Межведомственный расчетный центр социальных выплат
Наурызбайское районное отделение
1.4
1.4
А Z
Совсем не понравилось
«Осторожно,не злая собака,а вечно злая Кемпірбаева Назым!»на 3-таже,в 5-кабинете,неадекватная женщина которая не умеет вести диалог с людьми!
Акерке Спендиярова
Совсем не понравилось
Бүгін 36 апта 1 кун болды , декретный түспеді әлі. Келіп доп документ, чек тапсырдым. Мүмкіндік болса басқа районға ауысып тапсырыңыздар. Айлап күтесіздер декретный. Отзывтар өтірік емес, расында аналардың жан айқайы. Басқа райондар бұлай ұзақ қарамайды екен. Сумка в роддом ештеңке ала алмай жүрмін, ақша түгіл подтверждение о назначении келмеді. 1 айдан асты. Уже 36 неделе беременности, декретный не поступили. Сдала все документы дополнительные и чеки. Если будет возможность лучше поменяйте прописку и сдайте с другого района там сразу получите ответ. Отзывы действительные , очень долго будете ждать или запаситесь терпением на неизвестный срок. Прошло больше месяца все ещё в ожидании , ни денег ни подтверждении о назначении нету.
G❤
Gulnaz ❤️
Понравилось
3 этаж 5 кабинеттегі Шолпан деген кісіге үлкен рақмет! Өз жұмысын жақсы біледі, алдындағы адамға жауапкершілікпен қарайды. Алғысым шексіз! 3 этаж 1 кабинетте отыратын 2 қыз өз жұмыстарын білмейді. Әсіресе распечатькада отырған қыз. Алдына 3-4 мәрте бардым. Жұмысының тиянақсыздығынан. Ақша алып отырған соң жұмысын дұрыс істеуді талап еттім. Қасындағы қыз екеуі жабыла кетті. Халыққа қызмет ету орталығында жұмыс істей отыра, сөз таластырып басқа жаққа барып істетіңіз деп талап қойды.
Айбике Курманали
Совсем не понравилось
Босануға уақытым 2 апта қалды,декретный дородовый әлі аламай жүрмін,30 күн тексеріске кетті деп,30 күн қарайды,жауап берулері қиын,керек емес документтерді сұрата береді,государственный порталды ол документтер бәрі тіркелген,ары бері сандалтып жүргізіп онсызда босанайын деп әрең жүрген әйелдерді қинап.Қаншама нерв кетті,келіп кетіп қол аяғымыз ісіп кетті,оның бәрі біздің денсаулығымызбен баланың денсаулығына үлкен кері әсер етеді,неге дұрыс жұмыс жасамайды?Әлде лищь бы өз ақшамызды өзімізге бермеудің амалын жасайма әдейі?
Alan Adilbek
Совсем не понравилось
телефон номерлары жоқ,өз жумыстарын білмейді,білмегендіктен өтірік басқа документтерді сұратады солай солай бір біріре сілтей береді Наурызбай әкімшілігіне Шағым жазамын бұл дүние бұлай қалмау керек
6 посещений
Альбина Абай
Совсем не понравилось
декретный бойынша құжаттар тапсырғаныма 2 ай болды, босану уақытымда жақындап қалды, әлі жүрмін ала алмай. Қызметкерлер қандай құжат сұрап тұрғанын өздері білмейді, керек емес құжаттарды тапсырып жүрген екенмін. Флэшкага салып ананы әкел, мынаны әкел, файлдын размерін сжимать етіп әкел деп 2ай жүгіртті! Қанша нерв, ақша кетті!
Динара Даулеткулова
Өткен жолы ашуланып нашар отзыв жазып едім. Құжаттар тіркеліпті. Рахмет ❤️
A.
Ayz .
Совсем не понравилось
Как это нет телефонного номера в Государственной организации? Каким образом работаете? Грубые сотрудники
Bek .
