Балбобек
SS
Shugyla Seitkarim
Өтее күшті садик
Очевидец Алматы
Каких детей вы туда отдаете?На Даулеткерея света вечно нет, то три часа то сутки. У соседей справа собака постоянно на самовыгуле кидается на людей и детей родня это их поэтому каждый раз делают вид что впервые такое происшествие.Не самое безопасное место для садика.Половину отзывов сами пишут и нянек заставляют писать хорошие как правдивые удаляют неизвестно но моих еще еще пары мамочек удалили.
УС
Улмира Серикбай
Балбөбек балабақшасының директоры Гульшат Имангалиевна және қыздарымның тәрбиешілері Ботагөз апай мен Сымбат апайларға алғысым шексіз! Балабақшаға ешқандай жыламай, жақсы көңіл-күймен барады. Әр мерекеде іс-шаралар ұйымдастырылып, жоғары деңгейде өтеді.
Айдана Кунибекова
П.п ба а.и:'(:-|:-|:-|:-|:-|
Айдана Нурай
маган унады садик кызым жаксы барып жаксы келеди , ис шаралары жаксы отеди
Арайлым Мукашева
Оте жаксы бала бакша. 5 уакыт тамагы бар. Тарбиешилериде жаксы.
ZZ
Zamira Zharkymbekova
Жаксы садик. Директоры Гүлшат ханым оте жаксы киси. Жауапкершілік жогары. Ар балага деген карым катынастары жаксы.
Айнур Сейткаримова
3 баламда осы балабақшаға барды, балабақшаға алғыс айтамын! Директоры әрдайым лично өзі жүреді бәрін қадағалап. Тәрбиешілері жақсы, мектепке жақсы дайындайды! Тамақтары құнарлы! Ертеңгіліктері жоғары дәрежеде өтеді!
АЖ
Айнаш Жарассова
Балбөбек😘, балабақшасынын тәрбиешилерине улкен алғыс айтамыз, тағзым💖💖💖!!! Балаларымнын 3 уі де осы балабақшаға барды , балаларым осы бақшанын түлегі, қызым қазір мектепте 2 сынып окушысы . Екі ұлым енді осы жылы балабақшалық ұақыттарын аяқтап мектепке аяқ басады . Еш алаңсыз қалдырып, кете аласын, балалар қарны тоқ, тәрбиелі, мектепке дайын , жазу , санау биледи , оқу да биледи, тәрбиеши апайларға алғысым шексиз, балаларымның балалық шағының куәгерлері, Отбастарыңызға бакыт , сиздерге ұзақ өмир , Ұрпақ тәрбиесине қосқан үлестериңиз үшин , Үлкен Рахмет😘😘😘!!!
жм
жазира мамырбаева
Керемет садик менің балаларым барған, Өте жақсы тәрбиешілері. Білікті мамандар жұмыс жасайды, балаңызды берсеңіз өкінбейсіздер.
Венера Смагулова
Выражаем Вам огромную благодарность. Хотим отметить Ваш высокий профессионализм, чуткое отношение к детям, заботу, внимание, доброту и теплоту, индивидуальный подход к каждой семье. Воспитательный процесс организован таким образом, что учитываются все мелочи повседневной жизни в социуме, в семье и в коллективе. Дети с радостью идут в сад, потому что там их встретят любимые воспитатели, с которыми им легко, интересно и можно поделиться детскими секретами. В группе царит комфортная теплая обстановка благодаря пониманию и равноправию. Вы учите наших деток дружить и уважать друг друга, творить и фантазировать, ценить прекрасное, быть честными, добрыми, заботливыми. Наши дети гордятся своими достижениями, с радостью показывают нам свои поделки, с интересом дома повторяют сделанное в детском саду. Шаг за шагом под Вашим чутким руководством дети познают окружающий мир, радость дружбы, свои личные возможности. В группе чистота и порядок, комфорт и уют. Дети сыты и опрятны. Мы полностью доверяем Вам, ведь родителю, когда он оставляет ребенка практически на весь день, очень важно знать, что его чадо в надежных руках. Мы спокойны за жизнь и безопасность наших ребят, ведь рядом с ними настоящая команда профессионалов. Мы очень Вам благодарны. Спасибо! Нам очень с Вами повезло!
