Univer
2.3
2.3
Nurik King
Совсем не понравилось
Чтобы записаться и попасть к врачу, надо пройти многоуровневый конкурс, бардак творится
АЖ
А. Ж.
Совсем не понравилось
Почему целых 2 участка , включая взрослых и детей принимает всего ОДИН ВРАЧ? На каждый участок выделено 2 часа ! Что категорически невозможно записаться на прием! Даже экстренно не попасть! Без моего согласия перевели в эту поликлинику! Ранее во 2мкр было чуть лучше. Врачи меняются снова и снова. По -моему они и сами устали и не справляются с такими количествами людей. ВЫДЕЛИТЕ УЖЕ ОТДЕЛЬНОГО ВРАЧА ДЛЯ ЭКСТРЕННЫХ СЛУЧАЕВ, ОТДЕЛЬНО ДЛЯ ВЗРОСЛЫХ И ДЕТЕЙ! И НА КАЖДЫЙ УЧАСТОК ОДИН ПОСТОЯННЫЙ ВРАЧ. НА ПРИЕМ НЕВОЗМОЖНО ЗАПИСАТЬСЯ, В КОЛЛ ЦЕНТР НЕ ДОЗВОНИТЬСЯ! КУДА УХОДЯТ ДЕНЬГИ НА МЕД.СТРАХОВКУ? ЕСЛИ Я ПОЧТИ НЕ ПРИХОЖУ В БОЛЬНИЦУ.
Guldana ..
Совсем не понравилось
Регистратура телефон алмайды, всегда запись орын болмайды. Записьпен барсанда уақытында кіре алмайсын. Сити бойынша 1 ғана гинеколог запись толып қалады.
ШМ
Шынар Махамбеталиева
В восторге
Прошли курс детского массажа у Нуржана Талгатовича. Нам понравилось👍. При поднятии ребенка уже начал держать голову уверенней. Также прошла кашель с помощью дренажного массажа тьфу тьфу тьфу
Молдабекова Акниет
Совсем не понравилось
МЫНА КЛИНИКА ЖАЛПЫ КІМ УШІН ЖҰМЫС ЖАСАП ЖАТСЫЗДАР? АДАМҒА БЕДІРЕЙІП АЙҚАЛАСЫП ШЫҒАДЫ. ВРАЧТАРЫНА ЭКСТРЕННЫЙ ТЕМПЕРАТУРА ОТДЫШКАМЕН КЕЛСЕКТЕ БҰРЫЛЫПТА ҚАРАМАДЫ. АЙЛЫҚТЫ ЖҰМЫСТЫ ӨЗДЕРІҢ УШІН ЖАСАҢДАР ХАЛЫҚПЕН ЖҰМЫС ЖАСАЙ АЛМАСАҢДАР КЕТІҢДЕР
Малика Султашева
В восторге
Мен өз алғысымды массажист Нұржан мырзаға және физкабинеттеги медбике дәрігеріне білдіргім келеді. Құрметті дәрігер! Қызым Аялаға көрсеткен кәсіби массажыңыз бен ерекше қамқорлығыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Әр сеанстағы мейіріміңіз, дәлдігіңіз бен жауапкершілігіңіз бізге үлкен сенім сыйлады. Балаға деген жылы қарым-қатынасыңыздың арқасында Аяла өзін еркін әрі жайлы сезінді, ал нәтижесі көз қуантады. Сіздерге зор денсаулық, жұмыстарынызға табыс, тілегіңізге жетер бақыт тілейміз! Осындай білікті де жүрегі мейірімге толы маман екеніңізге мың алғыс! Құрметпен, Орынбасарова Аяланың ата-анасы.
ЖА
Жазира Абдрашиева
Понравилось
Массажист Нуржан Талгатович өз исинин маманы балама кайта кайта барып алдым массажды конилим нен шықты.Колынызга дерт бермесин.Балам массаждың көмегімен еңбекмеуге талпынып жур
GS
Gulima Saiman
В восторге
Нұржан Талғатовичтен массаж алдық массажды жақсы жасайды👏🏻
GGG GGG
Совсем не понравилось
Мына поликлиниканы тексеру керек , адамның өмірі ойыншық емес қо 11 кабинет қан алған мынадай жағдай болып отыр ,өз ісінің мамандары емес
Гульжайна Мират
В восторге
Шарбану медсестраға алғысымды білдіремін өте білімді білікті жауапкершілігі мол жұмысына адал жан пациенттерге жаны ашып қашан барсаңда жүгіріп жүреді көп рахмет 🤍
Anel Galymzhan
Совсем не понравилось
Поликлиника ужасная. Экстренных пациентов не принимают, а если и принимают, то заставляют сидеть час ради справки. К пациентам 16–17 лет, пришедшим без родителей, относятся халатно. В целом больница очень плохая. Спасибо только женщине в регистратуре Елене.
