Детские сады
МВ
МЕСТО В САД 87776957126
👶✨ Быстрое оформление в детский сад! Помогу со всеми документами: ✔ Оформление в сад ✔ Перевод из другого сада ✔ Зачисление ✔ Помощь со справками ✔ Консультация по ваучеру и листу ожидания
Ардана Нургазина
Біз №136 балабақшаға бірнеше жылдан бері барып жүрміз. Осы уақыт ішінде балабақша ұжымы өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын, тиянақты әрі мейірімді екенін көрсете білді. Тәрбиеші апайлар балаларға сүйіспеншілікпен қарап, әр балаға жеке көңіл бөледі. Тамақтары әрдайым дәмді, ал балам балабақшаға қуана, жақсы көңіл-күймен барады. Осындай жылы әрі жайлы орта қалыптастырған 136-балабақша ұжымына шын жүректен алғысымды білдіремін! Ералы, Еркежан, Омардың мамасынан Алғыс сіздерге👏😘
AT
Aida Toktasynova
Бул балабакшага 2 балам барады озимизге катты унайды Акбота жане Ертостик тобындагы апайларымызга улкен рахмет
NY
Nurgul Yerbosyn
Балабақшаға қызымызды апарып жүргенімізге бірнеше ай болды. Өте жақсы,тәрбиешілері балаға өз баласындай қарайды. Балабақшаның жағдайы жақсы,тамақтарын уақытылы ішеді.Қызымыз еркін сөйлейтін ,ұялмайтын болды. Әртүрлі дамытушы ойындар ойнатып,билер үйретеді . Балабақша ұжымына рақмет!👍🏻
Динара Бектурова
Хороший детский сад, уже второй ребенок пошел в этот сад полгода как👏🏻 апайки заботливые👍🏻
MI
Maya Iliyas
Осы балабақшаға Балапан тобына барып жүргенімізге 4 айдай болып қалды, тәрбиешілері жақсы, балам тез үйреніп кетті. Жазира апай мен Ақмарал апайына көп рахмет, балалардың уақытын қызықты өткізу үшін әр түрлі іс-шаралар ұйымдастырып, дамытып отырады. Балабақша өте таза және жылы.
Жанна Казыбек
Ваучер бойынша баланы садикке орналастырамын 87475316160 вотсапка хабарласыныздар 🫶🏻🌹 24/7 байналыстамын☺️☺️☺️
Kazakh Batyr
Баланы бұзып жіберді, өкінішке орай. Шәй ішіп бір біріне айттап жүреді. Балалар қараусыз қалады 2-3 рет болды. Басшысы мен тәрбиешілер адаммен сөйлесу дегенді білмейді. Балаға шын жаныңыз ашыса бұл жерге жоламаңыз.Жазу, сызу дым жоқ.Баласын әкеліп тастайды жүрсе болды не істеді, не ас ішті,онымен шаруасы жоқ ата-ананы да көрдім, соған мәз әйтеуір апайға сұрақ қойсаң сенімен ұрысатындарда бар екен жабылады😂 .Әркімге әрқалай. Баланы алып 0-ға бердік, жазып, оқып жүр Аллаһқа шүкір өте дұрыс шешім болды Балалар біздің болашағымыз. Аман болыңыздар
GS
Gauhar Sabieva
Самый ужасный сад, тут дети деградируют! Один воспитатель выполняет работу двух воспитателей и няни, дети сидят смотрят мультики, пока один воспитатель моет полы, моет посуду, занимается другими делами. Дети часто без присмотра, заведующая делает упор на питание, но ребёнок там не ест, приходит голодный, на обеденный сон они не переодеваются, физкультуры нет. Бардак полный, ребёнок вышел спокойно с территории садика никто не понес ответственность и даже не извинились. Пол года ребёнок ходил в сад через слезы Бану Апай обозвала моего сына «суйкимсиз» и отказалась принимать его в группу Вообще не профессионально со стороны педагога И заведующая все игнорит Охрана там тоже никакая Они меня везде заблокировали Ужасный сад, не советую
Сауле Кадырова
