Автосервис
ИП Сагиев
Ербол Джакипбеков
Рахмет жигиттер!!!! Машинаны корди, причинасын тапты, тиянакты ретимен барин истеп берди. Видео фото отчеттарын тусирип вацапка да жиберди. Оз машинамнын журисин танимай калдым. Рахмет сиздерге! Алла разы болсын!! Истерин берекели болсын!
НТ
Нурдаулет Торенов
Жігіттер жақсы жұмыс жасайды екен. Қызметтеріңізге рақмет. Жазылып барған едім уақытылы қарап, жасап берді.
НО
Нуржигит Оралбаев
🔥🔥🔥 хорошие мастера
OZIL 11
Отличные профессионалы своего дела, все как обещали, сделали. Вообщем ребята знают свое дело, спасибо им огромное .
KK
Kumisbek Keskinbay
Жігіттерге рахмет нағыз істерінің мамандары ойланбай барулырыңызға кеңес беремін! В7Ассалаумағалейкум
BM
Bakhtiyar Makhmutov
Mercedes-Benz S500 4matic W221 кузовтағы көлігімді осы ТЖОда жасаттым. Много чего по своей машине сделал в этом СТО. Ребята аккуратные, профессионалы своего дела. Сделали диагностику, выявили ошибки, устранили и перепроверили. Видно что работают на результат
A Zh
У меня лк100 на них всегда менял катушки. На этом сто есть оборудование для проверки катушки и нашел одну катушку, отличная тяга после чистки форсунок. Самое главное не надо менять 8 свечей проверили. На другом сто заменили бы. Сэкономили и работа не завышенные цены. Рахмет брат!!!
ЕА
Ерзат Ахметов
Посетил сегодня СТО Evro master сделал диагностику ходовой части!!! Шикарный сервис быстро чётко и самое главное качество мне понравилось советую!!! Благодарю Максата и Медета подсказали что как и где купить по доступной цене!!!
ZA
Zhassulan Amangeldi
Көп жерде жасай алмаған проблеманы тауып берді, жігіттер жақсы істейді👍👍 Барлығын нақты түсіндіріп, жұмысты жақсы жасайды
Сабыржан !
Жігіттер молодец машинаның барлық проблемасын жасап берді.Рахмет жігіттер🙋🏻♂️
Султан Мухамедин
Мощный мастерлер екен.от души жігіттер істеріңе сәттілік👍
ABAY KOYSHIBEKOV
Очень надёжный