Совсем не понравилось
В пятницу был у них сделал все что они сказали, уже понедельник но тишина, решил позвонить и узнать у них на какой стадии находится моё обращение но номер который дали мне в 1414 (87272580202, вн.34077) не берет трубку, следовательно делаю вывод о том что данная структура работает не корректно так как мало того что мое обращение которое было написано в пятницу еще не ушло в базу, так ещё и нет обратной связи. Опять придётся ехать и все на месте узнавать
Aida Kamshybayeva
В восторге
Шолпан ханымға алғыс айтқым келіп отыр🙏Декретте отырған біз сияқты аналарды тездетіп қабылдап, барынша жанашырлық танытты👍
Aigul Abilda
Совсем не понравилось
Ужасный 3 этаж 5 кабинеттің қыздары дұрыстап түсіндірмейді безрейіп отырады өз жұмысын дұрыс жасай алмайды компютер алдында құр отырад анада бар мында бар деп сұрақ қойсаң жауабы жоқ жұмыс ка баска адамдар алыңыздар қанша халық жауабтарын дұрыс түсінбей кайтады Сары қыска шашты кызға жалыбым есімдерін айтпайды жазып қоймаған 38 аптамын тууайын деп жүрмін жаны ашып көмектері жоқ допка документ тапсыруға келгем соны не документ деген сиякты көмектесіп кішкене жоқ безбет ұрсысып отыр менімен шықсын жұмыстан….
TS
Tolqyn Serikbayqyzy
Совсем не понравилось
😡😡😡Декретке шығатын болашақ аналар! Еговтан е-отинишпен жазыңдар жазатын жалобаларыңды. Мында жазғаннан ешкім оқып, түзеліп жатқан жоқ. Сауатсыз мамандар отыр, сандалтын адамды. Берген чектарымды дұрыс тіркемеген. Срогым жақын қалды, 3 этажға қанша рет келдім, көтеріліп түсу де оңай емес. Жағдайыңды айтсаң мазақ қылып отыр, босанған соң да алсаң рақмет ақшаңды деп. Өздерінің жұмысын білмеген соң сандалтып отыр, или айтпайма ақша бер тез жасап беремін деп,егер сол үшін осылай издеваться ететін болса.
Баглан Кокимбаева
Совсем не понравилось
Еш кандайда сотрудниктерде жумыстарына деген жауапкершилик жок, бир ай болды апта сайын барамын, туатын срогым жакындады, зиркилдеп турлерин келистирип алып айкайлап сойлейды, давлениям котерылып кетты осылардын айкайлап зиркилдегенынен тордеотырган айел, и так группа рискадагы адаммын давлениямен, олар добили меня! Оте грубый миндет отыргандары! Денсаулыгыма Балама зияндары тиетын болса, баскаша сойлесемын! Құзырлы органга жүгінетын боламын! Жумыстарын жаксы билмеген сон жукти айелдерды сандалтады!
В восторге
Сегодня была в центре, где выплачивают пособия по социальным работам. Хожу туда уже несколько дней. Хочу оставить отзыв о сотруднице по имени Шолпан. Она предоставила мне всю необходимую информацию, всё подробно объяснила и полностью помогла решить мой вопрос, наконец-то завершив моё долго не решавшееся дело. Как я поняла, это единственный грамотный сотрудник среди всех. Большое спасибо за её профессионализм и внимательное отношение!
NN
Nazi Naz
Совсем не понравилось
Өте нашар. Сотрудниктер бір бірінен сұрап ештеңе білмейді. Декретный әлі дұрыс өткізбей жатыр. Алдарындағы компьютерлері вирусқа толып қалған
SK
Shyryn K
Совсем не понравилось
Здесь Никто ничего не знают. Перекидывают друг на друга. Очень ГРУБЫЕ сотрудники. На вопросы отвечают агрессивно. Будто из своих карманов собираются выплачивать пособию.
Маржан Касымова
Совсем не понравилось
Что за люди там сидят?! Они вообще знают свою работу ? Уже сколько времени прошло как сдала документы на декретный! И телефона нет чтоб позвонить узнать!(( дурдом честно! Вроде город а как будто деревня ..
Буся Ляля
Совсем не понравилось
почему нет телефона для связи?! Приходится ездить, так как работу выполняют некомпетентные сотрудники, уже 10 дней прошло перерасчёт не сделали до сих пор. Зп получают с наших налогов.
З.
Зурик .
