Qypshaq
Офицант Нурсултан супер пупер 👍🏻
ЕРЛАН Конысов
Все отлично
zh zr
кушты екен тып тыныш, оте дамди
zhanelok 🤍
Ееен кушти кафешка тамактары😍😍😋
СМ
Саламат Маликов
Плов өте дәмді келуге кеңес беремін
Расулла Берденов
Ешқандай талассыз үздік баға. Керемет жер. Тағамдары өте дәмді. Сәкілері де бар. Тып тыныш жер. Шет елден келген әріптесім бірден ұнатып қалып, күнде кешкі асты осы жерден ішті. Бағасы да өз құнына сай. Әлшерге сапалы қызметі үшін ерекше ризашылығымды білдіремін.
lug adgab
Тыныш, әдемі, соның ішінде жарға ілінген кілемі өте әдемі екен😍 Ас мәзірі қазақ тілінде😉 Тамақтары да дәмді болды. Менен алтыншы жұлдыз болсын💫
Мадина Сапарова
Плов в целом был неплохой, но шашлык оказался слишком жёстким. Мясо трудно жевалось. Стакан и чайник были плохо протёрты, выглядели грязными. Зубочисток не было, а в посуде лежала бумага от зубочисток.
СБ
Серик Болатов
Вчера 08.01.2026 заказывал плов. К сожалению, блюдо оказалось пересушенным, рис был очень твёрдый. Более того, во время еды повредил зуб. Администрация заведения, прошу обратить внимание на качество приготовления и свежесть блюд. Посетителям советую не полагаться полностью на отзывы.
Алтынай Таубаева
Кафе күшті, тамақтары дәмді бағалары арзан, сөз жоқ керемет. Официанттары өте жақсы сыпайы, жақсы отырып қайттық. Еңбектеріңіз жана берсін✊🌟
TI
Tolegen Ibragimov
Неге клиент 5000 теңгеден аса чек жасап, тамақ ішкенде, қызметкерлер конкурс туралы ескертілмейді?
МД
Мұратбек Дәулет тегі
Мәзір қазақша ма?
ЖД
Жандос Дияров
Адамнын уакытын кадирлемейтн жер екен. Келисилген уакытта дайындап бермеди. 1 кун бурын заказ берген на вынос тамакты 35 минут кешиктирип берди
Karakat Kairatovna
официант Ердаулет молодец, заказы приносил быстро, и обслуживание было отличным 👍🏻
LN
Lyazzat Nurollaeva
Хотела лагман, но повара не было. Взяла запечённые суши и салат с баклажаном. - Суши: слишком много риса, рыбы почти нет. - Салат: большие куски баклажана сырые внутри, рукола старая и кислая. ❌ Блюда не понравились, не рекомендую.
Алдияр Дильжанов
Оте унады , Бари дамды
LL
Lu Lu
Всё ужасно Заказали две порции кебаба принесли все в одной куче( но это ладно) Так же дали заказ на одно блюдо, сидели ждали, потом когда все блюда подали на стол они говорят что одно из ваших блюд нету в меню его просто убрали но нас не предупредили. В связи с этим мы дали заказ на пасту, но так как они готовили её в спешке макароны мы не ели а грызли. Чайники грязные, мне принесли использованный не мытый бокал На столе лежат чьи то волосы Сервисы и персоналки все в пыли Короче не советую
Сауле Курманбаева
Қонағыңды ұялмай алып келетін жер екен. Тамақтары тойымды, официант бала да жүгіріп жүріп бәрін әкеліп беріп, қызмет жасады. Керемет әңгіме-дүкен құрып, жақсы демалып келдік. Іші сәл суықтау екен. Сол жерін қарастырса.
