Вечность
Ритуальное агентство
3.7
3.7
Анжелика Подобедова
Хотела бы оставить отзыв о Ритуальных услугах ,,Вечность,, Обращалась к ним во второй раз и Лучше их не нашла.Во первых.Ребята очень вежливые,все объясняют доходчиво! Внимательные к каждым деталям! Учитывают все пожелания заказчика.Постоянно на связи,реагируют оперативно! Цены приятно удивляют.Работают на качество 💯💯💯💯💯💯💯 Ещё раз хочу поблагодарить Виронику,Тимура и всех мастеров кто занимался нашим заказом.Всем ОГРОМНОЕ СПАСИБО.Все очень понравилось. Памятник,надпись,фото, цветник сделали и установили аккуратно.
МR
М R
Сәлеметсіз бе, сіз жасаған жұмыстарыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Сіз бізге көп көмектестіңіз, біз үшін осындай қиын кезеңде сіз бәрін уақытында орындадыңыз, барлық атқарылған жұмыстар туралы үнемі хабардар етіп отырдыңыз. Сізге деген шексіз алғысымызды білдіреміз! Біздің бүкіл отбасымыздан.
MA
Moldir Alipova
оградка заказ берген едік көңілімізден шықпады , бір ай өтпей краскасы тусіп қалған ,арзан краска екені көрініп тұр , орнатқанда қалай болса солай орнатылған ,сварочный шовтары грубый ,алыстан көрініп тұрады цементін құйғанының өзі не аккуратно,қисалаңдап желмен бірге қозғалып тұр ,заказ берерден бұрын ойланыңыздар。Менеджер қыз ақша алғанша ғана адаммен жақсы сөйлеседі ,ақшасын бергеннен кейін жауап беруі қиындау