Куаныш
НН
Назерке Нурмуханбет
Қуаныш 3 ужасный администратор! Не советую
Diana Zharas
09.08, 12 столик даяшысы👍 Обслуживание 10/10, даяшылар өте сыпайы, жылы жүзді. Тағамдары да дәмді👍
РӘ
Райхан Әлім
Бұл ресторанға той жасадық.қонақтарымыз риза,3 залдың администраторы Акежанға рақмет!!!Сірнелері мен бауырсақтары дәмді деп жатыр аспазшыларға және даяшыларға рақмет 👍👍👍👍
ZS
Zhanslu Satybaldina
Ресторан хороший на 5 звёзд кухня вкусная, админ и официанты молодцы👏👏👏 Всё супер 👍
Асель Б
Спасибо большое, повару Самал тате очень вкусные бауырсаки, спасибо официанту Дидару за обслуживание (4 зал)
Erkezhan Omargaliyeva
Бүгін 3залда тойдамыз. Ерасыл официантка рахмет, оте Жаксы кызмет корсетти. Рахмет
Alima 🦭
💋💋💋
A
Aliya
Здравствуйте, хотим поблагодарить администратора Сымбат, и официантов,за проведение банкета юбилей нашей мамы 70 лет,зал очень понравился, освещение, сервировка стола,дизайн зала,кухня была очень вкусной
МТ
Мади Турлыбай
Aizere Zharkynkyzy
👍🏿👍🏿
ГА
Гулвера Ахметова
Жақсы 👍
Азиза Абдулаева
Отмечали юбилей 14 го июня, в ресторане Куаныш 4, все было на высшем уровне, начиная от администрации и заканчивая обслуживающим персоналом, все было на высшем уровне, большие молодцы!👍
𝓷𝓾𝓻𝓪𝔂🫧
Дархан Омаров
Суперрр
ГИ
Гулзира Исабекова
Кайырлы күн! Қуаныштың 3залына той жасадым, той жаксы өтті. Тамактары молынан, салаттар свежый, самса ыстық, қонақтарым риза болып кайтты, рахмет Қуаныштың ұжымына, еңбектері жана берсін ❤❤😘😘👍 19.04.2025
Zhanara 🤍
Кухня не очень, не вкусно
Аида Аупенова
Отличный Ресторан! Всем советую проводить свои мероприятия в этом ресторане! Обслуживание на высшем уровне! Все во время готова! Кухня очень вкусная и порции очень хорошие! Выпечка домашняя! Всем гостям очень понравилось! Атмосфера очень уютная Персонал очень вежливый! Если делать той и праздники то только в Куаныш!!!😘👍👍👍👍 Нам всё очень понравилось! Так держать! Дальнейшего Вам процветания достатка Побольше клиентов Вам !!! Спасибо большое 😘 🙌 ещё раз!
НИ
Неизвестный Исполнитель
Мантыны кім істейді ?))) былай сатып алсақ болама екен тойға бармай ақ😀 шынымен мынандай манты жеп көрмеппін өте дәмді екен
Айдана Талдыбаева
Куаныш 3 Сиздерге коп рахмет тойымызды кушти отти.Тамактарыныз Оте дамди особенно манты прям сочный🤤 Сымбат рахмет сизге басынан аяк касымызда журип бар кызметтеринизди корсеткендеринизге🥰 Конактарымыз баримиз сиздерге Ризамыз🙏
Меруерт Бериковна
25.03.2025ж Анамыздың 60 жас мерей тойы керемет өтті,дастархандары мол,тамақтары дәмді болды,рахмет Сымбатқа және бүкіл қызметкерлеріне,ауызашар болғасын уайымдап едік,бірақ бәрі ойдағыдан да жақсы шықты👍👍👍👍
Madina Tleuova
25 наурыз Қуаныш 4те Анамыздың мерей тойын өткіздік) Аллаға шүкір таңдаған мейрамхана толықтай көңілімізден шықты 👍🏻 Администратор Сымбатқа рахметімді айтамын! Тамақ өте дәмді, молынан, свежий. Администратор, официанттар аяқтарынан тік тұрып жүгіріп жүрді)) Бағалары тиімді, атмосферасы жақсы, ең бастысы анамыз риза!
