Городская поликлиника №29
КГППХВ Городская поликлиника №29
В здании
3.3
🤫🤫🤫
29 ауырухана өте жақсы әр қайсысы өз ісінің білгір мамандары. Соның ішінде атап өтсем Жолдасова Перизат ханымға көп көп рахмет!!!
. .
29 поликлиника ең жақсы менің тіркеліп емделген поликлиникаларымнан, соның ішінде ерекше алғысым Жолдасова Перизат Сапаргалиевнаға өті білікті маман, сыпайы, осындай мамандарыңыз көп бола берсін!
КM
К Muratova
232ші кабинетте орамалда бір врач отыр өте сауатсыз екен потранаж листті алуым үшін 14:00ден 16:00ге дейін тұрдым беременность бойынша Берсей ананын қағазын деп отыр. Мен пациентпын анау емес. Бұл городская больницағой бірінші сөйлеуді үйрену керек!
РА
Рамина А
Невозможно прикрепиться через егов онлайн, говорят приехать и бегать с бумажками 21 век на дворе, почему беременные с угрозой с трудом могут прикрепиться к поликлинике? Если сейчас все через егов??? Я работаю и оплачиваю налоги, буду жаловаться выше
ЗН
Зере Наурыз
сегодня была на заборе крови , медсестра Аяжан очень аккуратно взяла анализы, ребенок не заплакал даже, большое ей спасибо 🫶🏻
AT
Abai Tulemissov
Я ТУЛЕМИСОВ АБАЙ ВЫРАЖАЮ ОГРОМНУЮ БЛАГОДАРНОСТЬ ОКУЛИСТУ СЕИТИМОВУ КАЙРАТ ЖУМАБАЕВИЧУ И МЕДСЕСТРЕ АМАНТАЕВОЙ ГУЛНУР. С НАСТУПАЮЩИМ НОВЫМ ГОДОМ ВАС .
Гулзи Бердаулетова
2019дан бері учеттамын осы жерде,бірақ медсестралар тіркелу үшін өздері условия ойлап тауыпты қызық?бізге шет ел азаматтары көп келеді сол себептен бе?тіркеуден біртүрлі себептермен бас тартылады !!!Қызық….өте қызық!
ӘМ
Әнипа Мүтәліп
Мен Қытай елінен келген қазақ қандаспын атым Әнипа Мүтәліп. Мен қазақ елінде тұрып өзімнің денсаулығыма көзіме укол салып,304 кабинет дәрігер офтальмолог Сеитимов Қайрат Жумабаевичке, медсестра Амантаева Гүлнұрға көп рахмет, шексіз алғысымды білдіремін. 多谢您们哦,辛福
ГА
Гулмира Ауелбековна
Гинеколог Гүлнар Серікқызы сізге алғысым шексіз.Бір емес үшінші баламды босанайын деп отырмын.Нағыз өз ісінің маманы биіктерден көріне беріңіз рахмет🔥❤️
ZA
Zhasulan Alpysbai
Қабылдау бөлімінің қызметкерлері өз жұмыстарын өте төмен деңгейде атқарады,дұрыс сөлесіп жауап беруді білмейді,біреу қинап істеткізіп отырған секліді жұмыстарын,бір жұлдыздың өзі жалко.
Бахытжан Атантаев
еще не встал на учет, но уже за километр понятно что бардак
ГК
Гульжазира Кулмуханбетова
Хочу оставить отзыв Багошевой А. ( медсестра) которая берет анализы именно у детей. Вроде молодая, но хожу уже несколько раз! Находит вены самые тоненькие у детей . Это так важно для нас. Оперативно и профессионально!🙏
СМ
Сайра Матсеитова
2гиста көрсетілген барлық нөмір өшіп тұр, невропатологқа жазылуым керек!
КЖ
Кенжегуль Жумагалиевна
Көз дәрігері Сейтимов Қайрат Жұмабекұлына алғысым шексіз. Қабылдауы өте ұқыпты, бәрін анық түсіндіреді, қарым-қатынасы әрқашан жылы. Емдеу жолын дұрыс бағыттап, барынша көмектесті. Өз ісінің шебері, кәсіби әрі жанашыр дәрігерге үлкен рақмет!
