Rahat Monsha
4.3
4.3
Izbasar Izmukhan
В восторге
Хочу поблагодарить Саяна за отличную работу! Очень вежливый и ответственный, всегда поддерживает чистоту и уют в бане. Атмосфера приятная, всё на уровне. Рекомендую!
Mikosya D
В восторге
я тут уже во второй раз! прихожу с подругами попариться, очень чисто и цена хорошая 🧖🏻♀️
Islambek Aitzhanov
В восторге
Керемет баня. Бастыгына сай баня екен
Sandu 🤍
Было средне
Женский жагы енды айта алмадым ышы кып кышкентай баратын болсандар сырттагы болек кабинкага барындар
8 посещений
Dimash Zhazubay
В восторге
Ремонттан кейын оте жаксы баня
СТ
Султан Тохтарханов
В восторге
Топ баня за свои деньги!!!
SB
Sayazhan Batyrsha
В восторге
Өте жайлы әрі әдемі😍 Випкасын жалдап көріңіздер👍🏻 Жаңа ремонт жасалған. Бәрі тап-таза👍🏻😍
Sanzhar Amilbek
В восторге
Өте керемет монша, баруға кеңес беремін, біраз нәре өзгерген жаңартылған.
aser B.
ПАР
Mansur Amilbek
В восторге
Өте керемет монша, жаңа ремонттан кейін әдемі және таза
AB
Очень хорошая сауна
ИБ
Илияс Бигожа
Совсем не понравилось
Весь день звоню... Трубку не поднимают. Закрылись? Жаль, кабинки хорошие были.
ГА
Гулсагат Андыбаева
В восторге
Керемет монша👍 Барлық жағдай жасалған. Ең бастысы бөлек намаз оқитын жері бар😍😍😍 Халал. Жаңадан қожайындар келгелі монша өте жақсарды. Бірнеше рет бардық😍
LK
Laura Kubiyeva
В восторге
Қайырлы кеш! Жаңадан ремонт жасалып ашылды. Халал болып. Барлығы жаңадан ауыстырылған екен қымбат заттармен. Ер адамдар ұзын шортымен бару керек.
НА
Нурбол Ахметов
Совсем не понравилось
Сол жердеги Айел адамша жауап бермеиди Алматта жалгыз баня сол Айелде бар сиякты боп жауап береди еки уш рет звондагам тек урсып жауап береди екен звондамаиак Коигандарын Дурыс Миндет етип жауап береди
ZK
Zarlyk Kalamkas
В восторге
Керемет демалыс орны. Жанға жайлы, өте таза. Халал, намазханасы бар. Барлық жағдай жасалған
КР
Күмісай Раймбекова
В восторге
Керемет монша👍 Бастысы халал! Тап- таза, жаңадан ремонт жасалған екен . Бізге өте ұнады👍😍
Nursultan Rauov
В восторге
Өте жақсы жер. Біраз нәрсе өзгеріпті. Қатты ұнады керемет.
M A
Керемет баня, тап-таза
Aidana Amilbek
В восторге
Жаңадан ремонтталған монша, іші таза👍👍
Сымбат Мамарбаева
В восторге
Торт заказ берген едік Ұлымның туған күніне,Керемеет дәмді болды! Заказ уақытында дайын болды, Қатты ұнады!Рахмет улкен!Осылай өсіп,өніп дами беріңіздер!!!Ендігі алысқа бармай ,өздеріңізге заказ береміз!!!
Мадина Тауекел
Совсем не понравилось
ужаас, іші де кір, кудай сактасын, сол жерде отырған әйел адаммен сөйлесіп білмейді грубиянка! бармандар, екінші аттап баспаспын!
Альбина 🩷
Совсем не понравилось
Отвратительный персонал, безграмотные. Телефоннан айтканын не жаза алмайды и оз ойларын жеткизе алмайтын санасыз персонал. Акша алып, кассада турган татенин сойлегени бир базарда омири байынан таяк журген айел сиякты адаммен калай сойлеу керектигин билмиды. Айкайлап, озин устай алмайды. Базарная баба и вообще их надо проверить на санитарию.
Альбина 🩷
Совсем не понравилось
Деревенская женщина не умеющая записывать людей. Разговаривать не умеет. Бир жазуга шамасы жетпеген санасыз айелдерди алып койганша нормально каблдай алатын адам Алу керек! Анау санасыздигимен алыска бармайсыз!
AB
Adilet Baktykerey
Cool
ST
Sanjar Tayrov
Все лучше. Цена дешевле
Naz .
Совсем не понравилось
Сөз жоқ, іші салқын,су тастай, өздерің өшігенсіңдер дейді, как будто сыртқа шығып өшіргендей, администратор вообще адаммен сөйлесуді білмейд, жай сөйлескенге истерика шығарып.
Ra1m Mukhamediarrr
Не понравилось
Мягко говоря состояние не из самых лучших а про общую сторону я вообще молчу( все в очень плачевном состоянии
Жанибек Мынжанов
Совсем не понравилось
Телефондагы адам ким есаланба айгайлап бергеннес блокка тыгып тастагангой кайта звандасак
Балкия Отыншиева
Цены приемлемые ,нам понравилось
Жека Абдир
Совсем не понравилось
Баратын баня емес екен тазалық нол
Совсем не понравилось
На телефон кто отвечает, грубая такая, хотела записаться аж желание пропало. Раньше женщина была казашка, такая приятная была, вежливая , а сейчас как будто с базара взял Бабу и посадили на трубку. Ужас просто. Позвонила, на мне в трубку орет как резанная.
sA
Марат Габдеев
Гамно в натуре
Саян Пф
Совсем не понравилось
Телефонга жауап беретін әйел өте грубая. Өте нашар сервис
Sanzhar Shakmanov
Было средне
Не было душа
JB
Juldyz Beisenova
Совсем не понравилось
Өте қымбат баня нын бағасына сай келмейді таза емес ұнамады
Алмагул Рахметова
Совсем не понравилось
Общая баня так называемая, на 5 человек. Пар слабый, душевой нк работает. Слив вообще забит
Aneka Aaa
В восторге
Чистая , хорошая баня, постоянно сюда приезжаем ! Недорого !!!
Асель Рысбек
Чистая баня + цены очень приемлемые ✅
Daulet Abdumanap
В восторге
Кушты екен отзывтар . быз бугын барамыз сосын айтам сыздерге
エルラン エセノフ
В восторге
Очень хорошая баня. Были с семьёй Внутри чисто. Есть бассейн. Из минусов отсутствие фена.
EK
Elkhan KZ
В восторге
Мы с семьёй по выходным ходим сюда. Очень чистая баня и парилка классная. Есть ухоженный, чистый бассейн
Johnnie Barlibay
В восторге
Хорошая баня, рядом с домом, уже несколько лет тут моемся, и общая баня хороша и семейные! Чисто и недорого!
Акерке Айдарова
Нам понравилась домик, советуем 👍🏻 И доброжелательные персоналы 😇