Бутик по продаже серебра и часов
Ювелирные изделия
2.4
2.4
ХХ
Хан Хан
Совсем не понравилось
Сагат новый дан алып размер келмеген сон осы жерге келе салып едим в итоге осылай кайтарып берди бир еки затпен ұрып мен кыскарта алмаймын баска жерден жасат деп Орнына салып та берген жок темірді наборот барин кисайтып мен сти алмайды екенмин деп кайтарып берди в итоге сагат ты кұртты
ZZ
Zhako Zh
Совсем не понравилось
Сағаттың батарейкасын ауыстыра алмайды элементарно🤦🏼♀️🤦🏼♀️ отырған әйел грубая, әрең жауап береді
В восторге
Купила набор, продавец-консультант девушка подобрала под мой стиль🌹 Благодарю! Цены супер 👍🏻 Девушка, профессионал своего дела!
Dias Badambaev
В восторге
Купил себе часы, очень хороший магазин, удобно расположен, богатый выбор и цены супер! Товар понравился. Хороший продавец, помогла с выбором