ID Senim R
Медицинский центр
4.4
4.4
Abdurazaqqizi Almawkaa
Жақында тіркелдік регистрда отыратын апай қаскелеңге суббота 18:00 ге сағат бар деді хирургқа қолымда 6 айлық бөпем бар бүгін ертеңге сағат жоқпа деп едім жоқ деп субботаға деп нақты айтты енді суббота сағат 5 те такси шақрп пробкамен 40 минутта бардым барсам жабық дала қараңғы болп кеткен боска барп обратно такси шақырып 10 мын тенге кетти жолыма не бітірген тірлігім жок бүгін тағы сағат алып отрм амал жоқ уже 1 апта өтіп кетті тағы бір апта күтесіз дит бізде субота жазайнба деп обедке дейін деп баланың медосмотр ештене етпиді 7,8 айда барсаңызда дит айға 1 күн толмай барсаң әлі 1 күн бар ертең кел дит асырып алса ештене етпид дит таң қаламыз адамдарға уақытында барсаң то сағат жок
24 ноября 2025, официальный ответ
Кайырлы кеш. Осы номерге хабарласаныз 87000945700
ИА
Ислам Абай
Процедурныйда Жанар есімді медсестра бар екен укол,система салганы макта сиякты,біраз зат біледі бірден білініп тур кандай адам екені👍🏻👍🏻
SU
Saltanat Usupova
Выражаю искреннюю благодарность врачу Акерке Дарибаевне и медицинской сестре Улболсын за профессионализм, внимательное отношение и заботу. Спасибо за ваш труд, чуткость и поддержку. Желаю крепкого здоровья, благополучия и успехов в вашей благородной работе.
20 декабря 2025, официальный ответ
Уважаемая Saltanat Usupova! Благодарим вас за искренние слова и высокую оценку работы врача Акерке Д…
ГБ
Гулнур Бисенбаева
Сымбат Отарбековна Сізге шын жүректен зор алғысымды білдіргім келеді. Балаларға деген қамқорлығыңыз, мейіріміңіз бен кәсіби біліктілігіңіз үшін үлкен рақмет! Әрбір баламен ерекше жылылықпен сөйлесіп, олардың сауығып кетуіне барынша жағдай жасап жүрсіз. Сіздің жұмысыңыздың жауапкершілігі де, ауырлығы да өте жоғары екенін білеміз. Соған қарамастан, бізге әрдайым күлімдеп, қолдау көрсетіп, дұрыс ем тағайындап, сабырмен түсіндіріп жүретіндігіңіз үшін шексіз ризашылымды білдіремін.
Частый гость
30 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті Гүлнұр ханым! Жүрекжарды пікіріңіз үшін шын көңілден рақмет айтамыз. 🧡 Сіз жазған әр сөз…
BI
Bika Imanberdieva
Выражаю свою благодарность Айман Бакбергеновне, медсестрам Карашаш апай, Шынар апай, Жайна апай, Акмарал апай, Гульзире апай, Улжане всегда оперативные! Желаем вам успехов!
30 ноября 2025, официальный ответ
Уважаемая Bika, от всей души благодарим вас за такой тёплый и искренний отзыв! 🌿💚 Ваши добрые сло…
Sunny Forever
Пришла на платный внутримышечный укол. Я знаю, что само лекарство очень болючее, но кажется, медсестра плохо смешала антибиотик и лидокаин, потому что при введении я ощущала, словно это не антибиотик, а перекись водорода. Прям пузырьками. На следующий укол пошла в другое место и было не больно и не было пузырьков.
MZ
Moldir Zharasova
ID Senim медициналық орталығына үлкен рахметімді айтамын. Отбасымызбен Асыл Арманда тұрғалы осы мекемеге қараламыз. Әрбір қызметкер сыйластықпен қарайды. Және де ең үлкен алғысымды біздің педиатр - Мекергалиева Сымбат Отарбековнаға білдіргім келеді. Алғашқы балам туғалы көп ұзатпай үйімізге алғашқы тексеріске келіп, кейін кабинетінде қабылдап, кеңестерін беріп отырды. Екінші баламда да дәл солай болды. Өз ісінің маманы. Сымбат Отарбековнаның қасындағы Сатира тәтеге де үлкен рахмет, бізді ұмытпай звондап прививкаларымызға шақырып тұратын.