AМ
Aсем Маратовна
Магазин очен хороший Большой осартимент Мы постоянные клиенты
Суши и пицца очень вкусные
Ғайнедин Мәнбай
Пловтары өте дәмді ✅ кафенің іші салқындау 🥶
БК
Бағдат Көптілеу
Өте салқын іші
kymie 🎀
плов ооочень вкусный,мясо мягкое,очень тепло и уютно,желаю только процветания и больше клиентов🙌🏻😋
Alisher Erkenuly
әнгіме жок
Фарида Мырзалиева
Тамақтары дәмді қызметі ұқыпты👍 Өте жайлы әдемі👏
ГА
Гульмира Алихова
Ариптес сеть заказ берип едик, оте дамди, керемет! Уакытында дайын болады, ари дамди!
A ♡
Әріптес деген комбоны осымен 3-ші рет алып тұрмыз. Өте дәмді. Тойымды. Ыстықтай келеді. Соусымен, мол жуасымен салған. Пловы бөдене жұмыртқасымен, ащы перецімен.👍👍👍👍👍👍
Мирас
Мәссәған өте дәмді күшті тамақтары бағасына сай келуге кеңес беремін
Бір Қазақ
Өте тамаша.
ТК
Тулеген Касым
Тамақтары өте дәмді, бағалары жақсы👏🏼 Келуге кеңес беремін👍🏽
Махаббат Унгарбаева
Куырдак чисто жир , вообще нету мясо , невозможно кушать, обслуживание тоже не понравилось , из напитков что указано в меню не было , официантка навязывала другие что мы не хотим
БЕ
Бекзада Ерназарова
Тамақтары өте дәмді.Өте керемет жер.Тамақ ішуге тек осында келеміз.Сервис та өте жақсы✨
Dilnaz Berishbai
Қыпшақ кафесі маған ұнады. Тамақтары өте керемет, дәмді болды. Даяшы Нұрсұлтанда өз жұмысын жақсы жасады. Бәріңізге келуге кеңес беремін😋👍🏻
potiyaa .
өте жаксы тамактары, барі дамдіі особенно хрустящие баклажан салаты топ🤤 Нұрсұлтангаа рахмеет кухняя топ 😍
ГБ
Гульмира Битекбаева
Кеше болдық.Тағамдары өте дәмді керемет👍Даяшы балдарға да көп рахмет
Сымбат Алтынбаева
пиццалары топ😍 бәрі күштіі, ұнадыы👍
ТН
Турсынай Нурбаева
Маган тамактары унады дамди болды ишиндеги кыз адаммен сойлескени унады жаксы карсы алды
Все вкусно! Обслуживание супер!
Ernur Tolegenovov
осы кафе ушн дал европа каласынан келп тангалп калганм бар недеген багалар жане даминин ози европа сезилип тур неделен ширкин😍
Робия Тәжібай
Были в этом халяльном кафе сегодня — очень понравилось! Атмосфера уютная, чисто. Еда просто супер — всё свежее, вкусное и сытное. Особенно порадовало отношение персонала: администратор Алишер встретил очень дружелюбно, помог с выбором блюд, сразу видно, что человек на своём месте. Официант Нурсултан тоже большой молодец — внимательный, вежливый, всё принёс быстро. Спасибо ребятам за отличное обслуживание! Обязательно вернёмся ещё ☺️
даниал
Күшті🔥🔥
Акмарал Аймаганбетова
Тамақтары өте дәмді. Официант Нурсултанға да көп-көп рахмет! Көзіңнен түсінеді бәрін. Бар жағдайымызды жасады
Улданай Маратовна
Тамақтары дәмді екен😋😋
КТ
Көркем Тоқтамыс
👍🏻👍🏻👍🏻😍
Акнур Дарханкызы
тамактары дәмді,отмосферасы вапщее темаа маған каттты унадыы барынздар советую
MT
Meiirzhan Tanatov
😍🔥
HA
Husniddin Ashirov
Маган оте унады,тамактары дамды екен.Пловтары тыл уйырер😍😍😍😍
Нурсултан Серикулы
Суперрр👍🏼