ЕЖ
Ельбек Жорашев
Стоматолог врач оте нашар дұрыс назначения қоялмайды, 3рет бардым тісім аурып жатыр, зп алғанға жарасы істесін жұмысында
МЕ
Минаура Елеусинова
Менің есімім Мнаура Кобейсиновна. Мен әр жылда 6 ай сайын ретиналамин уколын екі көзіме Глазной институтқа барып салдырып жүрген едім. Ол жақта мен ақша төлеп уақытымды құртып жүріппін. Содан 1 апта бұрын осы жақтағы окулист дәрігерге келіп қаралған едім. Сөйтсем мен білмей жүр екем дәрігер Қайрат балам маған уколымды ақша төлетпей өзі салып берді. Резидент қыздар көзіме массаж жасап берді. Алла разы болсын, жұмыстарыңның жемісін көріңдер балаларым. Өте жақсы мамандар ризамын Өз атымнан тағы алғысымды айтамын көз даригери 304 кабинет Кайрат балама 2 жыл көзге укол алдап бари жаксы , МЕДСЕСТРА КЫЗЫМ ГУЛНУРГЕ КОП КОП РАЗМЕТ,Бакытты болыңдар
Жулдыз Ермековна
Ужасная поликлиника, нет никакого условия пациентам, издевательство просто. Неделю назад я обратилась в поликлинику так как очень сильно заболела, в надежде что будет какая то помощь пошла туда, с температурой 38,5 я ждала в очереди еле как приняли и не проверили даже сказали принять таблетку парацетамол , рентген у них нет, врач сказала что на флюру могу подойти только через 3 дня. ЭТО ЧТО ЗА ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО ВООБЩЕ! В конце я поняла что никакой помощи не будет и пошла в платную больницу и сняла рентген, а у меня оказалось Пневмония. В тот же день позвонила в скорую и меня госпитализировали. Я в больнице лежала неделю. МОШЕННИЧЕСКОЕ ДЕЙСТВИЕ ВРАЧА БЕЗ МОЕГО ВЕДОМА ,МЕНЯ ЗАПИСАЛИ НА ПРИЕМ. БАРДАК ПРОСТО 😡 ХАЛАТНО ОТНОШЕНИЕ К РАБОТЕ. ЗДЕСЬ ВОПРОС ЖИЗНИ И ЗДОРОВЬЯ. ПРОСТО ТАК ЭТО ОСТАВИТЬ НЕЛЬЗЯ ‼️
Аяулым Сарсенбай
Регистратура дұрыс жауап бермейді!!!груба сөйлесіп тұр! По беременности учетқа тұру бойынша звандасам телеграмнан (бірдене )алып келесіз дейді!!!не ол бірдене десем өзі білмейді !!!ужас просто!!!!!
айзере 🫰🏻
аяжан медцестра такая комфортная, процедураларын аккуратно ыстеп, такая приятная🤏🏻❤️
Жанна М
Ужасно Не могу дозвониться чтобы записать ребенка Через час- все таки дозвонилась Не записали без направления Чтобы взять направление медсестра сказала прием с обеда В обед бегу к ним на прием жду очереди еще 2 часа Подхожу на ресепшен и уже нет свободного времени по записи Это какой-то кошмар! Вы хотите чтобы мы умерли?! Это что за система у вас настроенная против людей! Почему не продумано Заведующая -куда вы смотрите? Чем вы заняты? Попробуйте записаться на прием!!! Вряд ли у вас проучится без направления и без очереди !
УБ
Улжан Болатова
Трубку не берут , вечно очередь, вечно толпа людей, лучше не идти , по берегите свои нервы и не ходите сюда, полный беспредел
НИ
Нургазы Ибраев
Менім көзіме темір кіріп кетіп еді жұмыста,офтальмолог іздеп осы 304 кабинетке келдім,Сеитимов Қайрат дәрігер көп көп рахмет, темірді алып беріп көзімді тазалап беріп укол салып беріп жазып берді, өте жақсы маман екен кеңес беремін
К
Клара
я Ежова Нина Ивановна ,хочу выразить огромную благодарность врачу 225 кабинета Кабихан Байтак Кабихановичу и медсестре Даулетбекой Гульбану Сакеновне,за оказанную медицинскую помощь,за добро желательно человеческое отношение,за профессионализм ,желаю им успехов в работе,врач от Бога,по больше бы таких врачей.Я Ежова Нина Ивановна хочу выразить огромную благодарность на чёткое грамотное лечение врача 304 кабинета Сеитимова Кайрата Жумабаевича,огромное спасибо
Айымбек Адибет
Звандаса телефон алмайды детскии дәргер үйге 1күнен кейін келеді дейді сонда баллар ауырып жатама шақырғанда тез келу керекго вирус жүріп жатқанда
Kuat Aliev
Мен Интыкбаев Куат, 304 кабинет офтальмолог Сеитимов Кайрат Жумабаевичка алгысымды билдиремин! Акемизди кунде козге укол салып емдеди. Алла разы болсын! Коп рахмет! Осындай нагыз мамандар коп болсын!