11 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті Молдир ханым, пікіріңіз бен сеніміңіз үшін шын жүректен алғыс білдіреміз 🌸 Сіздің отбасыңы…
Алмагуль Далибаева
Педиатр Сымбат Отарбековна өз ісінің нағыз маманы.Әр балаға өз баласындай қарайды.Алғысым шексіз.Сатира апай,Гүлнұр өз істеріне ұқыпты.Жұмыстарыңызға тек қана сәттілік тілеймін.
11 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті Алмагүл ханым 🌸, сіздің шынайы пікіріңіз үшін үлкен алғыс! Педиатр Сымбат Отарбековна, сон…
Ольга Куанышева
Спасибо всем врачам поликлини Сеним АСЫЛ арман, особенно Бигараевой Жансае, медсестрам: Утеповой Жайне и Макергалиевой Даяне за профессионализм и чуткое отношение к пациентам
6 ноября 2025, официальный ответ
Дорогая Ольга, огромное спасибо за Ваш добрый и искренний отзыв 🌿 Нам невероятно приятно, что Вы вы…
Ансуша Ергешбай
Все врачи, которые хвалят их за опытность, — лгут. Они не могут обеспечить надлежащее лечение. После всего этого мне приходится обращаться в другую клинику. Не могут нормально поставить диагноз, а потом лечит. Когда я болела, они должны были прописать мне противогрибковый, а сейчас у меня болит ухо. Когда я совершив ошибку опять пошла к ним, они прописали мне каких то каплей. Но боль не ушла и я пошла в другую клинику там назначили мне лечение на каждый день(что не делали сеним), давали правильный лекарств, и боль вроде бы уходит.Если бы сеним так лечили, не жаловалась бы.
MA
Merey Abdez
Гинеколог Жанат Нуржановна өз ісінің нағыз маманы😍 сол кісінің арқасында аман есен босанып алдым и акушерка Алтынай тоже кушты жумысы барлығы унайды
28 октября 2025, официальный ответ
Құрметті Мерей! Жылы пікіріңіз бен ризашылығыңызға зор алғыс айтамыз 🌸 Гинеколог Жанат Нұржанова ме…
SS
Sharapat Sakibayeva
Хочу выразить огромную благодарность своему акушеру-гинекологу Конысбаевой Жанат за профессионализм. Она очень приветливая,отзывчивая,грамотная и хорошо отвечают на вопросы, помогают разобраться в ньюансах. С/у Сакибаева Е.))
24 сентября 2025, официальный ответ
Уважаемая Sharapat Sakibayeva! 🌸 От всей души благодарим Вас за такой тёплый и искренний отзыв. Ва…
Asylzat Sydyhanova
мен Асылзат Сеним клиникасынын пациентымын,гинекологым Жанат Нуржанкызына оте ризамын барлыгын тусиндирип назначение жаксы береди🥰жукитилик кезимде босанганнан сонда каралудамын биликти маман😘акушеркам Алтынайга да коп рахмет жаксы карап анализдарымды берип сурактарыма жаксы жауап алатынмын🥰сыйлайтын пациенттериниз коп болсын😘😘Сеним алга♥️
24 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Асылзат! 🌸 Жүрекжарды пікіріңізге алғысымызды білдіреміз. Сіздің сөздеріңіз біздің ұжымға…
Аяука Сатбаева
Біздегі ең керемет дәрігеріміз Сымбат Отарбековна😍🫰🏻жаным өзі сондай керемет,баламызға ғана жақсы қарамай өзімізгеде мотивацияны үйіп төгіп береді,сол кісіден үйренеріміз көп😍 Такая приятная,нежная😍 Көмекшісі өте керемет ханым😊 Жұмыстарыңызға сәттілік! Табыстарыңыз көп болсын!
