке көп рахмет өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті🥰🥰🥰 бәрі өте дәмді👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍👍👍👍
Bakytzhan Amina
В восторге
Отличный сервис, лучший персонал, оченьь вкусная кухня🥰🥰🥰
Мадина Сапарова
Совсем не понравилось
Плов в целом был неплохой, но шашлык оказался слишком жёстким. Мясо трудно жевалось. Стакан и чайник были плохо протёрты, выглядели грязными. Зубочисток не было, а в посуде лежала бумага от зубочисток.
СБ
Серик Болатов
Совсем не понравилось
Вчера 08.01.2026 заказывал плов. К сожалению, блюдо оказалось пересушенным, рис был очень твёрдый. Более того, во время еды повредил зуб. Администрация заведения, прошу обратить внимание на качество приготовления и свежесть блюд. Посетителям советую не полагаться полностью на отзывы.
Алтынай Таубаева
В восторге
Кафе күшті, тамақтары дәмді бағалары арзан, сөз жоқ керемет. Официанттары өте жақсы сыпайы, жақсы отырып қайттық. Еңбектеріңіз жана берсін✊🌟
LL
Lu Lu
Совсем не понравилось
Всё ужасно Заказали две порции кебаба принесли все в одной куче( но это ладно) Так же дали заказ на одно блюдо, сидели ждали, потом когда все блюда подали на стол они говорят что одно из ваших блюд нету в меню его просто убрали но нас не предупредили. В связи с этим мы дали заказ на пасту, но так как они готовили её в спешке макароны мы не ели а грызли. Чайники грязные, мне принесли использованный не мытый бокал На столе лежат чьи то волосы Сервисы и персоналки все в пыли Короче не советую
Сауле Курманбаева
В восторге
Қонағыңды ұялмай алып келетін жер екен. Тамақтары тойымды, официант бала да жүгіріп жүріп бәрін әкеліп беріп, қызмет жасады. Керемет әңгіме-дүкен құрып, жақсы демалып келдік. Іші сәл суықтау екен. Сол жерін қарастырса.
🥂 🥂
В восторге
Қыпшақ кафесі маған ұнады. Тамақтары өте керемет, дәмді болды. Даяшы Нұрсұлтанда өз жұмысын жақсы жасады. Бәріңізге келуге кеңес беремін😋👍🏻
В восторге
өте жаксы тамактары, барі дамдіі особенно хрустящие баклажан салаты топ🤤 Нұрсұлтангаа рахмеет кухняя топ 😍
Лайля Рахметова
Өте дәмді керемет жер
Наргиз Тенизбаевa
В восторге
Өте керемет жер.Тамақтары дәмді.
Ера .
Керемет ресторан порции душевные 👌
ЕРЛАН Конысов
Все отлично
zh zr
В восторге
кушты екен тып тыныш, оте дамди
Karakat Kairatovna
В восторге
официант Ердаулет молодец, заказы приносил быстро, и обслуживание было отличным 👍🏻
kymie 🎀
В восторге
плов ооочень вкусный,мясо мягкое,очень тепло и уютно,желаю только процветания и больше клиентов🙌🏻😋
ТК
Тулеген Касым
В восторге
Тамақтары өте дәмді, бағалары жақсы👏🏼 Келуге кеңес беремін👍🏽
Aidar Alzhanov
👍👍
Ғайнедин Мәнбай
Пловтары өте дәмді ✅ кафенің іші салқындау 🥶
В восторге
Все вкусно! Обслуживание супер!