Malika M
234 кабинет не попасть и по записи, и когда еще болеешь. Ездишь издалека, маленькое помщение в Мадениет до сих пор в ремонте. Прием по записи также не контролируется ими, пациенты одинаковое время приема озвучивают три человека. Ауырып келіп кіре алмайсың өліп қалғанша, зачем ОСМС вообще, бишарашка болып кетесің попрошайкамен теңесіп
Ақерке Алмахан
Телефондарын алмайды звондасаң барсаң врачтар өзінше істеген істері міндет
Айдос Токсанбеков
Мен Токсанбеков Айдос Айдарханович 304 кабинет көз дәрігері Сеитимов Қайрат Жумабайұлына көп көп алғысымызды айтамын әкемді көзін емдеп берді аға оқып жатсаңыз сізге көп рақмет 100 жасаңыз бала шағаңызды көріңіз🙏🙏
Айгуль❤️ Төлекова
Не могу дозвониться в поликлинику и это не в первый раз
Та
Тайный автор
Неге ешқандай телефон көтермейсіздер???
Акбилек Кулмирзаева
29-қалалық поликлиниканың ең білікті гинекологтары — Ләззат Мырзагалиевна мен Құралай Құдайбергеновнаға шексіз алғысымды білдіремін. Тоғыз ай бойы мұқият қарап, әрбір тексерісті тыңғылықты жүргізіп, өз ісінің нағыз шебері екенін көрсете білді. Атқарып жүрген еңбектеріңізге бас иемін. Сіздердей кәсіби мамандардың қолына түскенім — мен үшін үлкен бақыт. Алғысым шексіз! 💐 408 кабинет менің ыстық кабинетім😍
НА
Нурлан Аленов
29 қалалық емханасының 304 кабинет Офтальмолог дарігері Сеитимов Кайрат Жумабаевичқа, меірбикесі АМАНТАЕВА ГУЛЬНУР алғысым шексі, өз ісінің шебері! Көп көп рахмет! Анам Жаманбаева Назгул Габдрахимовнаша көзін емдеп берді!
ЭН
Эльмира Нурумбетова
Мен Нурымбетова Эльмира және Жолдасым Жумағазиев Идирис Алматы қаласы 29 емхананың көз дәрігері 304кабинет Сейтимов Қайрат Жумабаевич көз дәрігері және медбике Амантаева Гульнур осы кісілерге алғысымыз шексіз .Еңбектеріңіздің жемісін жеп халықтың алғысына бөлене беріңіздер .Өте тәжірибелі маман және әрбір пациенттің жүрегінен орын ала біледі. МЫҢ АЛҒЫС
BK
Balzat Kanatkyzy
Гинеколог Акерке Рустамовна, акушер Нұрай ханымдарға үлкен алғыс айтамын. Біліктіліктеріңіз арқасында аман есен босандым. Денсаулығым үшін алаңдап отырады. Көп анализдер тапсыртқызып қадағалап отырды. Өте үлкен рақмет. Барлық 29 поликлиника қызметкерлеріне💐
Ерген Абдрахманов
20 минут не могу дозвониться до колл центра что бы вызвать скорую, исправьте пожалуйста этот момент
Акнура А
Көңілімнен шығады 29 участок даригер кыз және медбике Данаға мың алғыс! Ешқандай теріс пікірім жоқ қызметкерлерге!👍🏻
ЭК
Эми Канат
Детский хируг қызым 5 жас 3 шов салған сонын 1 жібін қалдырып қойған мен вируспен семьямен ауырғансоң байқамапын . Енді қайтадан поликникаға бару керек вирус өршіп тұрған кезде не внимательный өзім аурып тұрғанда қайта бару керек
KA
Kazyna Argymbay
Спасибо Аяжан, девушка которая в лабаратории У нашего новорожденного взяли кровь из вены. Малыш вообще без звука, думали сейчас будеть орать. Но нет, все прекрасно и тихо взяли! 🫶🏻
Темирлан Мурзабаев
Я доволен работой данной поликлиникой, все приемы четко по расписанию и анализы делаются быстро и качественно, моя мать особенна довольна гинекологом Устемировой Л.М.Поставила правильный диагноз и лечение с положительным результатом. Профессионал своего дела !
ЖА
Жанат Аугамбаева
Я Ауганбаева Жанат очень благодарна своему врачу окулисту Сеитимову Кайрат Жумабаевичу 10 дней получила уколы в глаз. Отдельно спасибо медсестре Амантаевой Гульнур. ВСЕХ БЛАГ ВАМ.