20 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Аяука Сатбаева! 🌸 Сіздей жүрекжарды пікірді оқу біз үшін үлкен қуаныш. Дәрігеріміз Сымбат…
ЖҚ
Жансая Қолдасбек
Мен осы Сенім клиникасының пациентімін ! Атына заты сай сенімді Клиника ! Және де маған қызмет көрсеткен Жанат Нұржанқызы мен акушер Алтынай ханымға ризашылығымды білдіремін ! Нағыз мейірімді білікті өз істерінің маманы деп бағалаймын.Үнемі жағдайымды бақылап отырады.Барлығын дұрыс түсіндіреді Алтынай ❤️ Клиника ішінде жайлы , барлық жағдай жасалған және де сенімді қызмет көрсетеді!🫶🏻💐💐💐
20 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Жансая Қолдасбек! 🌺 Шынайы алғысыңызды білдіргеніңіз үшін көп рақмет! «Сенім» клиникасына…
ЖС
Жамила Суюндикова
Сегодня у нас праздник🥳 День открытых дверей,очень люблю Сеним 👍🏻 Всем рекомендую👏🏻 Была на учете при беременности,очень рада что выбрала такую поликлинику,огромное спасибо акушерке Алтынай и Жанат Нуржановне проф.своих должностей,процветайте💐😘
13 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо большое, Жамила, за такой теплый и вдохновляющий отзыв! 🌸 Мы очень рады, что праздник «Ден…
Aknur Kydyrali
Бүгін Ашық есік күніне бардық, барлығы ұнады. Кіргеннен жақсы қарсы алды. Гинеколог Жанат пен акушерка Алтынайға кірдім, керемет қабылдаудан шықтым. Невропатолог Айнұр да өте мықты дәрігер екен. Барлығына тіркелуге кеңес беремін!
13 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Aknur Kydyrali! 🌸 Біздің «Ашық есік күні» жайлы осындай жүрекжарды пікір қалдырғаныңыз үш…
Кама К
хочу выразить благодарность за вашу работу, Общение с вами помогло мне лучше понять себя и свои чувства. После нашей встречи я чувствую больше спокойствия и уверенности. Спасибо за внимательность, поддержку психолог Беназир Эмировна!😘
29 августа 2025, официальный ответ
Спасибо.С уважением. ТОО ID SENIM R
SA
Saltanat Abdirahman
Осы поликлиниканың Бигараевна Жансая мен Утепова Жайна осы кісілерге алғысым шексіз жылы қабақ танытып өз жұмыстарын тиянақты атқара алады көңілдері ақжарқын ақ халатты абзал жандар.
БШ
Баймурзаева Шолпан
Неврапотолог Наурызбаев Ануарбек Балтабаевичке сағат 08.00 ге кабылдауына жазылдым. Жарты сагаттан асты жұмысына келмеді. Қаншама адам тосып отыр. Қандай жауапсыз врач. Бізге көмекті қалай береді, бізді қалай емдейді? Жұмысына жауапсыз қарайтын врач керек емес.
28 августа 2025, официальный ответ
Кайырлы Кун.Шолпан Ханым. Невропатолог врачтин жумыс уакытысын 9,00 ауыстырылды. Бугин жол кептелис…
Ainura Kuzenbai
Осы поликлиника ұжымына алғысымды білдіремін! Соның ішінде Сымбат Отарбековна мен Калыбаева Сатира есімді білікті маман иелеріне ерекше алғыс айтқым келеді.Өз істерінің маманы, кәсібилігі, мейірімділігі және әр балаға көңіл бөлуі ерекше қуантады.Әрдайым жылы қабылдап, түсіністікпен қарайды, қажетті кеңестерін беріп, ем-домды дұрыс ұйымдастырады. Осындай жауапты жұмыстарыңыз бен халыққа деген жанашырлықтарыңыз үшін үлкен рақмет! Дендеріңізге саулық, жұмыстарыңызға табыс тілеймін!
