AtaZhurt
керемет
ErbolatBEK Nurtaev
Мимо прошёл
~★ ~
Өте керемет жер.Табиғат көзін жауын алат.Официанттар тез қозғалып заказ тез келеді екен.отбасымызбен риза болып қайттық.Өте керемет әсер калады.
Орынай Жусипова
Самое ужасное заведение! Администратор грубая,невоспитанная! Сами сидели кушали! Но наш заказ принесли только через 2 часа! Официанты более нормальные! И то шашлык был невкусным,сырым! Еще раз говорю,это самое ужасное заведение,которое я когда либо была! Вообще не советую,деньги и время на ветер!
Roma A
Зере уйге кайтсай
Нурзия Койшиманова
Очень вкусно готовят, вежливый персонал, прекрасный сервис. А природа просто чудесная.
Nurasul Mamur
Уютно
АУ
Айнур Умирзакова
Рамазан мен Азамат жігіттерге рахмет үлкен. Тимбилдинг жасаганбыз. Екі жігіт 20 қонақты күшті атқарып швғарды. Молодцы керемет. Тек кюар жоқ екен наличка алып келиниздер заранее
Zhibek Iskakova
Администратор Напика тате оте керемет жан🥰 Гендер пати жасаган едик, казак уйлеры улкен, ауасы таза, ауласы кен, тамактары дамди😻
Нурик🔥 🔥
өте керемет сірнесі бауырсак тәтті
RT
Ramazan Tolegenov
тамақтары өте дәмді бәрі өте күшті
ГЖ
Галия Жуманова
Керемет,қызметкерлеріне рахмет
НН
Нұрдана Нарымбетова
Кушти жер
Анита Омар
Классно провели время ,очень такое живописное место,едаа очень вкусно, обслуживание супер,только одно но музыка не очень
Айдос .
JM
Jasarat Myrat
Номер барма осы жердын
Ерасыл Мухаметказыулы
Осы жерге келу , өзіңді құрметтемеумен тең , официанттары жалқау , шақырсаң келмейді. Ыдыс кір ыдысты алып таста десең алмаймыз дейді. Дұрыс сервис жасамай , дұрыс официанттарды алу керек. Жалпы бұдан басқа жерлер көп осы маңайда , еселеп жақсы. Әбден жыныма тиді официанттар. Өте нашар арам жер
TA
Tolkynbek Abdurushit
Бул жерге қазақ уйге қонып дем алу ушін 100000 артық болу керек екен,хозяикасы мінезі нашар адам екен,сірне акелген соң 30минуттан кейін ғана шәй әкелді,будан кейін баруға еш себеп жоқ
TK
Tilek Kapassuly
Тыныш, жанға жайлы жер!
KT
Kaisar T
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
IK
I Kov
Қонақты күту,қарсы алу деген жоқ.Официанттың артынан жүгіріп жалынып жүресіз.Заказ уақытында келмейді.1 плюсі бұл жер халал.Сол үшін келіп едім.
AJ
Aqniet Jumash
Очень красивая места
ОМ
Осоке М
1706m над уровнем моря
Еркебұлан Табысұлы
Очень крутое место.Чистый воздух.Марат вы можете прийти сейчас.Вы будете удивлены.Администратор сейчас другой.Он очень добрый.Обслуживание просто супер.Еда очень вкусная.Предлагаю!
Марат Саулетов
не рекомендую посещать данное заведение. пришли поужинать, но нам отказали. сказали что только иностранцев кормят и дают ифтары. мы не держали оразу, поэтому не смогли поесть в этом заведении, и иностранцем я тоже не являлся. отстой. вердикт - не ходить.