DD
Donnitta D
Неге өмірі осы поликлиникаға жазылу қиын үнемі телефон көтермейді көтерседе өте ұзақ 15минттай ожиданияда тұрады ,өте нашар! Даму мед не үшін берілген неге сонда врачтардын графигін шығарып қоймасқа? 2025 жыл әлі бір 2000жылдары өмір сүріп жатқан сияқтымыз дамымай қалған! Құр уақыт өткізу үшін келеді ма жұмысқа сотрудниктар? Уақытылы жазылып кешікпей барсаң да 1 сағатсыз врачка кіре алмайсың не сұмдық бұл? Живая очередь кіреді деп отрады , обезательно шу шығарып қырғын жасап кіру керекпе кабинетке ? Олай кіретіні бар неге ондай адамдар жазылып барады ? Мүлдем түсініксіз ! Поликлиника ішінлегі Жоғарғы үстінен қарайтын старший ,заведующий,главный директор поликлиниканы реттеп жиналыс жасап реттеулеріңізді сұраймын.Қашанғы осылай бардак болады ?
MK
Meruyert Kurumbayeva
Ужасная поликлиника, қадалып тіркемей қойды. Екіқабат деп жатқан жоқ, жүгіртіп ары да бері де
Ж
Жанар
маржан мет сестра кеп кетте, ұлкен рахмет 💕 баланы кор кетті , балане калаи кұтемдіды нгы коңел болұ керек аиты рахмет 💕
Асылжан Абулкасым
Вообще надо закрыть и всех не добросовестных сотрудников из этой больницы надо уволить из всех кто тут работает добросовестно это наверное только уборщицы а от остальных просто нету никакой пользы. Записались мы на прием педиатру на вторник в 14:50 сказали нам быть мы приехали в 14:40 а нам говорят что доктор принимал до обеда и все значит мы должны ходить с 9 месячным ребенком который болеет в больницу и другого черта города а нам говорят что уже прием закончен кто тут виноват начали разбираться, а толку там в чем то разбираться всем по барабану хоть умри с этим ребенком к операторам предъявляешь они говорят что врачи виноваты, к врачам жалуешься они говорят что мы не причем жалуйтесь хоть куда хотите вот такая у нас безответственная ГОРООООДСКАЯ БОЛЬНИЦА 29 если его так можно назвать конечно
Нурсултан Алтаев
Хочу оставить отзыв о работе врача-офтальмолога городской поликлиники №29 Сетимова Кайрата Жумабаевича. Недавно я был на приёме в 304 кабинете. Это действительно заслуженный и высококвалифицированный специалист. На приём я приходил вместе с семьёй — с супругой и детьми. Обслуживание было на высшем уровне: быстро, качественно и профессионально. В поликлинике царила приятная и доброжелательная атмосфера, всё было организовано комфортно и без задержек. Очень рекомендую эту поликлинику и врача Кайрата Жумабаевича. Уверен, вы не пожалеете — настоящий профессионал своего дела.
Асел Т
Аяғымыз Ауырып травмотологқа бару керекпіз, вторник күні хабарласып отырмыз, біріншіден травматологқа бірден кіре алмаймыз через терапевт уч.врач, ал ол күнде 1040 очередпен тұрасың, алдын-ала жазылып барып жатқандар, маған четверг келіңіз дейді😡одан соң травматолог қай күнге қояды, жалпы осы жүйені ретке келтіріп қоюға болмай ма? Ұсыныс тастауға болмай ма өз тараптарынан? Кім бұл жүйемен қаралып отырады? Медецина қызметкерлеріне де ұнайтын сияқты осы жүйе. Ақылы барсаң еш қиындық жоқ, ақшаң болса болды, сонда ақша төлемесең через через бару әділетті сияқты. Сұмдық енді,
Nur Ali
В срочном порядке прошу администрацию связаться со мной! 87472460511 !!!!!!!!!!!!
D
Diana
Я Мамедова БАХАР выражаю благодарность 304 кабинет глазному врачу Сеитимову Кайрат Жумабанвичу с хорошим результатом лечил мою папу Мамедова Кероглы и в данный момент я с мамой приходим на лечение к доктору ОГРОМНОЕ СПАСИБО 👍👍
Айко Намазбаева
Оте жаксы поликлиника!жанталасып жұмыс жасайды!Профессионалы своего дела.39 участок Жақсылық Аружан,оте билимди,жауапкершілігі мол маман.аркашанда тез жане биликти кабылдап,барлық сурактарымызды шешеди
Ainura Koblandina
304 кабинет офтальмологу Сеитимову Кайрау Жумабаевич и медсестре Амантаевой Гульнур выразить огромную благодарность за лечение и отношение к с вашим пациеам