i.Сәби
Частный детский сад
Zhansulu Alimbaeva
Балабақшаға үлкен рақмет! Тәрбиешілер өте мейірімді, балаға жылы шырайлы қарым-қатынас жасайды. Біздің баламыз қуанып барады, жаңа нәрселер үйреніп, ашылып келеді. Еңбектеріңізге алғыс!
Beknur Tursyn
Орын қашан болады? Күткелі 2 ай болды ?
Быржанский🪓
балабақша өте керемет! әйелім іздеп тапқан бақшасы еді әр сәт рахметімді айтып отырамын! тәрбиеші қыздар ТОП! 🔥
aibynovna1
Өте керемет садик😍👍🏻
SA
Saltanat Adilkyzy
Салеметсиздерме✨ Балабақша ұжымына алғысымды білдіргім келеді. 1 мамырдан бастап баламды апардым. Қатты ұнайтыны балалармен ұсақ моториканы, есте сақтауды дамытуға арналған ойындар көп ойнатылады. Бәрін инстаграм желісінен қызығып қарап отырамын🥰 сіздерге сәттілік🌸 побольше благодарных родителей🙏🏻
Алшер Тохтасын
Моя жена работала там год назад. Где то неделю. Одна нянька на 2 группы. Очень сильно уставала . После уволилась по личной причине. Но , куда бы она не пошла (в больницах) место работы написано i-сәби балабақшасы тәрбиешісінің көмекшісі . Потом мой друг который работает в МВД пробил по базе , оказывается кто то вместо нее зарплату получает.
DR
Dilnur Rozieva
Отличный садик! Хорошие воспитатели и заведующая. Моя дочка ходит с удовольствием очень быстро привыкла. Видно что хорошее отношение к детям. Спасибо вам 🫶🏻
NN
Nazerke Nasipkali
Қайырлы күн! Қызым бұл садикке барғанына 8 ай болды. Бастапқыда қиын болады деп ойладым, бырақ Гулайым апай мен Айжан апайға үлкен рақмет! Өз қызындай еркелетіп, құшақтап, бар еркелігін көтеріп жүріп, садикке үйретіп алды. Адаптация мен ойлағаннан да тезірек өтті. Горшокқа баруды да апайлары үйретті, тәбеті ашылып, тамақты да өзі жейді. Балалармен ойнап, топтық жұмыс жасауды үйренді. Барша ұжымға алғыс айтамыз❤️
Гулжауhар Каскыр
Ең керемет балабақша балам көтеріңкі көңіл күймен барады тәрбиешілері супер
Kairat Argimov
ставлю твердую 5-ерку так как Сын доволен и мы довольны потому что вечером режим в 22:00 засыпает не как раньше в других садиках здесь с ним реально занимаются и учить многому начал по английский хорошо говорит
MS
Murat Suleymenov
Самый лучший садик, атмосфера домашняя, спасибо большое апайкам за любовь и заботу! Доча уже ушла с садика, но вспоминает всегда с теплотой!
Гульжанат Аблаева
Очень хороший детский сад! Сыну 2,2 года ходит с удовольствием уже как полтора месяца. Адаптация прошла спокойно. Мы видим результаты и плоды его достижений. Ребенок стал еще более самостоятельным. Все работники детского сада вкладывают душу и знания в своих воспитанников. Директор Гулайым Мукановна позитивная и добрая сердцем человек. Воспитатель Айжан апай очень добрая и внимательная. К каждому ребенку относится с теплотой и любовью, а дети ей отвечают взаимностью! Няня Тамара Тунгатаровна заботливая и хорошая. В садике царит атмосфера доброты и уюта. Очень светло, тепло, уютно и чисто. Детей хорошо кормят и смотрят за ними. Проводятся интересные развивающие занятия каждый раз. Самое главное мы как родители спокойны и рады за своего ребенка!