Ерасыл Шаяхметов
Күшті жер
БД
Булбул Джуллаева
10 наурыз күні ауызашар,абысынымның баласын қырқынан шығардық. “Қуаныш” ресторанының тамақтары, салаттары, закускалары барлығы өте дәмді болды. Әсіресе администраторы Сымбатқа ерекше алғыс айтамын, аяқтарынан тік тұрып қызымет көрсетті.
didarr 022
😍
Бт
Баха топ
23 ақпанда да Қуаныш 4те тойда болдық,ескірген,тамақтары мол,бірақ дямсіз,не жегенімізді озіміз білмей қалдық,бешбармағынын қамыры жабысып,суып қалған,салаттары ескірген,менюларын жаңарту керек,кеңес бермес едім
ГЖ
Гулзада Жайнак
“Қуаныш” мейрамханасына айтар алғысым шексіз! Бәрін жоғары деңгейде өткізеді. Администратор Сымбатқа жолықсаңыздар өкінбейсіздер! Тамақтары да,салаттары да,холодныйлары да бәрі өте жақсы болды. Өзіңің ақшасынан екі есе жақсы. Доступный (қолжетімді баға) сумма қойғандарыңызға рақмет. Жалпы өзіме ,келген қонақтарыма қатты ұнады♥️
Kuanysh Yespenbetov
Мейрамхана ескірген
Akmaral Bektemirova
Очень вкусно ,все свежее проводили Ас дяди Спасибо
astrey W
В уборной грязно, сервис ноль, не подготовили список гостей к столу
Алим Лесбек
Классно там мы там были
Алмагуль Мухаманова
Қол жетімді.Тамақтары ,салаттары дәмдіз
СА
Салтанат Айтжанова
Хорошая вкусная кухня и не дорого
Abai Amirkul
Димаш маладес👍🏿
Мадияр Камен
Администратор робот
Айнура Абдыкананова
Были на мероприятии, вкусно готовят, порции хорошие! Обслужил парень по имени Рамазан, от нас не отходил, такой внимательный, обслуживал на все 10/10. Вот таких официантов побольше бы👍🏻👍🏻👍🏻
ГС
Гульмира Сапароаа
Рамазан-официант от Бога!!! Отличный сервиз показал профессионализм !!!! Рамазан Медет отличный официант !!!!👍👍👍
ГМ
Гульмира Мирзажанова
ужасное отношение к клиентам.начали праздник в 18.00 а 22.00 сказали ,что закрываются,в 22.30уже убрали все со столов напитки водку еду.хотя праздник был в самом разгаре гости просили продолжение,пришлось бегать за администратором Сымбат и выпрашивать водку и напитки.с 21.00 начали ходить к тамаде и говорить чтоб он заканчивал праздник им закрываться надо.ужасно.а итоге банкет пришлось продолжать дома,были гости с Астаны они вообще в шоке были за такое отношение ,у них наверное есть с чем сравнивать Астана и Алматы.не могла допроситься номер телефона хозяина заведения,но ....интересно он сам в курсе что там у них происходит и какое обслуживание ?или его интересуют лишь деньги.ужасно ,всё ужасно может мой отзыв кому то поможет но я не рекомендую это заведение вообще.за эти деньги можно кучу ресторанов пересмотреть
Ернарчик
Полдары өте тайғақ
Еда и еще раз еда поменяйте повара
👍 жақсы ресторан
Дамир Мухит
Не очень не советую
Ааа А
Ресторан красивый конечно но у администраторов хамское отношение! Клиент прав дегенди билмейды! По ватсапу тоже грубо отвечают! Админ Арайлым грубит! При встрече тоже как будто мы не понравились ей🤦🏻♀️На меню 5 салатов на выбор, но они все почти одинаковые! Администраторы не смогли решить проблему и сбежали закрыв ресторан! Там чисто родственники все🙄 У них барьера нет между работой и с личной жизнью!!!!