Zhanylsyn Madikhanova
Хочу выразить благодарность поликлинике и медсестрам Улбосын и Акмарал. Я прикреплена здесь уже давно и всегда получаю внимательное, профессиональное и своевременное обслуживание. Медсестры относятся с заботой, все объясняют, помогают и лечат действительно качественно. Очень приятно, когда чувствуешь заботу и внимание к своему здоровью. Спасибо за добросовестный труд и теплое отношение к пациентам! ❤️
Диана Акишева
Хочу выразить огромную благодарность нашему педиатру Сымбат Отарбековне ❤️и медсестр Сатира тәте ❤️ за профессионализм, внимательность и заботу. На приёме врач всегда очень доброжелательная, подробно отвечает на все вопросы и понятно объясняет рекомендации. Чувствуется, что специалист искренне заботится о здоровье ребёнка и подходит к каждому случаю индивидуально. Благодаря её вниманию и грамотному лечению мы быстро справляемся с болезнями и чувствуем себя в надёжных руках. Любим и уважаем!😘🙏 Многодетная мама❤️
ЕӘ
Ее Әә
Өте жаксы поликлиника детский врачтары білікті маман менің балаларымның дәрігері Сымбат Мекерғалиевамен Сатира Асановаға көп рахмет білікті білімді ақ көңіл мейірімді мамандар қалай сөйлесу керек екенін біледі пациентпен 🫶🏻сәттілік сіздерге сосын Алтынай акушерка қатты ұнайды
Zhansaya Kydyrbai
Оте нашар поликлиника.анализ тапсырсан то қан ұйып қалды то қан жетпей қалды дейд.Біррет емес 4 рет солай жасады.
МН
Маржанкуль Нусипбаева
Жаксы врачтар педиатр Сымбат Отарбековна всегда айтып береді не стеу керектигин калай емдейтинин 🤩
Aқмаржан Анварқызы
Керемет поликлиника
ГТ
Гульназ Талгатовна
Медициналық орталықтан 10-жылға таяу қаралып келеміз, отбасылық барлық жағдайда емханалық қызметтерді өте жоғары деңгейде көрсетеді. Өзім рищамын врач Ақерке Дәрібайқызына! Медбике Ақмарал және Ұлбосын қыздарға. Профессионал өз істерінің.
Олеся Смирнова
Хочу поблагодарить врача гинеколога Жанат Нуржановну и акушерку Алтынай. Девочки добросовестно выполняют свою работу, опытные , знают свое дело ! Доброжелательные , ответственные! Спасибо им за помощь и поддержку! Не пожалела , что встала на учет к ним 🌺🌺🌺
Мадина Оразбай
Бигараева Жансая ВОП врач Жанар медсестра-Өте білікті маман иелері барған кезде әр патциенткке жақсы қарым қатынас жасап жақсы емдей біледі, Істеріңізге сәттілік тілеймін бізді емдеп-жазып жүргендеріңізге рахмет😘🫰👍
Аида Иманбекова
Сеним мед Жаксы медицинский центр Озимнин конилимнен шыгады асиресе терапевт врач Жансая Калдыбайкызымен Жайна Алывна кашанда сурагына жауап берип билмеген нарсенди айтып отырады Оз исинин маманы озиме унайды .Акушер Алтынай ханымгада алгысым шексиз бугинги медбикелер куни кутты болсын!!!!
ГА
Гульсум Абитбекова
Осы поликлиникаға тіркелгенмін, дәрігер Жансая Калдыбайкызына мейірбике Жайна Алыевнаға үлкен алғыс білдіремін! Өз істерінің маманы. Жұмыстарын жауапкершілікпен, уақытылы атқарады.
GE
Gulnar Erkinbaeva
Оте жауапкершілікті мамандар,,осы жерде тіркеудемін.Акушер Алтынай Батырханқызына рахмет)барлық кезде көмегін аямайды
Aigul Tubekbaeva
Вежливые медперсонал
Asel Kenzhebay
Саламатсыздар ма Асыл Арманда Сеним медицинский центрінде Конысбаева Жанат Нуржановна геникологка карылдым жогары дарежели биликти оз исинин маманы екен улкен алгысымды билдиремин осындай мамандарымыз коп болсын!!!