Баур Жарылкасынов
Так как мы в этом году идем в школу, очень хочется сказать много добрых слов и слов благодарности в адрес нашего детского садика Я очень рад что мой ребенок попал именно к таким добрым, чутким и душевным людям
СЖ
Сагит Жарылкасинов
Өте керемет балабақша тәрбиеші апайларда жақсы күшті 👍👍👍
Сабит Жарылкасынов
Өте керемет садик балаларға қатты ұнайды тәрбиешілері де жақсы . Очень хороший детский сад по деньгам тоже хороший воспитатели очень хороший нашим детям нравится ходить туда спасибо большое вам всем за все.
Акмарал Бисенбаева
Супер пусть будет ещё лучше
Dana Almesh
"Балбөбек" балабақшасы жақсы, бізге ұнайды, қызым тез үйреніп қалды. Директор, тәрбиешілер, барлық қызметкерлер мейірімді, жауапты. Балаларға жылы пейілмен қарайды.
УУ
Улан Умбетжанов
Ұлым 1 жас 11 айынан барады, қазір 5 те. Осы уақыт аралығында жаман ештеңе байқамадым.Өзімізге ұнайды
Анар Кубашева
Балабакша Жаксы,балалар 5 уакыт тамактанады!Маган унайды👍👍👍
ЖБ
Жанар Багашар
Балбөбек балабақшасы жақсы,ұл-қызым өте жақсы барады жыламай қалады!!Ботагоз апай Анар апай мың алғыс👍👍
ГИ
Гүлшат Имашева
Жақсы садик.Балдарым бірінен соң бірі 4 жыл болады осы садикке барып жүргеніне.Біздерге ұнады😍
Zhadyra Kopbossyn
Классный детский сад! Все нравится! Воспитатели тоже хорошие. Ребенка отдавали в 2 годика, сейчас 5 лет. 3 года ходим уже. Спасибо вам большое за все ❤️
КН
Кайрат Намазбеков
Жаксы балабакша👍 улкен рахметтимизди Ясли тобынын апайына айтамыз👍 1,5 -3 жас аралыгындагы балаларга жаксы сабак откизеди. Бизге бари унайды
Айым Толеген
Хороший садик 👍🏻!
LK
Laura Kusainova
Оте жаксы садик.2.5жастагы балам барады,садикке баргалы сойлей бастады,апайымыз жаксы,сабак каратканы оте унайды.👍
Qwertyx 888
Балбобек😂😂😂
AT
Aizhan Tungishbekova
Жаксы балабакша. Балам жаксы кореди. Садик бармайсын десем жылайды барам деп. Апайына соз жолатпайды. Тамактары да жаксы.
Адиль Хан
Екинши баламыз барып жур. Ризамыз, балаларынызды уайымдамай берсениздер болады. Апайлардын барлыгы жаксы.👏👏👏
Сымбат Сарыбаева
Өте жақсы балабақша. Маған ұнайды. Балам 2 жылдан бері осы балабақшада. Бәріңізге ұсынамын.
Алияна Сарсенова
Очень хороший садик. Воспитатели тоже очень хорошие, добрые. К детям относятся с душой. Мы уже 3й год ходим в этот садик. Нас все устраивает.
Каусар Даулетбек
Балалар қараусыз қалады Бірнеше рет байқалды
Маржан Борантай
Садик кушти улым осы жерден биыл битирип, 1 класка барады. Апайлар жаксы
Гулшат Даулет
Уже 2день, не могу узнать о садике ничего!Трубку не берут, на ватсап не отвечают! Вчера звонила,сказали позвонить завтра, звоню и опять не могу до них дозвониться.Раз оставили номер для связи, так отвечайте пожалуйста!🤦♀️