Айгерим Хан
Очень хороший ресторан.
АЕ
Айгерим Ержанова
Қуаныш мейрамханасының 4 залында 10 тамызда тілашар-тұсаукесер қос той өткіздік. Той керемет өтті деп қонақтарымыз ризашылығын білдіруде. Өз тарапымнан мейрамхана администраторы Сымбатқа алғысымды білдіремін, меню бойынша ұсыныстары көңілімізден шықты, тойға дайындалу және өткізу барысында барын салды. Көп көп рахмет! Тағамдары өте дәмді, аспазшыларына рахмет. Обслуживающий персоналға алғыс, жұмыстарын жақсы атқарды! Қонақтарға мейірімді болды.
ТС
Тамаша Салменбаева
Құрметті Қуаныш 3 мейрамханасының әкімшілігі! Бүгінгі 04.07.2024 жылғы өткен Садыржан ағаның 60 жас мерейтойында 7 стол даяшысы Айсұлтан деген балаға үлкен рақмет айтқым келеді. Өз үйінің қонағындай асты-үстімізге түсіп,мейрамхананың әкімшілігінің білікті қызметін көрсетіп,аса құрметпен тойдың аяғына дейін қызмет етті. Мұндай маманданған қызметті өкінішке орай,еліміздің әр мейрамханасынан кездестіру мыңнан бір кездесетін жайт. Айсұлтанның тәрбиесі, білімділігі,кішіпейлдігі,өз жұмысына ұқыптылығы жалғыз мен емес столда отырған әр қонақтың тілін табуы,қарапайымдылығы қонақжайлылығы мені тәнті етті. Қандай еңбек етсе де,қазақ баласының әр қайссысы осындай болса,болашағымыздың тұғыры биік болады деп ойлаймын. Мен бүгін тойдан емес Айсұлтанның халыққа жасап жүрген еңбегінен,Қуаныш мейрамханасының әкімшілігінің әр қызметкеріне осындай тәрбие беріп,есігінен кірген әр қонағына,халқына осындай жоғары сапада қызмет көрсеткендеріңізге қарап,көңілім тойып,сондай сүйсініп, риза болып,әдемі демалып қайттым. Үлкен рақмет. Еңбектеріңіз жана берсін! Халыққа қызмет еткен қарап қалмайды. 😘🌹💝
Ахуевший Чел
Сымбат ханымга рахмет керемет кеш өткізіп бергеніне мейрамхана 10/10 🫰
Almahan Koytles
Той өткізгенбіз өте керемет ресторан. Тамақтары дәмді стол толып турды. Қонақтарымыз бәрі дәмді болды деп әлі айтады. Ақ сұңқар деген салатты ерекше мақтап жатыр дәмді деп . Администратор Сымбатқа рахмет улкен. Бар ұжымға рахмет. Қызметтері жоғары деңгейде болды. Тойжасағанда бірінші дастархан жақсы болу керек сосын асаба. Өте ризамыз. 😘 Той 31.05.2024
Aika KuzemdaevA
4 зал самый Ужасный администратор не адыкватнная не умеет разговаривать с клиентами,у официантов обулживание 0 у одного наушники в облаках летает не слышат не наливали элементарно Воду во время про алкоголь думаю надо сменить админа и офицантов потому что это ужас,но блюдо было вкусным все проходило в горячем виде и холодные закуски тоже Все было невероятно вкусно.
арай 🤷🏻♀️
Рамазан Есет самые лучшие официанты хорошо обслуживает нам очень понравилась 👍🏿👍🏿👍🏿