Улица Есет батыра, 107а
5-й м-н, Астана район, Актобе, Актобе городская администрация
В здании
Службы
Жансая Нұрболатқызы
Бұл жер менің сүйікті гүл сататын жеріме айналды ,өте күштіі бәрінеде советт беремін .🙌🏻🙌🏻🫶
ET
Erbolat Taigarin
Балкия,Асем,Саша. базар жок оларга. кушти кыздар. есет батыр 107а😍😍😍❤❤❤👍👍👍
БА
Бегали Алибеков
Тут мне очень понравилась девочки очень хорошо встретили очень хорошо обслужили и вкусно покушал и атмосфера хорошая
DD
БА
Бек Алибеков
РМ
Расул Муханбет
очень доволен! обслуживание на высшем уровне! и выигрываю именно отсюда всегда!
Fekir 02.29
Администратор Әсем өте керемет өз жумысын жаксы жасайды барлығы унады