ГБ
Гульмира Битекбаева
В восторге
Кеше болдық.Тағамдары өте дәмді керемет👍Даяшы балдарға да көп рахмет
HA
Husniddin Ashirov
В восторге
Маган оте унады,тамактары дамды екен.Пловтары тыл уйырер😍😍😍😍
Робия Тәжібай
В восторге
Были в этом халяльном кафе сегодня — очень понравилось! Атмосфера уютная, чисто. Еда просто супер — всё свежее, вкусное и сытное. Особенно порадовало отношение персонала: администратор Алишер встретил очень дружелюбно, помог с выбором блюд, сразу видно, что человек на своём месте. Официант Нурсултан тоже большой молодец — внимательный, вежливый, всё принёс быстро. Спасибо ребятам за отличное обслуживание! Обязательно вернёмся ещё ☺️
5 посещений
A ♡
В восторге
Әріптес деген комбоны осымен 3-ші рет алып тұрмыз. Өте дәмді. Тойымды. Ыстықтай келеді. Соусымен, мол жуасымен салған. Пловы бөдене жұмыртқасымен, ащы перецімен.👍👍👍👍👍👍
Акмарал Аймаганбетова
В восторге
Тамақтары өте дәмді. Официант Нурсултанға да көп-көп рахмет! Көзіңнен түсінеді бәрін. Бар жағдайымызды жасады
maksuttovaaa 🧞♀️
В восторге
Сушист 😍 , Том ям 😍 Обслуживание 10/5 Не сообщили что закрывают в 00:00 , за двери до 01:00.
даниал
Күшті🔥🔥
Нурсултан Серикулы
Суперрр👍🏼
ГА
Гульмира Алихова
В восторге
Ариптес сеть заказ берип едик, оте дамди, керемет! Уакытында дайын болады, ари дамди!
БЕ
Бекзада Ерназарова
В восторге
Тамақтары өте дәмді.Өте керемет жер.Тамақ ішуге тек осында келеміз.Сервис та өте жақсы✨
Ерлан Билалов
Понравилось
Уютно
Алдияр Дильжанов
Оте унады , Бари дамды
Фарида Мырзалиева
В восторге
Тамақтары дәмді қызметі ұқыпты👍 Өте жайлы әдемі👏
ДБ
Даметкен Бисенова
В восторге
Кеш жарык Бүгін Кыпшак кафесінде ауыз ашар уакытында болдык .Өте әдемі іші тап таза жылы.Тамактары да дәмді керемет .Барғаныма куанып калдым .Обслушка керемет Алшер Әділет Шапағат рахмет .
Гульназия Маликкызы
Совсем не понравилось
12.03.куни ауызашарга барганбыз,алдын ала сэтпен ас мазирин броньдап,акелген ас тандаган аспен мулдем келисптди порциясы оте аз…неге аз деп сурак койсак админге… суретте баскаша го деп….суретке сенбениз ол фотошоп деп оте дореки турде жауап катты,обслужив.оте томен жарты сагаттап кутип отырдык…ешкандай этикет ,сервис жок…барганымызга оте окинип калдык,шакырган конактарымыздан да уят болды,келесиде бармастай болдык….курметти Актобеликтер жарнама суреттерге сенбениздер,оларда бари фотошоп ИИ деп оздери жауап берди…
Куралай Халлыева
Совсем не понравилось
Не могу дозвониться, странно, трубку поднимают и ка, ша бросают, хотела забронировать на марта. Ребята такие не серьёзные, написали в ватсап, прочитали молчат, как шарашкина контора, по старше кого-то, чтобы отвечали на звонки, а не ка, ша деп не бросать🤦
ЖД
Жандос Дияров
Совсем не понравилось
Адамнын уакытын кадирлемейтн жер екен. Келисилген уакытта дайындап бермеди. 1 кун бурын заказ берген на вынос тамакты 35 минут кешиктирип берди
Ernur Tolegenovov
В восторге
осы кафе ушн дал европа каласынан келп тангалп калганм бар недеген багалар жане даминин ози европа сезилип тур неделен ширкин😍
Zhandos Onalbaev
Не правильно время работы. Выпроводили в 23:00 сказали что закрыты
Адилбек И
В восторге
Керемет! Тағамдары өте дәмді!!! Шынымен ұнады! 👍👍👍 Комболары керемет екен!