Aibyn Kasymbekov
Классный садик! Высокий профессионализм воспитателей, чуткое отношение к детям, забота, внимание, доброта и теплота, индивидуальный подход к каждому ребенку. Ходим в садик без слез. Это очень важно для родителей. Очень принятые воспитатели, все чисто, и уютно. Огромное благодарность к воспитателю Айжан апай. всем детям относится так трепетно, и искренне. Шаг за шагом под Вашим чутким руководством дети познают окружающий мир, радость дружбы, свои личные возможности.👍 В группе чистота и порядок, комфорт и уют. Дети сыты и опрятны. Мы полностью доверяем вам, ведь родителю, когда он оставляет ребенка практически на весь день, очень важно знать, что его чадо в надежных руках. Мы спокойны за жизнь и безопасность наших ребят, ведь рядом с ними настоящая команда профессионалов. Мы очень Вам благодарны. Спасибо! Нам очень с Вами повезло!🙏🏻👍
Dana Zhaqan
АйСәбі балабақшасына баламның барып жүргеніне 2 ай болып калды. Бізге өте ұнайды, Омарымыз жылдам үйреніп кетті. Маған бастысы ұнағаны басшылык тарапынан да, тәрбиешілер жағынан да кері байланыс жоғары деңгейде. Ауласы өте кең, балалар емін-еркін ойнайды. Шөп те, қара жер де бар, неше түрлі ағаштар да бар, балалар табиғатпен етене араласатыны бізге ұнады. Жаздың ыстық күндерінде балалар бассейнге түседі. Ойын алаңында әткеншек, сырғанақтардан бөлек батут та, песочница да бар. Бір сөзбен балалардың сенсорикасының, танымының жетілуіне өте үлкен жағдай жасалған. Күнделікті сабақтардың өте креативті түрде өтетіні туралы айтпай-ақ қойсақ та болады. Айсәби ұйымына алғысымыз шексіз 🙌
𝓚/𝓐 .
Қалай орын алсақ болады? Басқа садиктерде орын коп именно осы і.Сәбиде орын жоқ🙂↔️
СБ
Сания Борашова
Орын қалай алып жатырсыздар? Қашан келсек орын жоқ кіре алмай жүрміз
❤️🔥 ❤️🔥
І.Сәби балабақшасының басшысы Гулайым Муканкызы оте керемет басшы. Садик тарбиешилериде оте жаксы, мейримди адамдар. Балаларым бурын садикке уйренисе алмаған еди. Осы балалабакша 1 апта болмай тез уйренип типти жыламай. Оздери баргылары келип турады. Апайларына алгысым шексиз. Сиздерге рахмет.
Карлыгаш Аметова
Отличный сад! Долго искали по приемлемой цене и по качеству хороший сад для обоих детей (3 года и 5 лет) в этом районе. Дети с удовольствием ходят, младший начал разговаривать на английском и казахском, хотя раньше переживали что поздно заговорит. У старшей тоже заметили прогресс через пол года, тяга и желание к знаниям приятно удивило. Теперь занимаемся с ней с книгами, и разными заданиями с радостью.
Айдана Абдигаппар
Қайырлы күн! Балабақша ұзақ іздеп, отзывтарға қарап, әрі бір танысымыздың ұсынымы бойынша осы бақшаға тоқтадық. Барып жүргеніне 2 апта болды. Өте ұнайды, ақырындап үйреніп келе жатыр, қуанып шығады! Директор өте жақсы!!! Айжан апайымыз one love❤️
MM
Meruert Mural
Қызым балабақшаға барып жүргеніне бир ай болды, апайы өзіне қатты ұнайды, таңертен қуана қуана барады, тіліде аздап шығып сөйлеп жүр. Балабақша ұжымына Айжан апайға, директорга алғысым шексіз .
ГМ
Гульжан Манаева
Қайырлы күн! Біз осы садикке барып жүргелі 1 жылдан асты ешқандай минус жоқ! Бастық өте тамаша ! Бұрын ұлым барган ол кезде садик ондай жақсы болмаған.Далада ойнайтын ештеме жоқ болатын.Казір басшысы ауысты садик гүл гой.Тек кана бала үшін жұмыс жасайды.Ойнайтын біраз дүниелер қойды кізір өте тамаша! Гүлайым Мұқанқызына мың алғыс! Коллектив мықты!
ДН
Дана Нұрм
Балабақша өте жақсы!Білікті де, білімді мамандар жұмыс жасайды👍Заман талабына сай балабақша өсіп, өркендей беріңіздер👍❤️
JN
Janara Nusipzhanova
Ата -ана ретінде бұл бақшаның атқарып отырған жұмыстарына оң баға берер едім. 4 жастағы қызым барады. Тәрбиешілері басқа да қызметкерлері өз істеріне жауапкершілікпен қарайды. Өз ісінің мамандары деп айтса болады. Тамақтары дәмді, таза барлығына көңілім толады.