Хочу написать свой отзыв о садике. И поблагодарить весь педагогический состав! Моя доча была в группе Алтынай воспттатель наша Назгуль апай с огромным сердцем,любящая свою работу и своих воспитанников. И сын в группе Акбота Спасибо огромное воспитателям Лаура. Апай и Майра апай за вашу любовь и труд.И еще нянечке Баха апай как называют наши детки ее😊 А если в целом сказать о садике очень чистый уютный начиная со двора. И конечно это блогодаря руководству садика. С огромной благодарностью мама Сауле❤️❤️
Назерке Ертисбай
Фууу өтірік бала келді деп ақша жасайды
Айгерим Асанова
Мы хотим в этот сад, сюда ходит весь наш ЖК. Получили ваучер, нет мест вообще ни в каких гос садах. Пришлось встать в частный, сюда будем вставать в лист ожидания, но так переводится вероятность маленькая потому что в листе ожидания уже много детей, но хотим в 136, помогите 87059638858
ЗИ
Зере Исакова
Хочу написать свой честный отзыв об этом садике ,нам очень нравится этот садик,в начале очень переживала за сына так как ему было всего лишь 2 года,но наша воспитательница Жазира и няня классные ,сын сразу же привык к воспитательнице и няне,ходим с удовольствием,заведующая этого садика опытная и вежливая женщина,вообщем спасибо этому садику 😍❤️
ИМ
Ибраева Мадина
Хочу выразить искреннюю благодарность всему коллективу детского сада. Огромное спасибо заведующей — за грамотную организацию работы, тёплую атмосферу и профессиональный подход. 💐 Отдельная благодарность воспитателям нашей группы Акбота ♥️— за терпение, чуткость, творческий подход и любовь к детям. Моя дочь Аминка, с радостью ходит в садик.🎉
SS
Sholpan Saduakasova
Бастығынан бастап барлығы жаксы.
Сымбат Санатова
Ребенку нравится 🥰
SA
Saltanat Aitimova
Помогу получить направление в садик по всему КЗ 8771-162-92-61
8 707 848 96 11 Помогу получить направление в любой сад! Кез-келген балабақшаға жолдама алуға көмектесемін! Гарантия 100% Оплата после получение направление! Заранее не беру!
Медик КЕНИС
Фууууу
Нуржан Сыдыков
Замечательный коллектив под руководством чуткой заведующей. Ребенок ходит с большим удовольствием, воспитателя кудесницы вовлечены в свою работу, каждое утро пожилой охранник встречает детей со всеми здороваться и провожает по вечерам не зависит от погоды. Зная какая заработная плата люди делают свою работу отлично и выкладываются на 1000%. Ели можно соорудить большой навес где можно оставлять коляски, самокаты летом и санки зимой. С уважением Сыдыков Нуржан!
ГА
Гульнур Анетова
136 балабақшаға егіз балаларым ұлым мен қызым 2022жылдан бастап барады. Таңертеңгі жаттығуға міндетті түрде қатысып, балаларымыздың әрбір өнеріне таң қалудан жалықпаймыз😍 Әрбір мейрамды басынан аяғына дейін музыкант Айдана апайымыз бен кез келген баланың тілін табатын тәрбиеші апайларымыз Лейла апай мен Бану апайымызға мың алғыс! Үнемі тобымызды мақтап жүретін меңгеруші Қызжібек Биляловна мен методист апайымыз Гульмира Асанқызына да үлкен рахмееет!!! Балабақшаның ішіндегі жиһаздар жаңарып, көздің жауын алып, қуантуда👏 Асханадағы тамақтың дәмін көріп, балабақшаға қосып жатқан үлесіміз үшін де мақтау қағазбен марапатталып жатқан жайымыз бар🙌🫶
Айдана Бисембаева