Частый гость
РЖ
Райхан Жусупова
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность массажисту Нуржану Талгатовичу. Приводила зимой сына с внутричерепным давлением, смещением верхнего позвонка после курса массажа тьфу тьфу уздг хорошие результаты и истерики прекратились. Вот только сегодня с 9 месячной дочкой с а кончили дренажный массаж прям хорошо очистились дыхательные пути🤲👍 Нуржан Талгатович профессионал своего дела 👍
sultan spun
не умеють работать
Shakira syrlybaeva
Совсем не понравилось
Нашар, кабылдау болими жауап бере алмайды накты суракка жауап аламадык. Терапевт кай учаскесин биле алмадым, 2,5 жаста кызыма кызуы болып лор керек болган. Мамандырылган полеклиника деп естигем. Натижесин коре алмадым.
Nurai 🤍
Совсем не понравилось
Емханадағы қызмет өте нашар. Дәрігерлер науқастарға дұрыс көңіл бөлмейді, қарау сапасы төмен. Көп күтесің, бірақ нәтиже жоқ. Қарым-қатынас та ұнамады — салғырт қарайды.
Indi_hanym 🇰🇿
Бардачное, недоработанное место!
tamik
Мадина Курал
Совсем не понравилось
Регистратура вообще ұстамайды, қай врач қай кезде отыратынын қалай білеміз? Қалай жазыламыз сонда?
НА
Нургул Аманкулова
В восторге
15 кабинет сиякты сонда ер адам бар улкен киси сол кисиге алгысымды билдиргим келеди баягы адам есть баягы казирги жастар до конца тындамайт оздери тусинбейт еще озинди кудыртып жиберед агай соны корип мени тусинип шаруамды 6 секунда битирип берди рахмет агай сизге аллах разы болсын сизге сиздей ак халатты жандар жасай берсин багалансын 👍✊
Айка Айгерим
В восторге
Нұржан Талғатовичтан массаж алдық Массажист прям СУПЕР👍🏼 Кашель была снял с помощью дренажного массажа✊ хорошо помог тьфу тьфу тьфу, после получили массаж ног и рук👍🏼 Қолы дерт көрмесін👏🏼 Потом врач и медсестра кабинета физлечения тоже супер.👍🏼 Запись у нас была через месяц, попросили оставить номер телефона, мол вдруг освободиться время, позвоним. Я думала чисто для приличия взяли. Но и в правду позвонили👏🏼👏🏼👏🏼 Спасибо за работу❤️
не
нурмат еламанов
Совсем не понравилось
Ужас нөөөл.Мәдениетсіз врачтар екен.Екі дүниеде де оңбай кетіңдер😇
GА
Gauhar Акатаева
В восторге
Массаж алган едик, Нуржан Талғатович өз ісінің маманы, массаж алғаннан натиже онынан болды, көп рахмет
AT
Akbayan Telmanova
В восторге
Балалар массажисті Нуржан Талгатович өз ісінің маманы. 6айлық балам аунамай жүр еді, нәтижесі бар балам аунай бастады. Баламен жақсы жұмыс жасайды, маған ұнады. Ризамын келуге кеңес беремін.
ЯП
Я Просто
Совсем не понравилось
Полный бардау, ребенку 2 месяца врача не знаем каждый день меняют как перчатки.На прием лично пошли записались а в базе компьютера вообще нету ть что ребенок записан. Че за фигня? Закройте клинику все равно работать не умеют!!!!!
Индира Кулмаганбетова
Совсем не понравилось
Ужас врачи не знают культуру речи, здорового человека могут сделать больным. Бардак полнейший там. Записаться не возможно к врачу и дозвониться до регистратуры. И заведующий как и врачи с одного теста. Слов не хватает одни негативные эмоций.
Айбек Жумагулов
Совсем не понравилось
Сами не знают куда отправляют! Лишь бы избавиться от пациента! Лучше не обращаться этой поликлинике! Самая худшая поликлиника в мире. Первый раз такое в жизни, советую даже не заходить!
СА
Серик Аманжолович
Ужас
У
Ульяна
В восторге
Отличный детский массажист Абдрашев Нуржан Талгатович! Получили 5 дней массажа, ребёнок пополз👍 прям хороший результат, очень довольна! Благодарю!!!
GZ
Gulsezim Zharmaganbetova
Совсем не понравилось
Осы поликлиниканы кадагалайтын бир мекеме барма? Облздрав? Иши бардак.коздери бакырайып отыра береди Анда мында бар деп. Жумыстан суранып барасын,барганда шаруан битпейди. Колга кагазга керек направление беред, сол кагазбен барсан компьютерге салсын дейд. Оны салгызу ушин врачка жазылу керек.даму медке доступ ашыныздар.раз регистрация не успевает
Aruym A
Совсем не понравилось
Сегодня у меня сильно заболел глаз, текли слёзы, появилось гнойное выделение, поэтому я обратилась в поликлинику. Сначала я подошла в регистратуру, чтобы узнать, какие документы нужны для записи. Мне сказали, что нужны флюорография и ЭЦП, я всё принесла. Потом меня направили в кабинет №25. Когда я пришла, сказали: «ждите». Просидев долго и спросив, сколько ещё ждать, мне ответили: «у меня нет времени, ждите». Только медсестра рядом взяла мои документы, внесла в базу и отправила обратно в регистратуру. Там уже наконец-то оформили запись. В итоге в регистратуре сказали, что окулист принимает только до 12 часов, экстренно не принимает, и направил: «идите к коз жарыгы». У меня болел глаз, я пришла в экстренной ситуации, но конкретной и быстрой помощи не предоставили.
