Plus Auto Atelier
Пошив автоковров
Службы
Алибек Бубетаев
Всё четко!!! Быстро!!! Качественно!!! И приемлемые цены!!! Рекомендую!!!
Carllsonn тот самый
Жақында осы жігіттерден полик алып едім, өте қатты ұнады жұмыстары, сапасыда мықты екен, ұзақтан болсын жұмыстарын, рақмет✊
Omirbek Ulanov
Мына жігіттердің істеген поликтері өте жақсы! Маған ұнады, сапасы да, істеп жатқан материалдары да дерзкий! Қала бойынша көп емес сондай матсерлер! Даурен көп рахмет✊🏽 Істерін сәтті болсын🤲🏽🤝✊🏽
Temirlan Abilov
Сапасы өте керемет👍👍
Болатбек Жаксыбаев
Сапасы өте жоғары 👍👍👍
Талапбек Есенов
Качественно, недорого 👍
ИБ
Исатай Байдау
Өз кәсіптерінің мамандар бәрі әдемі!! қолдарың дерт көрмесін!!! красавчиктер👍✊
Аймурат Канат
Сапасы мықты тапсырыс беріңіздер өкінбейсіздер👍👍
ДУ
Данияр Утегулов
Мастер своего дела, советую! Руки целовал 👍🏻
Мейрболат Бактигалиев
Полик заказ бергенмін, өте сапалы болып шықты. Бағасы мен сапасы👍
Асель .
Полики классные, удобно мыть, хорошо сохраняют форму. Цена тоже радует! Рекомендую всем🔥🔥
Азамат Джаналин
Ателье по пошиву ковриков, рекомендую👍 быстро и качественно делают👍
KD
Рахмет жаксы истейды екен тез озиме унады 10/10
Alisher Serikov
Качество 🔝🔝🔝
Нуржигит Акжигитов
5D полик заказ бергенмiн багасы арзан жане сапалы жасап бердi. 2 машинамада адемi тiгiп бердi. Осы жерден жасатуга кенес беремiн
NN
Nkhan Nkhan
Жақсы бағаға келісіп істеп берді. Жұмысыңа береке інім!
Talgo Kalimatov
Самые лучшие полики!! Заказывал себе на машину, позвонил Сам директор и уточнил размеры. Однозначно топ!!!! Цех красивый, персонал вежливый, сделали все в кротчайшие сроки! Доволен как слон🤟