4 жылдан бері осы балабақшаға балапандарым барады, қай топқа ауысса да тәрбиешілері керемет, бәрінің өз подходы бар, апайларын жақсы көреді балалар🫶 Назгүл апай өте керемет маман, сөйлей алмай келген қызым мектепке дайын болып шығуда осы балабақшадан. Лейла апай мен Бану апай подходтарымен менің тұйық қызымды ашып, қазір активистка😁 Балабақша ұжымына көп рахметімді айтамын, әрбір тәрбиешінің орны бөлек. Меңгерушісі мен методист қандай сұрақпен барсаң да, тез арада шешіп береді. Бұл балабақшаны ойланбай таңдауға кеңес беремін👍
Айнурым Адилбекова
Менің екі балам да осы бала бақшаға барады! Бала бақшамыз өзімізге қатты ұнайды! Бала баөшамыздың ауласынан кіре сала әрдайым сыпырылып жиналып тұрады! Охранник ағамыз күлімдеп күтіп алады! Жеке тәрбиешілеріміз балапан тобындағы Ақмарал мен Жазира апайларымыз, қарлығаш тобындағы Бану мен Лейла апайларымызға Аллах күш қуат берсін! Балаларымызға қарап, көп нәрсе үйретіп жатады! Ақмарал апайымыз балаларды тап-таза қылдырып , әрдайым мұрнындарын сүртіп, киімдерін ауыстырып тап тұйнақтай балаларға қарап отырады! Апайларымыздың барлығы күнде күнде балаларға қызықты нәрселер жасатып жатады! Өз басыма шығармашылық подходтары ұнайды! Әдіскер мен меңгеруші апайларымызда әрдайым мерекелік ертеңгіліктерге ат салысып жүреді! Ертеңгіліктердегі ширманың артында ынта шынтасымен балаларға билеп секіріп жанын беріп үйретіп отыратын биден беретін Айдана апайымызды айтпауға да болмайды)! Бала бақшамыздың осындай ұлттық бағдарламадағы шаралары ұнайды! Қазіргі жаханданып жатқан заманда балаларымызға салт дәстүрді ұлттық тәрбие беру маңызды! Сол себептен бала бақшамызға дән ризамын!🥰🌺💕😍😘
NN
Naz Nazgul
136 садикке бізден ушінші поколение барып жатырмыз. Гос садик анандай, мынандай деп жатады. Лично өз ойым садик өте қатты ұнайды. Есіктен кірген кезде кузетші ағайдан бастап бас меңгерушіге шейін кутип алады. Ылғы мейрам сайын улкен іс шаралар откізіледі. Музыка апай мен методист апай букіл шараларды бастан аяк аткарып шығады. Садиктің безендіруі, ауласы , тазалық және аз мәзірі өте жоғары деңгейде. Ол бас меңгеруші Жибек апайдың еңбегі. Топтағы апайларға келсек Ляйла апай , Бану апай , Жазира және Ақмарал апайымыз өте ризамын. Балалардың көңілін аулап сабақтарын өткізіп нағыз маман иелері. Өз басым еш алаңсыз с утра до вечера жұмысымды истеп жүрмін😅🫰🫰🫰🫰🫶🫶🫶
ГА
Гаухар Ашим
Бала бақшамыз өте жақсы. Тәрбиешілеріміз Аизия апай мен Айдана апай🥰 балалармен жақсы тіл табысады. Утренниктер өте жоғары деңгейде өтеді. Балалармен жұмыс жасау оңай емес, рахмет😘🩵
Фархат Нуров
Хорошие воспитатели работают
Ужасный сад там какая то завуч высокая мне всегда грубить и коса смотрить когда я отвожу свою сестрёнку и я 1 раз опоздала на меня накричали.Не советую😐
Жанеля Амангельдиева
лучший садик 🫰🏻
МИ
Молдир Иманбердиева
Помогу получить направление в сад! Балабақшадан орын алуға комектесем📲 Принимаю заявки 24/7…. Помогу взять направление в детский сад. Пишите на ватсап 87712473435
Айдана Абайкызы
жаксы балабакша 👍
Айлин
Супер мне понравилось
31 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Айлин! Огромное спасибо за добрые слова 🤗 Будем стараться и дальше.