Айгерим Байбосынова
Керемет садик,,бізге ұнады Таза,жылы ,апайлар мейірімді
Ай Дони
Iсаби балабақшасының ұжымына рақмет) білікті мамандар👍🏻
Даурен Оспанов
Өзім балабақша іздеп біраз жүрдім; үйдің төңірегінде ыңғайлы жерден болса екен деп, содан осы 2 гистан отзывтарын қарап тәуекел деп осы жерге келіп қарап бірден ұнатып 2 баламды да осы жерге берген болатынмын. Таңдаудан қателеспеппін, тәрбиешілер өз істерінің маманы, кіші қызым алғашқы күннен ақ сол жерге бірден үйреніп кетті, жалпы ұжымдары өте керемет, ұйымшыл, әр іс-шара мерекелерді жақсы ұйымдастырулары, балаға деген көңіл бөлгендері, бала тәрбиесі, тамақтары, әр балаға деген мейірімділі өте керемет сезіліп тұрады. Таңертең қалай таза жіберем кешке үйге солай киімдері тап таза, көңілді көңіл-күймен оралады, жұмыста отырып еш алаңдамай уайымдамай жүре беруге болады! Жалпы айтқанда: “Работают не на количество, а на Качество”
KN
Kuanysh Nusipzhan
Биз биыл осы садикты битирип мектепке кетип барамыз. Бакшага рахметимды айтамын🌹 Балам окиды,жазады барин уйренип алды.Ужым оте мыкты. Алгысымды осы жерге калдыргым келди🥰
V.
Vladimir .
Садиком очень довольны, дочки ходят с удовольствием, а это многого стоит. Учебный и воспитательный процессы проходят очень плодотворно, это видно по развитию детей, усиленная подготовка к школе, дети: пишут, учат буквы, считают, рисуют и многое другое.
ДА
Диана Атмышева
I sabi балабақшасына үлкен алғысымды білдіргім келеді. Менің қызым бұл балабақшаға 1,5 жастан бастап барып жүр. Апайларына мың алғыс! Әрқашан балаларға мейірімділігін, қамқорлығын көрсетіп отырады. Маған бәрі ұнайды!
ГИ
Гулмира Исаева
Менің балам 1 жыл болды барып жүргелі тек Рақмет айтам.7 ші садик ауыстырып осы садикке келіп тоқтадық.Директор бас аяғында озы жүреді қашан барсаң қолында бала или сыпырғыш ұстап тазалап жүреді.Бұл деген балаға,жұмысқа деген махаббат,қарапайымдылық.Балам үйге келіп тамақ ішпейді садикте де солайма деп дәрігерге барып түске жақын барып қалдық садикке садиктің тамағын ішіп көрдім өте дәмді!👍🏻 Алла разы болсын Гүлайым Мұқанқызына! Қызымды беруге дайын отырмыз орын босай қалса
Айзада Валиева
Добрый день! Сыну 4 года, ранее ходить в детскийе салды отказывался, плачь, истерики, было сложно, может поэтому часто болели. Нам повезло было одно свободное место и нас взяли, буквально сразу ребёнок привык всё нравится, очень добрые преподаватели, нянечки, медсестра и конечно же директор. Всем огромная благодарность! Успехов вам и процветания!
ГГ
Г Г
Балақбашаға ризамыз, бәріне сай мекеме. Балларымыз жақсы көңіл күйде жүреді. Керемет👍👍👍
ОА
Оразгул Абдыхаева
Балабакшага ризамыз,бари кушти,апайлар жаксы, балалардың жағдайын жасап,тилин тауып кушти караиды,.
BB
Baur Baur
Балабакша кушти, бизге катты унаиды, куана барамыз, демалыста бакшага барам деп жылаимыз
Жанат Абдреш
Менин улым баргалы 2ай болып калды. Тунгышымызга садикти универ издегендей издедик 😁 осы I.sabi садигине келип токталдык, себеби коруге келген беттен жылы жузимен директор Гулайым Муканкызы карсы алып барин от и до тусиндирип барлык сурагымызга жауабымызды алдык 💞 Айжан апайына да ерекше токталып алгысымды айткым келеди 👏🏻 Биздин ерке баламыздын тилин бирден таба билди. Алгысым шексиз I.sabi ужымына 💝
Дадамбек Султан
Всегда приветливы, с детьми очень терпеливы, имеют подход к каждому ребенку, всегда найдут нужное и ласковое слово, не повышая голоса, умеют утихомирить даже самых непослушных. В детском саду с детьми прекрасно занимаются: уроки развития речи, математика, рисование, музыкальные занятия, физкультура и другое. А какие замечательные готовят для нас представления – детские утренники. Мы ходим в детский сад с удовольствием! Спасибо вам большое!
