Гульдер
4.3
4.3
BB
Bala Bobka
Бүгін естігенім развозкаға таңғы 4 тұрып келетін жұмысшыларға 70 мың, водительге 120 000 зарплата береді екен. Не деген сұмдық!❗❗❗Нургуль Дүйсенгалиевна, Мақпал Даниярқызы, Умекен апай, Айда Нуркасымовна! Развозкада Ата мен Умиткуль апа отдельный рахмет. 🌹💓 Балабақшаның ұнайтын жақтары: ❤️Тамағы дәмді, таза ❤️Баланы ұрмайды, айқайламайды,қыздарым сол жақа барып ашылды. Мейірімді, көңілді жүреді. ❤️Мейрамдары қызықты етіп өткізуге тырысады ❤️ Далада көлеңке ағаш көп, ойын ойнағанға ыңғайлы бір беседкада тығылып отырмайды гос балабақшада сияқты. ❤️Қыздарым ұнатады балабақшаны барамын деп жылайды ❤️ауасы таза, жан жағы тоғай и тыныш.. ❤️табиғатпен дағдыланып өседі Жұмыстарыңызға еңбектеріңізге рахмет, күнделікті жіберіп отырған фото видеоларыңыз, ерінбей соның бәрін жасап отырады, хотя ондай жасау олардың міндеті емес. Оған мобилограф немесе сммщик болу керек.Иншотпен, тәрбиешілер телефонға түсіріп, балаға да көңіл бөліп, жұмыс жасап, қағаз бастылықты алып жүреді, өз қалтарынан ақшаларын шашады, қағаз, краска,шарик марик, принтер, телефонға үнемі жазу, жауап беру, нағыз ми ашытатын жұмыс. Ата-аналар канцлеляриларын алып көмектеседі. Еңбектері өте төмен бағаланады, көп болса 150-200 беретін шығар зарплаталары, байғұстардың премиясы да жоқ шығар, жыртылып әр праздник сайын терлеп тепшіп ұйымдастырады. Руководствоға пожелания ақша 💰 💰дей бермей, өз коллегаларыңызға құрметпен қарап ақшаларын достойно қылып өсіріңіздер. Развозкада жүрген ата мен апаны мүлдем ешкім құттықтамайды да рахметін де айтпайды, қандай еңбек сіңіріп жүрген адамдар. Көп балалар сол развозканың арқасында барып жатыр. Болашақта балалар алаңын жөндеп, антиударный покрытиясын сонда тұрған песочник, качеля деген сияқты заттырыңызды жаңалап қойсаңыздар, жан жағына гүл егіп суарып жайнатып қойсаңыздар жақсы болар еді. Сосын жигалыста Директорының сөйлеу интонациясы ұнамады. Диктатор құсап. Атак все Отлично. Из 10 звезд ставлю 9.
Айзат Мухамеджанова
Өте керемет балабақша, тәрбиешілері өте керемет адамдар. Баларымызды дамытып оқытып барынша тырысып жатыр.
КУ
Куралай Усенова
Ольга Смагулова, которая ниже написала что я курица, сама ты курица, я написала чем плох садик чтобы другие родители прочитали отзыв и ознакомились с моим комментарием, если ты родитель который отдал в такой садик своего ребенка который каждый день пьет с разбитой кружки то я не знаю какой ты родитель, наверное больше заботит имидж садика чем ребенок твой. Удачи! Защищай садик дальше наверное ты там работаешь или имеешь дело к этому садику, а я прошу если читает этот отзыв проверка СЭС г. Алматы проверить данное учреждение и руководство пока не поздно поменять посуду на новые и обеспечить теплую и горячую воду в садике.
Meow
Один из сааамых лучших детских садов в нашем опыте😍 Оля апай, Макпал апай воспитатели с большой буквы🤍 перевелись только потому что далеко переехали((( Гулдер, и сам садик и весь персонал навсегда в самых теплых воспоминаниях о детстве детей😘😘😘😘😘😘 лучшие
ОС
Ольга Смагулова
Куралай которая ниже отзыв написала что садик плохой, теперь просто объясни, в чём??? Курица ты , ты там вышла на один день, тебя приняли накормили, что тебе нужно, просто просьба к тебе, не надо настраивать против этого садика, это самый наилучший садик, по всему бурундаю, и воднику. Так что просьба, не надо, просто мне в личку отпиши, и я тебе за всех в этом садике , и за всех объясню, это я тебе пишу как родитель.
