Народное радио
Радиостанции
3.8
3.8
Поля Поля
Мои коллеги скуфы каждый день слушают ваше радио. Надеюсь когда нибудь вы включите что то помимо Стаса Михайлова и кринжовых треков 10ых🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MD
Maral Demeubekova
Қазақша жаңалық оқитын дикторды ауыстырыңыздаршы. Тыңдау мүмкін емес. Сөздердің аяғын жеп қояды, асығыс, шала, сөздерді қате оқиды. Басшылар, өздеріңіз эфирлеріңізді тыңдамайсыздар ма? Не деген мазақ бұл. Кейде не сөз оқығанын түсінбей қаласың, тыңдап отырып өзім ұялғанымнан басқа арнаға ауыстырып тастаймын радионы. Аты-жөнін таныстырмайды ма, әлде мен естімей қалып жүрмін бе, әйтеуір әрдайым қазақша жаңалықтарда сол бір диктордың дауысын естимін де үнемі “әттең-ай” болады ішімде. Көптен ойымда жүрген, осы жайлы қайда, қалай айтсам болады деп. Бүгін есіме осы 2 Гис түсе кеткені. Бір қорытынды шығарарсыздар деп ойлаймын. Егер орысшаны солай оқыса баяғыда ауыстырып тастар еді оны.
Ғани Қасен
Тура қазір сағат 11:00 ден кете жүргізілген тікелей эфирдегі жаңалықтарды оқыған диктор мұрнынан сөйлейді және сөздің соңын жұтып қояды, әр сөзге жынды келтіріп "М" әрпін не үшін қоса береді. Диктор болу үшін арнайы жаттығу жасап, дайындықтан өтпейме адам деген.
Saltanat Smailova
Народное радио - это самые интересные и актуальные новости, уникальные музыкальные программы и только лучшие хиты! Слушаю каждый день!
RoS
Классное радио, молодцы 👍👍👍
Myzzyq Мысық
Самый классный плейлист😍 мои любимые песни💔
Ася И
Спасибо за интересные программы!
Ужасное радио не одной песне "Батько наш Бандера Україна мати и мы за Україну буде воювааатт батько наш Бандера"
Нр
Народное радио
23 августа 2022, официальный ответ
Здравствуйте! Формат радиостанции - песни на казахском и русском языках. То, что Вы не услышали сво…
Антон Ваев
Самая лучшая радиостанция в Казахстане с шикарными песнями и интересными передачами💕
Ксения Панченко
Любимое народное радио!