ХУ
Хуршидам Ушурова
Замечательный садик! Директор и воспитатели очень ответственные . Дочка ходит с удовольствием
KI
Karlygash Issadyk
Садик өте керемет . Тәрбиеші қыздар “Айжан” күліп қарсалғанда баламды өзім қалғым келіп кетеді. Молодцы 👏
БО
Бауржан Оразбаков
Шаг за шагом под чутким руководством этих воспитателей наши дети познают окружающий мир, учатся дружить и уважать друг друга, самостоятельной деятельности, познают личные возможности отводя ребенка в детский сад, для любого родителя очень важно, чтобы остановка в группе максимально комфортной.А с нашими детьми рядом настоящая команда из профессионалов, поэтому мы со спокойным сердцем оставляем своих детей, так как уверены в том, что они будут вовремя накормлены, присмотрены, и что самое главное обучены и правильно воспитаны!
ЖТ
Жулдыз Тулегенова
От имени нашей семьий выражаем благодарность детскому саду"і сәби" лице заведующей Гулайым Мұқанқызы за внимательное и профессиональное отношение к детям. Особенно благодарим воспитателей группы👍🏻
Меруерт Абильда
Очень классный садик, сын ходит уже почти полгода, быстро привыкнул. Сейчас с удовольтсвием ходит в садик, обожает свою апай. Спасибо директору и сотрудникам садика🤍 Всегда все чисто, аккуратно, относятся ко всем и всему ответственно🥰 Отдельное спасибо нашей Айжан апай💕 Не пожалела, что выбрали именно этот садик🥰🤍
Айгуль Маханова
Очень хороший садик, дети быстро привыкнули. Директор очень ответственная, отвечает на все вопросы. В садике всегда чисто.
Сырлыбаев Ерлан
Өте жақсы садик. Балдарым тез үйренді. Ең бастысы развозка бар. Тәрбишілер жауапты.
SS
Samal Shamshiyeva
Оте керемет бала бакша, улымнын барып жургенине 3 айдай болды, бурынгы бакшасына бармаймын деп жылаушы еди , ал ISabi ге куана барады, балалармен Кунде жумыс жасайды Инстага салып турады. Директор Гульайым апайга коп рахмет, букилине ози журеди 👍
Alyanur Abayeva
Выражаю огромную благодарность сотрудникам садика🙏 Вы делаете большое дело. Моя дочь тяжело адаптируется к социуму, но к Вам приходила с удовольствием, без слез и истерик, в предыдущем садике с утра минут 20-30 плакала. Все чисто и аккуратно. Дочь за полтора месяца полюбила английский. Жаль что переезжаем. Успехов в Вашем нелегком труде🙏
Айкөркем Қайрат
Бир айдын колемы болды кызымнын осы садикке барып жургеныне, озыне унап, конылынен шыкканына оте куаныштымын! Алдынгы барган садикке жылап арен калушы еды, бул жерге жаксы коныл куймен кетеды танертен! Гулайым Муканкызына рахметымды айтамын, оте карапайым,мейырымды жан, балаларды озыне баурап алады, кутымы де жаксы балага деген!
DR
Darina Rakhmetova
Пришли в садик по рекомендации знакомых, и не пожалели. Воспитатели очень приятные, быстро располагают к себе, дети каждый день учатся чему-то новому. Нравится также, что в Инстаграмм показывают досуг детей и питание)
РС
Рабига Сенгербаева
Салеметсиздер ме? Кызым 2 жас 4 ай, бакшага тез уйренип кетти. Тарбиешилер балаларды 3 кунде уйретип алады екен. Кузге арналган утренниктери керемет отти, кимдери, койылымдары Бари ойдан шыкты. Улкен кызым баска бакшага барганда бундай дайындыкты кормеппин. Басшылары ар балага, атанага конил боледи екен. Тазалыктары, тамактары барине конилим толды. Жана жылдык утренникти асыга кутемиз, тамаша бакша!
RT
Rushana Tursunova
Моя дочь ходит в этот садик с 1.5г. Мне нравится этот сад и воспитатели.Мой ребёнок бежит в садик ,ей там нравится,она играет,рисует,научили её самостоятельно одеваться.Рекомендую очень хороший дет.сад
ФЖ
Фариза Жаксыбаева
Здравствуйте, хотела поблагодарить детский сад за хорошую работу и персональный подход к каждому ребенку👍 посещала и выпустилась старшая дочь, теперь ходит и сынишка, садик чистый, персонал в саду квалифицированный, кормят 👌 занятия проводятся каждый день и это заметно по ребенку, вообщем довольно выбором садика, молодцы, процветания Вам🙏