ФМ
Фариза Мустахимова
Тәрбиешілер керемет! Екі қызым да осы садикте. Апай бараммен оянып алады таңмен😂. Особенно Салтанат апайдың балалармен жұмыс жасау методикасы лав ю ғо🫶🏻
AleksiB .
Өте керемет, Балапан тобында қызым, Рақмет Жазира апай, өте жақсы ұқыпты. Ертөстік тобында екінші қызым да бар, Салтанат апайға рақмет
28 мая 2024, официальный ответ
Рахмет,жұмысты бағалап көре алғаныңызға 💛.Приятно
Albina Kurvanova
Жумагайша керимтаевна Жазира апай Ақмарал апайлар өте керемет. Айтар алғысым шексіз. Бар болыңыздар, Алла денсаулық берсін. Жақсы жақсы топтарды шығара беріңіздер ❤
JA
Jamiko Asilbekova
Қарлығаш тобының тәрбиешісі Назгул апайымыз керемет бир көрген нен балам бауыр басып кетти. Тәрбиеші Назгул апайдаи болса балаларымыз мықты болатыны сөзсіз рахмет
3 июня 2024, официальный ответ
Рахмет пікіріңізге.Сіздерге ұнап жатқанына қуаныштымыз.
Акбота Абдихамитова
Керемет балабақша! Екі ұлым да кіші топтан бастап барады. Тәрбиешілер өз істерінің мамандары! Назгүл апай, Жазира апай, Ақмарал апайларға және балабақша басшылығына алғысымыз көп!
3 июня 2024, официальный ответ
Қайырлы күн!Үлкен рахмет,так приятно!
FB
Fariza Bekmurat
Керемет балабақша. Балапан тобынан бастап қатысамыз. Апайлары мейірімді, Жазира апай, Асия апай, Ақмарал апай, Назгуль апай, Гульзира апай балаларымның тәрбиешісі болған. Ертеңгіліктері әрдайым күшті өтеді, қызым әріп танып, есепті шығаруды үйреніп алды. Қорықпай балаларыңызды осы балабақша ұжымына тапсырсаңыздар болады.
кT
керемет TV
Өте керемет балабақша " Қарлығаш" тобының тәрбиешісі Назгул апайға рақмет " Ертөстік "тобының тәрбиешісі Лейла апайға Рақмет балабақша табылдырығын аттағалы балларды тәртіп пен тәрбиеге баулыған Жазира апай мен Ақмарал апайларына да үлкен алғысымыз шексіз!!! Енбектерінің жемісін көрсін !!!....
Laila Kozhabek
Ертөстік тобына барады қызым Ләйлә апайға көп рахметт 😘
СН
Саниям Насырова
Пришли в данный садик и не пожалели, самый лучший педагог Сауле Слямгозиевна, интелегентная,тактичная, граммотная,заботливая,настоящий дипломат.Выпустились с умением читать, писать, с множеством знаний.Утренники всегда были веселыми.Питание вкусное.Как жаль,что нельзя воспитателя забрать в школу. Очень, признательна заведующей Кызжибек Билаловне,всегда примет, ответит на вопросы, обьяснит.Огромнейшее спасибо ВАМ за ваш труд и вклад в развитие детей! Еще раз спасибо!!!
НН
Нурсултан Нурмаганбетов
Мой отзыв будет о нашем замечательном воспитателе группы Алтынай Гульзире апай. Педагог, который действительно знает свою работу и окружает вниманием каждого ребенка. Утренники проводит на высочайшем уровне. Забота и любовь к детям вот что чувствуется при знакомстве с Гульзирой апай. Дочка с удовольствием ходит в сад.