гулнар султан
Лучшая клиника! Хочу от всей души поблагодарить поликлинику Senim за тёплое отношение и высокий профессионализм медперсонала. Здесь действительно работают люди, которые умеют не только лечить, но и искренне сопереживать, входить в положение и поддерживать в нужный момент. Особую благодарность хочу выразить педиатру Сымбат Отарбековне. Это врач с большой буквы — внимательная, чуткая и очень грамотная. Благодаря ей я научилась вовремя замечать первые признаки простудных заболеваний и правильно реагировать, не доводя до осложнений. Особенно ценно, что лечение подбирается щадящее и эффективное — без лишнего назначения антибиотиков. Такие специалисты внушают доверие и спокойствие за здоровье своих детей. Спасибо за вашу отзывчивость, заботу и искреннее желание помочь!
Дарига
Мекергалиева Сымбат балалар педиатрына алгысымды айткым келеди шын ниетиммен неге десениз кызым 6 ай боламын дегенше бир ауырган емес одан кеин баска елге кетип калдым содан бери ауыра береди.Жанын салып куйип писип айтып отырады ауырмаудын жолын издейди.Айткан создеринин бари дурыс болып шыгады.Ондай доктор еш жерде кездестирген емеспин.Кун демейди тун демейди жазсан жауап береди.Алла сиздей ак халатты жандар коп болса екен.Дениниз сау болсын.
Меруерт Абуталипова
Сымбат Отарбековна – өте білікті балалар дәрігері. Әрқашан мұқият тыңдап, дұрыс кеңес береді. Балаларға жылы қарап, тез тіл табысады. Қабылдауы өте ұқыпты және кәсіби. Осындай мықты маманға үлкен рақмет! 🙏👍🌹❤️
ГЕ
Гульзада Ескелдинова
Алла Тағалам адам баласын ауыртпасын! Бірақ ауырып қалған жағдайда осы емханаға барсаң, барлық дәрігерлері мен медбикелері өте мейірімді, барлығын түсіндіріп, керек емдерін ұсынып жатады, әсіресе Жанат Нуржановнаға алғысым шексіз, өз ісінің білікті маманы! Алла Тағалам адамдарға жасап жатқан жақсылықтарыңызды өздеріңізге еселеп қайтарсын!
Мира Ергарина
Очень хорошая поликлиника, сегодня первый раз зарегистрировалась. Везде такая чистота и девочки медсестры вежливые, пока не знаю как их зовут, попозже отпишусь.
Gulnaz Enseeva
Балалар дәрігері Сымбат Отарбековнага көптен көп рахмет, өте білімді, ұқыпты дәрігер балаларыма өте жақсы қарайды.
Айзере Айзере
Дандибаева Гульзира медрегистратор сауатты маман ретінде мақтай аламын, өз жұмысын жоғары дәрежеде атқарады және мейірімді,сыпайы маман екен. Кез келген сұрақтың жауабын нақты ала аласың
DK
Dake Kazakpro
Дандибаева Гульзира ұқыпты, тиянақты кісі екен. Бірден бәрін сұрап, қайда бару керек екенін көрсетіп жіберді. Жұмысыңызға сәттілік, табыс тілеймін!
DK
Dake Kazakpro
НА
Назира Абилаева
Жоғарғы деңгейде қызмет көрсетеді, ризамын! Ақмарал, Ұлбосын медсестраларға ерекше алғыс, керек нәрсенің бәрін дер кезінде жасап, әрқашан көмекке дайын. Әқерке Дәрібайкызы врачқа рахмет, бәрін дәл айтады.Жұмыстарынызға сәттілік!
