Казахский национальный университет им. аль-Фараби
Факультет химии и химической технологии
Зарина ✨
Вышмат 💀☠️
Ди А
Студенты КазНу хватит собираться в районе коктем по ночам и шуметь. Это что такое возле жилых домов устраивать тусовки, включать музыку через колонки и орать? Тарбие кайда?
Рауан Дуйсенбаев
нормально бары
АЖ
Аружан Жаксыбай
Учусь на химфаке, преподаватели и обучение на высшем уровне, всё очень интересно и качественно. Но хотелось бы, чтобы больше внимания уделяли чистоте часто бывает мусор и неубранные полы.
Шырын Шырын
Вариант деп түссеңдер оқуда қиналасыңдар.Химияға ғылымға қызықсаңдар түсіңдер.
Амир Степанов
Не универ, а дно, где решает только активистика. Студентов которые не участвуют в жизни универа, в упор не видят и считают за мусор какой то. Универ где не уважают личные границы, так же не ценят своих абитуриентов.
Асель Батырхан
Wellzzet .
Не понравился
AB
Asel Bazarbayeva
Бірімжановтың лекционкасына отопление қосыңыздаршы, қыста жаурап отырамыз
АҚ
Айбек Құрбан
Химия факультеті ең қызықты және ең қажетті мамандықтарды игеруге мүмкіндік беретін теңдессіз орын.
AL
Asel Limonable
Баскасы баска химфакқа түскеніме өкінбеппін
Shattyk Ergali
Химфак самый лучший 🔥🫶
Zhaniya Amirzhankyzy
Биік белестерді бағындыру химфактан басталады🙌🏼
Жания Тұрғынбекқызы
Еламан Умирзаков
Словами не описать 🔥🔥🔥 the faculty of chemistry 🧪🧫
NK
Nurasyl Kazybek
Слов на ветер не бросаем, химфак лучший отвечаем!👏👏👏🔥🔥🔥
0 0
Лучший универ, Лучший факультет
БЗ
Бейбарыс Зиндапил
Зор👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ернар Кенесбек
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩( ͡°ᴥ ͡° ʋ)
Bauyrzhan .
Химфак – нағыз ғылым мен зерттеу әлеміне жол ашатын ерекше орын. Университеттің бұл факультеті студенттерге тек теориялық білім ғана емес, сонымен қатар практикалық дағдыларды меңгеруге мүмкіндік береді. Зертханаларда әртүрлі тәжірибелер жасау арқылы, олар химия саласының күрделі, бірақ қызықты жақтарын тереңірек түсінуге жол табады. Оқытушылар білікті әрі мейірімді, әрдайым сұрақтарға жауап беріп, қолдау көрсетуге дайын. Сондай-ақ, химфакта оқитын студенттер бір-біріне көмектесіп, ғылыми жобаларға бірге қатысады, бұл ортадағы достық пен ынтымақтастық атмосферасын күшейтеді. Қорыта айтқанда, химфак – ғылымға деген қызығушылықты арттырып, болашақта табысты маман болуға бағыт беретін керемет факультет.
Азалия Назил
Слов на ветерь не бросаем, химфак лучший отвечаем - ХИМФАК 👏🏻👏🏻👏🏻
Ayau 🎀
ХимФак жүректесің❤️
НЖ
Нургуль Жаксылык
химфак лучший отвечаю 🤍🤍
Рамазан Есбаев
Химиялық технология факультеті топ топ топ 😍😍😍🤩🤩🤩🔥🔥🔥 ТФП101К 2024🔥🔥🔥 Химия факультеті – ғылыми білім мен тәжірибені ұштастыратын, әрі болашаққа бағытталған ең керемет факультет! Мұнда студенттер химиялық процестерді зерттеп, тәжірибелер жүргізе отырып, химияның қызықты әлеміне енеді. Факультеттегі ең керемет аспектілер: 1. Ғылыми жаңалықтар: Студенттер жаңа заттар мен материалдарды жасауға, сондай-ақ қоршаған ортаны қорғауға бағытталған зерттеулер жүргізуге мүмкіндік алады. 2. Тәжірибелік дағдылар: Заманауи зертханаларда жұмыс істей отырып, студенттер теориялық білімдерін тәжірибемен толықтырады, бұл оларға кәсіби өмірде бәсекеге қабілетті болуға көмектеседі. 3. Кәсіби даму: Химия факультеті көптеген салада жұмыс істеуге жол ашады: фармацевтика, экология, химиялық өнеркәсіп және т.б. 4. Творчестволық шешімдер: Студенттер шығармашылықпен ойланып, ғылыми мәселелерді шешуге үйренеді. Химия факультеті болашақта ғылым мен технологияның дамуына үлкен үлес қосатын мамандарды даярлайды. Сондықтан, химия факультеті – білім мен шығармашылықтың керемет орны! Мұғалімдері не сөз жоқ барлығы шеттерінен профессор Тоқтарбек Меруертқожа ағай топ топ топ 🔥🔥🔥
Асылайым Калдина
Лаборатория мен аудиториялар да жақсы, оқуға ыңғайлы орын. Тек кейбір нәрселер болмаса, әлі де жақсы факультет
Рамазан Сағындық
Маған химфак ұнайды лабка қызық Бағдат деген ағай бар ол сендерді химия мен физика үйретеді
Ada 🎀
мой любимый казну
Aisha Akhmet
ҚазҰУ ең жоғары әрі әлемдік деңгейге кіретін оқу орны 🔥🔥🔥
Нурай Бидаулетова
Отличный ВУЗ! Прекрасные преподаватели!!🔥🔥🔥🔥
S.
S .
Где химфак здесь химфак!!!!
Альбина Исетова
Arai Tanibergen
Самый лучший факультет🔥🔥🔥
SМ
S М
Очень классные преподаватели. Учить как своих детей. Оборудование всё в высшем классе. Обожаю этот факультет❤️🩹❤️🩹
nozi sheker
Лучший факультет который подарил мне незабываемые воспоминания, знания и дружных друзей💯
mr
medina ruslankyzy
Лучший факультет 😍😍🔥100%
Валентина Нефёдова
Прекрасный вуз, с замечательным видом на горы. В связи с удачным положением, воздух там чистейший. Учителя в основном добрые и умеющие донести информацию. Мне на первом курсе, очень нравится ❤️
Арсен Сарсенбаев
Отличный университет, квалифицированные преподователи, которые точно и просто доносят информацию до учеников, ни разу не жалею, что поступил в данный университет.
Зухра Салимжан
Просто самый лучший факультет😍😍😍😍
СА
Саке А
Лучший факультет в котором я нашел желание учиться, и новых друзей, и лучших преподавателей❤️🫂
Dinara Taishybay
Я магистрант 2го курса, в 12:54 пришла в кабинет к методистам, хотела просто узнать есть ли в кабинете Нұрсулу апай, меня выгнали как школьника даже не успела задать вопрос,этого методиста Мира апай я давно знаю и в бакалавре мы не отказывали им когда делают одолжение, не первый раз такое отношение у методистов замечаю, вы что кабинет присвоили? Неужели трудно вести себя как взрозлый адекватный человек?
KY
Kara Y
Девушки - просто молодцы! Проводят высокотехничные, современные анализы на 5!
AM
Aidana Musa