Совсем не понравилось
Как можно дозвониться до вас? Не поавильные номера указали
Ардақ Амирова
Совсем не понравилось
Декретный бойынша құжат қабылдайтын қыздар мемлеткеттік қызметкер ретінде дұрыс жауап бермейді. Жарты сағат бұрын обед деп зіркіп сойлеп, дұрыс жауап бермейді..Қызмет көрсету өте нашар
Assel Adamova
НОМЕР ТЕЛЕФОН ЖОҚ, КОММУНАЛЬНЫЙ ТҮСПЕДІ 2025
Assel Adamova
НОМЕР ТЕЛЕФОН ЖОҚ, КОММУНАЛЬНЫЙ ТҮСПЕДІ 2025
Анна Мертенс
Совсем не понравилось
Безграмотные, наглые, бесполезные люди. Зачем они там? Благодаря им понимаешь,что их ведомство нам не надо
ZK
Zhomart Karzhauov
Трубку не берут
Aidana Erbolatkyzy
Неге телефон номер жоқ
НО
Нурдана Ордабек
Совсем не понравилось
Тиркелмеген отирик номер не ушин коиып коиган?
A
Aiym
Совсем не понравилось
Тел.номер. Тиркелмеген дейди, не сумдык.
МИ
Мадина Исмаилова
Обед до 14:30 в 2ГИС указанно до 14:00
Дария Ниязалиева
Совсем не понравилось
Ужасно что у них отключены тетефоны кажется специально поставили левые номера чтобы не работать
Алмас Кайратулы
У них телефоны рабочие?
SS
SS S
Совсем не понравилось
Зачем им телефон ? Почему им выдали телефон а они не берут трубку
Совсем не понравилось
Телефон не берут, все усложняют, требует ненужные документы
ГШ
Гулмиза Шалхарова
Ужассс, не берут трубку.
Madina Zhunussova
Совсем не понравилось
Специально не берут трубку, вообще работать не хотят. Декретные уже сколько недель стоят на рассмотрении, вы издеваетесь?
ЖК
Жанель Каршалова
Не понравилось
Обед написан до 14:00, в кабинете указано до 14:30, на звонки никто не отвечает
Zuhra Niyazova
До Луны дозвониться проще чем до вас 🤦🏻♀️
Aigerim Akpanbetova
Совсем не понравилось
Уже три года прошло , а все также не берут трубку или все время занято
Султан Хан
Телефондарын ешкашан котермейди
Assem Kabylbek
Совсем не понравилось
Таңнан бері көрсетілген нөмерлерге звондап отырмын. Қаз сағат 17:31. Жұмыс телефонына мүлдем қоңырау бармайды, желі бос емес деп тұрады. Мен сенбеймін. Таңнан кешке дейін кіммен сөйлеседі? Елдің бәрі соның ішінде Наурызбай ауданындағы қыз-келіншектер 24/7 декретныйға өтініш бермейтін шығар? Орталық жұмысына көңілім толмайды.🥵😨👎
Совсем не понравилось
Просто ужас не могу дозвониться сколько дней уже🤦🏻♀️куда можно обратиться по поводу декретный 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
DB
Di Bektemirova
Совсем не понравилось
Ужасно! Ни один телефон не берет трубку, сколько звонишь, без толку!
Roza Djumabekova
Совсем не понравилось
Зачем им обед 1,5 часа , им даже пол часа хватит,за полтора часа можно поспать,за что зарплату получают?
AT
A T
не дозвонишься!!!
Ниагара Имнахунова
Совсем не понравилось
Нахрен вам эти номера ни один не поднимает не отвечает вы работает вообще или нет?
togzhan ..
Совсем не понравилось
Не могу дозвониться! Ужаснооо просто, кто там вообще сидят? Они работают? Жалобу напишу
Кристина Кочиева
Совсем не понравилось
Я беременная, мне постоянно пишут занести доп документ, прихожу, пишу пояснение, прошу не брать в зачет начисления, так как не в состоянии с животом метаться по городу и искать компанию, где месяц работала. Мне прописали постельный режим, а они все требуют, не могу декрет оформить уже месяц, скоро рожать, а они все гоняют.
ЖМ
Жако М.Д.
Совсем не понравилось
Звонила полгода назад и сейчас, и ни разу не дозвонилась! Везде одни и те же номера указаны, операторы Цона тоже дали эти номера на которых никто не отвечает. Перезвоните мне 87057942848
Айя Сембекова
Совсем не понравилось
Там вообще кто за связь с населением отвечает? Почему телефонные звонки игнорят? За что мы налоги платим, чтобы они за такую работу зарплату получали?
EZ
Ely Zhanzhigitova
Совсем не понравилось
Почему к вам невозможно дозвониться,никогда не отвечает телефон,
Бахытгуль Аман
Совсем не понравилось
Напишите действующий телефон. Не возможно дозвониться!!!! Ужас просто!