25 декабря 2025, официальный ответ
Құрметті Назира, уақыт бөліп, жоғары бағалап пікір қалдырғаныңыз үшін шын жүректен алғысымызды білд…
Рауан Жакуп
После сложной операции тяжело ходить. И сегодня настало время снятия швов😪 Не смотря на плотный график и записи пациентов хирург Курманхан Айдос Несипбекович и медсестра Бекжанова Карашаш посетили меня на дому и провели медпроцедуры. От чистого сердца выражаю вам благодарность и желаю всего доброго вам и вашим близким!!! Спасибо за великодушие, понимание и внимание к тяжелым пациентам. Также, хочу оставить честный отзыв Мед.сотрудникам данной клиники, старшей медсестре Шолпан Кирикбавной, особо желаю подчеркнуть труд врача-терапевта Даригер Акерке Дарибаевной, медсестры Мадиханова Улбосын Сарсенгалиевной, Бафиевой Акмарал Рзабековной и конечно же ресепшн Дандибаевой Гульзиры!!! Спасибо вам за доблестный, качественный, честный и оперативный подход к своему делу! Гляда на ваш сплоченный и дружный коллектив глаза радуются. Побольше бы таких Как вы врачей, помнящих о своей клятве!!! Психологически подкованных, понимающих и успокаивающих своих пациентов! Берегите себя! Мы ценим вас! Также, большой рахмет девушке из лаборатории, забора крови, всё мягко и оперативно (боюсь уколов и систем), до нее была одна грубая, неопытная все вены мне исколола, хорошо перевели видимо. Правильно сделали! И да, добавьте сидушки в залах ожидания стареньким и с артрозом не очень приятно ждать очередь. Халықтың сенімін ақтаған "SENIM" ұжымына - биік шыңдардан көріне беріңіздер Ақ халатты абзал жандар!!!
20 декабря 2025, официальный ответ
Рауан, искренне благодарим вас за такой подробный, честный и по-настоящему душевный отзыв. Для нас б…
Ж
Жибек
Единственные нормальные сотрудники в этой поликлинике это Жансая Калдыбаеавна и медсестра Жайна, человечные, отзывчивые! Регистратура вечно трубку не берут, дозвониться можно с 10-15 попытки, в субботу и вовсе не поднимают
MM
Manya Manya
Хочу выразить благодарность врачу Акерке Дарибайкызы и медсестрам Улболсын , Акмарал за внимательное отношение, аккуратность и профессионализм. Осмотр провели тщательно. С момента открытия клиники всей семьей наблюдаемся здесь . Помимо хочу поблагодарить врача педиатра Сымбат Отарбековну , детских медсестер , невропатолог Дина Жалгасбаевна Также отдельная благодарность клинике Id Senim R Спасибо за качественный сервис и заботу о пациенте.
20 декабря 2025, официальный ответ
Уважаемая Manya Manya! Благодарим вас за такой подробный и искренний отзыв, а также за многолетнее д…
ГА
Гуля Ахметова
Бүгін лифттің бұзылуына байланысты анализдерді медсестра үйден алып кетті. Терапевт-дәрігер Акерке Дәрибайқызы мен медбике Ұлболсын , Ақмарал толық тексеріс жүргізіп, барлық сұрақтарға жауап берді. Талдауларды өте ұқыпты алды. Өте сыпайы, байсалды әрі кәсіби мамандар. Сондай-ақ осындай қолайлы жағдай жасап, үйге қызмет көрсету мүмкіндігін ұсынғаны үшін клиниканың басшылығы Senim ұжымына жеке алғыс білдіремін. Көрсеткен қамқорлықтары мен жоғары сервистері үшін үлкен рақмет!
20 декабря 2025, официальный ответ
Құрметті Гуля, уақыт бөліп, осындай мазмұнды әрі жүректен шыққан пікір қалдырғаныңыз үшін шын жүрект…
Zhanel Nurlan
Всё внимательно выслушала,,подробно объяснила диагноз и назначила ,эффективное лечение. Чувствую себя намного лучше. Спасибо за профессионализм и внимательное отношение! Ақерке Дәрібайқызы отличный специалист
20 декабря 2025, официальный ответ
Уважаемая Жанель, благодарим вас за такой искренний и подробный отзыв 🌸 Нам очень приятно знать, чт…