Дарина Басгарина
Совсем не понравилось
регистратура телефон көтермейді, телефондарын өмірі ала алмайсын запиське жазылу ушин
ЕҚ
Ерболат Қаршыға
Совсем не понравилось
Өте нашар,4 сағат босқа күткізіп қойды,регистратура дұрыс білмейді жұмыстарын,врач өте аз көп адам очередьде күтіп отырады инвалид кісілер,қарт кісілер,даже экстенный мен келіп отырғандар қөп күтіп ауырп кіре алмай кеткен адамдарда болды шыдай алмай ауырып
Botakoz Tulegen
нашар
СЕ
Самал Елешова
В восторге
Поликлиника жақсы жасалынған .Қызметкерлерге жақсы жағдай жасалынған .Қызметкерлері өз жұмыстарын жақсы атқарып жатыр .Бүгін Нуржан інімізден курс массаж алдық ,алдыннан бері алып келе жатырмыз.Өз ісінің маманы ,мейірімді ,баламен қалай сөйлесуін біледі.Масажы ерекше өте жақсы жасайды👍Қолы дерт көрмесін🙏Жұмыста өрлей берсін 👍
Нагима Ситказиева
В восторге
Здравствуйте. Мы проходили курс по массажу, диагнос сколиоз 3 степени. Хочу поблогодирь врачей за професионнальный и добрый подход к пациентам. Результат после одного курса 👍
Айым Кулинтаева
Совсем не понравилось
Канша ай болды баламды операция дайындап жургеныме жауапкершыликтери жок! 1 затка кайта кайта журмын анализдериде дурыс шыгармай дурыс жиберми нашар ашылганына быраз болды уйрениситын уакыттары болды ғой❗️ басшыларынада бардым
MS
Meruert Sharipova
Жаксы!
Aikosh _
В восторге
Медсестра ,педиаторлары оте жаксы адамгершіліктери мол.Медсестра озы жазып шақырып алды ,ішіде тап таза регистратура отырған кісіде мәдениетті жан екен .
Марина
Совсем не понравилось
Хочу поблагодарить врачей и мед.персонал особенно старшую мед.сестру Айдай Нуралиеву за отличный подход к пациентам.И отдельная благодарность к водителям скорй которые обеспечивают поездки на УЗИ и Рентген находящиеся в других поликлиниках.Желаю вам всем здоровья успехов в работе и семейного благополучия С/ ув Кадырханова Марина.
BM
Botagoz Muratova
В восторге
ұлыма массаж жасаған Нуржан ағайға үлкен рахмет! Қолы өте жеңіл, өз ісінің шебері, баламен жақсы тіл табысып, балаға бірден жақсы әсер етті. Өте мейірімді, жауапты, сабырлы адам.
Айназ Нурлыгали
В восторге
Басында болды шамалы кыйындап сәтер,, кәзір бәрі жақсы Дәрігерге үйреніп калдық, телефонғада үйрендік үйде жатыр/отырып жазылуды 🤗✊
ЖБ
Жанна Баймагамбетова
В восторге
Өте жаксы поликлиника. Халықа барлык жағдай жасап жатыр Заведующая кушты адамгершилиги мол адам .Дневной стационардагы медсестра билимды маман колы женил.
AE
Asiljan Eleusizov
В восторге
3 мкр жақсы полеклиника адамдарды жылы қарсы алып жоғары деңгейдегі қызмет көрсетеді 👍👍👍
BZ
Botakoz Zabikhollina
В восторге
3 мкр ашылған керемет поликлиника,үйімізге жақын орналасқан👍 Мамандары керемет.
ЖЖ
Жансая Жангирханова
В восторге
Регистратурадағы қыздарға рахмет, адам көп болғанына қарамастан бәріне үлгеріп жүрген👏
ГА
Гулдана Абатова
В восторге
Бари керемет регистратурадагы кыздар жаксы екен
ЖБ
Жумакыз Байгутдиева
В восторге
Поликлиника кызметкерлери оте жаксы.регистратурадагы кыздар жа оте керемет кызмет корсетеди.оз басым ризамын
гм
гулдана муханова
Оте жаксы емхана ,халыктын барлык жагдайын жасап отыр ,
Гулдана Ажибаева
В восторге
Жаксы полеклиника ишинде бәрі бар,тап-таза,
Саламат Мукушев
В восторге
Новая, современная поликлиника. Современное оборудование. В этом районе как раз не хватало!!!