Pinta

Ресторан
10 уютных ресторанов по городу. Живая музыка и спецпредложения!
BD
Bexultan Didaruly2 отзыва
23 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв, он очень важен для нас! Будем ждать Вас в гости вновь!
yx
22 марта 2026, официальный ответ
Shpili Villi8 отзывов
Ақеділ Базарбек2 отзыва
21 марта 2026, официальный ответ
Ақеділ, сізден келген керемет пікір үшін рахмет🤗🌸
Men Adammyn28 отзывов
Nurzhaugan Seidazimova1 отзыв
21 марта 2026, официальный ответ
Nurzhaugan, сізден келген керемет пікір үшін рахмет🤗🌸
Artem Asaturov1 отзыв
20 марта 2026, официальный ответ
SU
Sberid User2 отзыва
19 марта 2026, официальный ответ
Sberid, бізді таңдағаныңыз үшін көп рахмет ❤
РТ
Ул
Умпа лумпа Полноценная6 отзывов
Dina Murat2 отзыва
16 марта 2026, официальный ответ
Dina, үлкен рахмет💓 Барлығы ұнағанына қуаныштымыз✨✨
🫗2 отзыва
16 марта 2026, официальный ответ
🫗, бізді таңдағаныңыз үшін көп рахмет ❤
QUT .3 отзыва
16 марта 2026, официальный ответ
QUT, үлкен рахмет💓 Барлығы ұнағанына қуаныштымыз✨✨
Aisulu Suesenova6 отзывов
15 марта 2026, официальный ответ