О
Оленька
Ходим в садик больше 2х лет, моей младшей очень нравится, а она у меня гипер активная, со своим характером. Ее госпиталь Гульмира Сериковна всегда что-нибудь придумывает, чтобы завлечь и заинтересовать детей. Люблю этот садик, он лучший в Бурундае
Анастасия Анастасиева
Здравствуйте. Очень хороший садик. Трое дочек туда ходили. Две старшие, сейчас младшая. Как тут пишут про еду, я честно не верю данным комментаторам. Сами лично приходили и пробовали еду, причем не предупреждая заранее. Хороший сад. Все устраивает. Огромное спасибо администрации❤️
КУ
Куралай Усенова
Не ведитесь дорогие мои на скидку оно того не стоит, ужасные условия для детей, посуды все разбитые кружки тарелки, воды вечно нет в садике и поэтому как попало моют посуду сотрудники, также еда как будто на воде не вкусная то слишком сладкая то соленое, а там детки совсем маленькие это едят, по ходу их никто не проверяет. Воспитатели орут на детей, ставят в угол я была в шоке....
Мерей Мурат
Наш любимый детский сад . Мои трое детей сюда ходили . И четвертый маленькому 1 год 3 месяца тоже сюда ходит. Воспитатели очень хорошие. Внимательные, добрые . Территория очень красивая.
Dal-mi 🫦
Керемет балабақша! Інім осы садикке барады. Воспитательницалары күшті, сыпайы және өз жұмысын біледі. Ата-аналармен взаимодействиесы жақсы, балаларға да жақсы қарайды. Тамақтары да жақсы, аппетитно көрінеді. Балам өзі жемейді, таңдап жейді демесеңіздер, первыйы да, второйы да бәрі бар. Өзіме үлкен топтардың воспитательницалары ұнайды. Советую👍🏿🤗
Иван Дынников
Один из самых лучших садиков в бурундае
СН
Сымбат Неткали
Салеметсиздерме, биз калага кошуимизге байланысты садиктен кеттик. Осы Бурундайда ауыстырып келген 4-ши садигимиз, Жане узак болган садигимизсиздер. Бари керемет, егер кошпесек кетпейтин де едик сиздерден. Ен биринши Маган катты унаганы балаларга, ата-аналарга деген отношение. Садикте нагыз адамгершилиги мол жандар жумыс жасайды. Озимиздин семьямыздай болып кеттиниздер. Ар нарсеге тусинистикпен карайсыздар, алгысым шексиз сиздерге🙏🏻 Айкоркем Нургул апайды катты жаксы кореди. Енбектериниздин жемисин коре бериниздер🤲🏻🥰 Балаларга токкен мейримдериниз Алладан 10 есе боп кайтсын сиздерге😘 Алихан сиздерге биринши келген куннен бастап жыламады, биринши садиги болсада🥹❤️ Кишкентайым екинши тарбиешисине апа деп жугиретин 😂 Аида апай биринши куннен бастап баламды бир жылатпай, баурап алды. Типти развозкадагы агай мен Балым апайга дейин сагынатын болдык! 😁 Развозка жып -жылы, агай оте аккуратно айдайды машинаны, балалардын кауипсиздигине уайымдамай, толыгымен сенип тапсырсаныздар болады! Балалар всегда таза, карны ток болып келеди. Фариза Сабырхановнанын сондай кушти адамгершилигине ризамын, асыкпай, жаксылап тусиндирип, биздин жагдайымызды тусинип турады. Оз багасына 10 есе турарлык садик, асып туспесе ❤️😘
ДЦ
Данил Цапенко
Отличный садик сам туда ходил
О
Оленька
Моей младшей дочки очень нравится садик. Ее воспитательница Гульмира Сериковна прекрасно относится к деткам, сама видела, что-то все время придумывает для развития. Моя дочь называет ее "моя Апайка"(она плохо ещё разговаривает). К слову моя доча не самый спокойный ребенок, она шибутная, любознательная, со своим характером, которой мало кто нравится. Ещё большой плюс для меня это развозка, за это отдельное спасибо. Моей дочи садик нравится, ходим 2ой год.
ЕЕ
Ербол Ерболов
Очень плохо кормить детей. Приходит голодный. Ребенок не хочет идти в садик. Сырост. Руководство не хочет исправить и экономить по ходу.
Аскар Рашев
Очень жаль,что больше не работает Сауле Жамаладиновна!Когда она работала,здесь было очень хорошо 🥺Дети мой скучают по ней