Ак Отау
4.3
4.3
LK
Lyazzat Kipchakbaeva
17қазан және18қазанда тойға барғам.Ерасыл официант өте жақсы обслуживаниесі өте керемет.Ыдысты жиі ауыстырып жақсы қызмет етті.Тамақтары өте дәмді.Админстрация Нургулге көп рахмет .Жарайсыңдар.
Тансулу Малдыбай
Вапще не советую) Е тортқа е напиткаға холодильник бермейды) Аппараттары дұрыс жасамайды ) Тойларыңызды күшті өткізгізгілеріңіз келсе лучшее басқа ресторан танданыздар ішіде не очень ))))Дастархан тамак обслуживание ужасно ))))))
ӘЖ
Әлия Жиенбаева
Біз анамыздың 80 жасың жасадық. Өте керемет. Тамақтары дәмді болды. Бізге ұнады
ЖА
Жанбауова Акбаян
Ақ отау админдары өте нашар, жауапкершіліктері өте төмен, фуршеттері не очем, аты ғана фуршет деген пазорный фуршет, офицанттарынан бастап бәрі ұрлықты қатырады екен, пол жуатын татесіне дейін тортымызды ұрлап кеткенғой, кондиционер қоспайды, ия ия деп бір бірене сілтеп қоспай жүре береді екен, ия гостиницалары өте кір, сасық, өте төмен обслуживаниясы, көңілден шықпады, кім хозяиннің номерін біледі қалдырсаңыздар, осындай былықты бастықатры біледімекен
A
ADAMS
Только отметили «Новогодний корпоратив » в ресторане « Ак Отау». Остались приятные впечатления от вкусной кухни, внимательного обслуживания, атмосферы праздника души и желудка. Все очень понравилось. Спасибо Бейбит. Эльмира.127.
Zhanyl Bozayeva
В банкетном зале не была... но учитывая их сервис в гостинице рядом, думаю и банкетный зал на этом же уровне. Если у них один владелец, просьба, обратите внимание на вашу гостиницу с псевдо-удобствами, персонал некомпетентный, комнаты грязные... в общем, полное безразличие к клиентам