ДН
Даурен Нусупбаев
Я хочу оставить свой отзыв нашему 136 ясли саду всем кто там работаю начиная с начальство они очень понимающие дружные всегда идут на встречу и воспитателям такие они высоко квалифицированные и умет ладить и понимать детей с полу слов . Мои дети уже третио поколение ходим в этот сад с удовольствием . До этого мы куда не ходили часные дорогие детские садики ужасный персонал и еда тоже ужас.А 136 ясли сад нам очень очень пнравилась 5 ти дневное питание хорошие понимающие воспитатели самое главное начальство .!Мы и все наши родители очень рады и блогодарим за ваш труд и спасибо большое за все 🫶🏼
Здравствуйте. Спасибо вам большое за приятный отклик 🙏👌 Всегда вам рады 💛
НН
Нигара Нурумова
Мой сын ходит в этот сад. Очень хороший сад,нам очень нравится. Спасибо огромное Сауле Слямгазиновне и нашей нянечке🙏🏻Столько тепла дает детям. Спасибо что вы есть! Процветания нашему садику!
Нигара. Спасибо вам большое за отзыв и оценку 🤗 Очень приятно ❤
СТ
Салтанат Тореханкызы
Қызым Ақбота тобына барады бізге барлығы унайды Сауле апайын сағынып барады басшылық өте керемет кісілер іші жарық өте таза бізге барлық жағынан ұнайды
12 апреля 2024, официальный ответ
Спасибо большое, что выбрали нас 😌 Приходите к нам ещё.
Мадина Мухитова
Моя дочь ходит в этот сад. Спасибо большое Жумагайше Керимтаевне за чуткость и индивидуальный подход к каждому из деток. За теплоту и любовь к детям. ❤️
Здравствуйте. Спасибо вам большое за ваш отзыв 🙏👌
СТ
Сайлаугуль Туребекова
Ясли сад 136 «Алпамыс» группа да немереміз барып жүр. Тәрбиеші Жумағайша Керимтаевнаға үлкен алғысымды айтамын. Осы балабақша кең, жарық, балаларға барлық жағлай жасалынған, балабақша ұжымы өте кішіпеіл, немереміз қуанып барады. Сіздерге сеніміміз зор!
Акмарал Айтжанова
Хочу выразить огромную благодарность нашему воспитателю Жумагайша Керимтаевне! 💕СПАСИБО БОЛЬШОЕ! 💕Мы Вас очень уважаем, Я рада что мы попали в эту группу и Сад! Моему сыну все 👍
МД
Марал Джетыбаева
Садик өте жақсы. Қызыма да ұнайды. Воспитатель бізде Жұмағайша Керимтаевна еңбегі адал. Қызым үсті кір болмай тамағы тоқ шашы жинаулы тап таза болып келеді. Сабақ беру әдісі казіргі жас воспитательдерге қарағанда мың есе жақсы. Жұмағайша Керимтанвна ең мықты маман... Воспитавает как надо и нужно
Алтынай Молдабекова
Мои дети уже третее поколение ходит 136 детски сад. Никогда у меня и нашых групп небыло притензи и нашаму саду и васпитателям . Мамый ми лучший среди воспитателей Жумагайша Керимтаевна .Она воспитатель от бога.
Shahlo Konysbaeva
Не знаю откуда появляются положительные отзывы у этого помещения где держат детей. На улицу их выводили редко. Воспитателя волнуют какие-то комиссии, а не ребенок. К моему ребенку жумагайша керимтаевна вообще ни разу не подошла, напротив она мне сказала:"ой ничего страшного полежит потом зайдёт в группу". На следующий день было ещё лучше сказано:" укладывайте вашего ребенка пораньше, чтобы он тут мне не лежал, а вдруг комиссия а он тут лежит!" Объясните своим воспитателям что они ВОСПИТЫВАЮТ детей а не дрессируют кошек. Мы ходили 2 месяца, и ни один день ребенок не хотел туда идти, каждый день истерика и протест. Заведующая вообще предположила что он болен, покажите говорит его врачу, чо он у вас лежит в группе целыми днями и не активничает! Он не активный был потому что у вас бездушные воспитатели. Ребенок не ходил самостоятельно в туалет, мне вначале сказали что его приучат, но естественно никто его не приучал. Сейчас мы ходим в новый частный сад, ребенка не узнать: стал ходить на унитаз, стал активный , весёлый, речь развивается не по дням а по часам, с удовольствием ходит в этот сад! Слава богу что ушли от вас!