Fly aspan
bolatbekova gulfairuz
Советую,в будние дни скидка Очень понравилось😍сходили с семьей на 5 сеансов🔥
FORCE #champion🏖️
В восторге
Больше меня не пугайте а то я испугался ✌🏻
Айтолқын💜
Керемет! Күшті андреалин!! ! Суперрр Енді тағы барамыз барлығы шын сияқты
Сезім Ниетбаева
Классно👍🏻я пойду ещё раз
Гулека Муратбаева
В восторге
Суперский летающий кинотеатр, мы с детьми в восторге, молодцы что открыли у нас в городе
merey saparova
очень необычное развлечение 😍😍
nargiz .
В восторге
куштыыы прям всем советуююю ишиндеги персонал бари такие вежливыеее😍😍😍
gulsezim saparova
Отличный сервис😍
AN
Ayaulym Niyazbekova
Совсем не понравилось
С детьми посетили это место. В целом всё понравилось. Провели время с удовольствием. Кроме одного НО! Который сильно испортил впечатление. Пришли в 12:30 и нам сказали, что не работают и откроются только в 15:00. При этом в Instagram никакой информации об изменении времени не было. Думаем ладно, решили подождать и заранее попросили записать нас, чтобы избежать очереди. Дети очень хотели попасть. Нам отказали. Когда вернулись позже, уже был полный хаос. людей пропускают без очереди! Ощущение, что всё происходит как попало. Хочется больше порядка и уважения к гостям.
ГТ
Гульсум Тржанова
В восторге
Отбасымызбен бардық , күшту ұнады. Кассідегі жігіт сыпайы акциямен кіргізді. Қыздарым де өзіміз де күшті эмоция алып шықтық.
БЖ
Батырбек Жаубатыров
Отбасымызбен бардык,унады. Оте керемет
Алтынгуль Есбергенова
В восторге
9Dұшатын кино театрға келдік.Маа,күшті екен.Сапасы да адамдары да жақсы екен Келып,көңыл көтеруге ьаршаңызды шақырамын!👍👍
AE
Aruzhan Esbergenova
В восторге
Прям қызық екен, сотрудниктері понимающий, вежливый 😍
Akmarzhan04
В восторге
Арайлым апайға көп-көп рақмет. Әлем аралы өте күшті болды және ұнады😍❤️❤️
ИА
Иркен Али
В восторге
Очень понравилось и детям тоже )
НЖ
Назгуль Жолдасова
Отличное место
Альбина Кадырова
Просто слов нету эмоции 🔥
ЖЖ
Жансая Жеткергенова
В восторге
Fly aspan 9D кинотеатры өте керемет! Бұл жер шынымен де ерекше форматтағы демалыс орны. Кәдімгі кинотеатрлардан мүлде бөлек - 9D эффектілерінің арқасында өзіңді фильмнің ішінде жүргендей сезінесің. Интерьері де заманауи, әдемі жасалған, бәрі таза әрі ұқыпты. Қызметкерлері сыпайы, көмектесуге дайын, бәрін түсіндіріп береді. Әсіресе достармен немесе отбасымен барсаң, эмоция екі есе артады. Балаларға да, ересектерге де ұнайтын орын екен. Бағасы да жалпы осындай формат үшін қолжетімді деп есептеймін. Сапа мен эмоцияға тұрарлық. Өте жақсы, міндетті түрде барыңыздар! Ұсынуға тұрарлық 👍
Ару Ка
👍🏻👍🏻👍🏻
Khalida Khangeldiyeva.
Понравилось
реалистично,но мало фильмов-видео можно было побольше сделать. а так классное место