Аққанат
Детский сад
3.9
3.9
Еркін Ернар
Өте керемет садик, баламды тұңғышымды апарам деп отырмын👍🏿
Beksultan Asabaev
Жақсы балабақша,немеремді осы жақа сеніп тапсырдым
Өте жақсы балабақша👍🏻
Www.27.01 Www.27.01
2 балам барады осы бақшаға 3 жыл болды,Өте ризамын,балаларым қалай барады солай қайтады тазалығы жақсы,қарны тоқ,апайларын мақтап келеді,Тәрбиешілерге сабыр берсін, жиналыс сайын турлі ата-аналар бар өз қателіктерін көрмейді,бала екі жақты дамуы тиіс,тек тәрбиеші жауапты емес! Бейнебақылау орнатылған бурыннан баратын ата-аналар біледі,бағасы Алматы бойынша ең қолжетімді балабақша! Балабақша ұжымына мың алғыс!!!❤️❤️❤️
Kamila See
Прохожу мимо каждый день , орут на детей воспитатели. Дети вечно плачут. Ужас
XX
Xxx X
Бұл пікір барлық аналарға, осы балабақшаға жібермес бұрын жақсы ойлаңыз. Ең қорқынышты балабақша!!! Балалар үйге ауырып келеді, бала жиі шағымданды Апай ерні мен бөксесін ұрады деп. Барлығы агрессивный, дурыс жауап бермейд. Балаларга дурыс карамайды. Балаларыңызды осында жібермегеніңіз жөн!
Айгул Ахметова
Добрый день хотела бы узнать цену садика и с каких Голиков берёте?
Merey Qazaqstan
Здравствуйте Хочу сказать большое спасибо всем работникам детского сада "АЛИ-НУР" за сказочную атмосферу, которую создаете в саду; за доброту, ласку и чуткое отношение к нашим деткам; за постоянное развитие, за то, что не стоите на месте и двигаетесь в ногу со временем! Вы действительно лучшие в городе! И я очень рад, что в нашем городе есть такой замечательный детский сад ещё раз спасибо вам .
Малика Малик
Заведущая такая грубая женщина Дина Саеекеева. Вобще она тупая женщина. Как её взяла директорша на работу. Незнает как работать с людьми. Она не педагог , как клоун цирка . Вечно меняеться коллективный состав. Раньше моя доча ходила . Тогда адекватные люди работали воспитатели няни и даже медсестра. Сейчас такой бардак. Не хотела сына отдать.