Жаксылык
Мини-маркет
3.1
3.1
Аяулым Жаксылык
Владелица магазина Жанар апай просто замечательный человек 🥹 Продают самые качественные товары, а цены доступны и устраивают каждого покупателя. Очень рекомендую этот магазин!
Sezim Amirkhan
Магазинде кассирлерде уважение жок,нашар,багасы кымбат
Alima Armankyzy
тамактар дамды но быр гуйру лагманды 1 сагат куттыккой,зорга алдык
Айша Кайсаева
Баклажан салат ужас, дау дау туралган баклажаны еще шикілеу
sandu '
1 жулдызга да жарамайды, официанттар не ыстеп жургендерын былмейды. Собой заказ берып оны узак куттык, поварлар улгермей жатыр дейді бызды позор просто вообще не советую!
ДЗ
Дами Заманбековна
Мы заказали наггетсы с фри детское меню номер 1 или 2 не помню, я еще спросила, все как на фото? Официантка сказала да. Но потом нам принесли стрипсы с фри… жесткие, совсем не для детей, я официанту сказала, что это не фри а наггетсы , а она в ответ это мы так делаем, типа все натуральное что извините 🤦🏼♀️ крч дети хотели наггетсы, ушли голодные, а эти стрипсы сами не смогли поесть так как жесткие. А крылышки были жирные и не совсем острые … обидно. Просто деньги на ветер получилось
Марал
Кафе Жаксылык керемет офциант Айтолкын жаксы сыпайы тамактардын барин уакытысында акелип то урды
Yerkhan Orynbassar
Ернат офитцант керек
Алуа Кабылбекова
Кеше туган кунге барганбыз, бари унады: тамактары оте дамди, обслуживание жаксы-официант Армашкага рахмет!
МИ
Марал Ильясова
Официант Армашкага улкен Рахмет Бари унады тапсырысымызды уакытылы ыстык куйинде акелди. Официантка оте риза болдык сыпайы кулип тапсырысымызды кабылдады. Тамактары дамди багасы кол жетимди.
ŇǍŽǍŘ. S
Оте нашар саялыдагы ен нашар кафе мен магазиндардын бырыго 👎👎👎👎👎👎👎👎
Khan .
Кассир нашар адам екен клиентпен сөйлесе алмайды
Dana 🌸
Кассир жігіт оңбаған екен. Адаммен қалай сөйлесуді білмейді. Клиентке деген құрметі мүлдем жоқ.
AO
Ainur Omarkyzy
Өте керемет кафе! Тамақтары өте дәмді!!! Шынар қызымыз өте керемет официант!!! Рахмет Шынар саған! Барғанда сені іздейміз! Әрқашан біздің официантымыз болып жүр!
Акбота Аманбаева
Жақсылықтың тамақтары дәмді бәрі ұнады. Даяшы Арман, Данияр жақсы қызмет көрсетті, тез әрі жылдам, рахмеееет!!!
Абылайхан Куандыков
Орысша жазбаган
Alua Toktarbek
Ужасное завидение 0 уважени персоналом, директор посылает всех языком.
Багдат Баякенов
Өте нашар! Кассир безірейіп өзі отыр, заказ қабылдаған қыз жоқ боп кетті. Сервис нөль!!! Арасында барасың, барған соң өкінесің. Мүмкін дастарханды жүз мыңға жасасаң ғана сервис болатын шығар
YK
Yerbol Kamza
Просто ужасно!
❤
❤️❤️❤️❤️
Не ходите туда на работу они используют стажеров 2 дня стажировка бесплатная сказали работала и просто сказали не придти хотя я там не сидела говорили там пыль там это работала до поздна даже и в конце не дали мне мои деньги и просто сказали не придти ужасные люди там не советую вапще и отравилась кстате там пельменями
Айтолкын Байзакова
С челкой продавец неадекватная Без причины грубит клиентам
Нурай Абакир
Кассиры ужасные не советую
Нурдаулет Куандиков
Нурик супер офицант😉😉
Алишер Кали
Все вкусно 👍 Но обслуживание ноль бардак Лучше доставкой заказывать
Елдана Серык
Жулдыз синилимизге улкен рахмет, оз жумысын оте тиянакты истейди екен, сулу кыз) рахаттанып демалып кайттык
T.
Tolegen .
Вообще беспонтовый магазин. Лучше закройтесь. Продукты просроченные. Сигареты по завышенной цене продают... Продавщица какая-то из поселка, сразу видно по ней.
Ерке 🤭
Тауарлары көгеріп кетеді,,, свежий деп сатқан наны да көгеріп кеткен.Байқамай жеп ұшынып, ауырып қалдым.Кассирлары мен үшін тұрғандай, көгереңдеп қабағы ашылмайды.
Асхат Байболат
Малский заведения
Нәбиәлі Тұрсынәліұлы
Мен Жадыра ! Мен сіздердің тұрақты қонақтарыңызбын ! Бүгін баланың қырқынан шығару жасадым . Сервис қызметі бұрынғыдан жақсарыпты өте керемет болды . Жаңа Админге рахмет бәрін жақсы ұйымдастырып берді . Тамақтар өте дәмді шығыпты . Келесі жолы туған күнімді жасаймын . Барлықтарыңызға рахмет 😇
AI
Apple Iphone
Не продовецтери телефоннан басын алмайт, жок колданама колданбайма мен шешпим конечно! Но клиент тургой деп телефонды алатурса боладыгой
БН
Бувинур Нариманова
Официантка Карашаш молодец!😘 Обслуживает очень спокойно, быстро. Еда очень вкусная всем советую.
Adilbek Muhtash
Дәмді болды рақмет, Дәулет даяшыға рақмет.
Aisulu Tursynbek
Магазин, кафе, овощной күшті обслуживание керемет. Администратор сыпайы әдемі, магазинде бәрі свежий, сатушылары күшті особенно Апа, ағай, Аружан тәте, ең керемет сатушылар, магазинде іздегіннің бәрі бар, 24/7істейді бағалары қол жетімді САЯЛЫДАҒЫ ең керемет №1магазин
Жоламан :0
Нормально, меня устраивает
БК
Балауса Кулагулова
Өте дәмді, даяшылар сыпайы, Жания даяшыға көп рахмет
Мари Агриче
В их кафе еда ужасная, сегодня я даже отравилась. Ещё и очень дорого!!
Кассир работает как будто ради меня стоит!
M Q
Ужасный хозяин, мужик. 3-4 месяца назад была там хозяин сидел возле кассы, на кассе был мальчик лет 10-11 видимо сын. Просила терминал для оплаты, он грубил что терминала нету хотя в тот день он БЫЛ, материл меня что бы я ушла и сказал что не будет мне продавать 1 напиток) так и не поняла почему..) кстати он был пьян) и 1 звёздочки жалко
❤️ ❤️
Туған күндерге завидения атынан поздравления болса өте кушти болар еді қазір барлық жерде барғой бүкіл ресторандарда бар туған күн иесі кужатын көрсетіп құтықтау ала алады 🫶😊❤️
РМ
Ризабек Мейрамхан
Обслуживание очень хорошее . Спасибо Акмейыр и Молдир. Будем приходить чаще)
AY
Приехал в 01:00 магазин закрыт. Заметил 4 раза
Анастасия Иванова
График работы указан до 2, в итоге магазин закрыт, исправьте время
Асель Алматы
Я бы 1 звезду не поставила бы ,ужасные продавцы,ужасный хозяйн ,тойынган ,в магазине много просрочки ,я не советую
Ринат Садыков
перепроверяйте продукцию, возможно она просрочена.