Smart Child
Центр развития детей
BB
Bibi-Fatima Baktygaliyeva
Толқын апайына Темірланның ата анасы үлкен алғысын білдіреді.Қысқа уақыттың ішінде балалармен тіл табысып, сауаттарын ашып, өзінің білікті, білімді маман екенін көрсетті.Балалар мұғалімге тез бауыр басып, үйреніп, мектепке ықыласпен барады.Осының өзі Толқын апайдың оқытушылық шеберлігін көрсетеді.Толқын апайға зор денсаулық, ұлағатты ұстаздық жолда мұқалмас қайрат, еңбегіңіздің жемісін көруіңізді тілейміз.Шәкірттеріңіз мәртебеңізді асырып, биіктен көріне берсін❤️❤️❤️
😊😊
😊 😊
Smart Child орталығына рахмет!!! Толқын апайға алғысымды білдіргім келеді!Сіздің біліміңіз, сабырлығыңыз, мейіріміңізге улкен рахмет! Әр сабақты түсінікті, әрі қызықты етіп жеткізгеніңізге. Сіздің арқаңызда қызым мен ұлым көп жаңа нәрсе үйренді, өзіне деген сенімділік пайда болды. Еңбегіңіз жана берсін, шәкірттеріңіз көп болсын!!!
Марал Жұмабайқызы
Smart child орталығына рахмет!!!Әсіресе Толқын апайға алғысым шексіз!!! Алдияр балам сабақа қуана барады. Өте білікті маман!!! Балам оқуға тез биімделіп кетті!!!
GN
Gulden Namazbaeva
Анар апайға рахмет! Балам қуана барады, бізге ұнады 👏🏻👏🏻👏🏻
ЖШ
Жауказын Шаймерден
Күшті орталық 1 ай барғаннан баламда жақсы өзгеріс болды Анар апайға рахмет көп нәрсе үйретіп, қосымша бізге кеңес беріп тұрады
ГА
Гульназ Абдурахманова
Аида апай,самая лучшая
ЖЛ
Жадыра Лаханова
Бақтығалиева Толқын апайымызға үлкен рахметтт!! Өте білікті мұғалім. Балам жазуды , оқуды тез үйренді. Сабаққа қуана баратын.
Айнур Нурманова
Бақтыгалиева Толқын Нығметовна ең керемет ұстаз! Бір ай ғана барды қызым дайындыққа, нәтижесі керемет! Баламен жеке дара жұмыс жасай беретін ұстаз!!! Айарудан салем Толқын апайға🌹
НУ
Назгул Усембай
Орталыққа, әсіресе Толқын Нығметқызына алғыс айтамын! Балама дайындық тобында өте жақсы білім берді. Робототехника курсы да өте керемет. Баланы қызықтыра біледі.
КН
Камшат Нурлан
Smart Child, Бақтығалиева Толқын Нығметовнаға алғысымызды білдіреміз. Оқу барысында өзін білікті әрі жауапты мұғалім екенін көрсетті. Ұлым қосымшаға барғалы жақсы көрсеткіштер көрсете бастады. Осындай Толқын апайымыз сияқты өз ісінің мамандары көп болсын деп тілейміз.
Айнура Байшегирова
Өте керемет орталық! Анар апай ға алғысымды айтамын🫶🏻нағыз өз істерінің мамандары жұмыс істейді.
Рахмет!
Г
Галия
Анар апайға рахмет. Қызым көп нәрсе үйренді.Осындай білікті,білімді ұстаздар көп болсын.
29 января 2024, официальный ответ
Аумин, рахмет айтқаныңыз келсін!
Айгерим Б
Самый лучший развивающий центр Анар апай спасибо вам большое🤗🤗🤗
29 января 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо большое за доверие!
Дина Сауданбекова
Хочу выразить огромную благодарность нашей Анар апай ,ходим в эту школу уже 2 года с удовольствием,дочка обожает ее и школу,научилась многому,результат есть ,всем советую 🥰Мы очень довольны 😊
29 января 2024, официальный ответ
Спасибо большое что выбрали именно наш центр!
Арайлым Тлемисова
Центр просто ужасный! Мошенники ! Обманым путем зарабатывают деньги! Результата у детей не будет, поверьте! Моя история:значит записалась я к логопеду, мне сказали логопед работает вт-чт с 14:00, одно занятие 3000тг меня все устроило! Но вдруг логопед то в отпуске, то график не могут ей сделать санта барбара вообщем, ну ее дождались прошли одно занятия, и она снова говорит что ее 2недели не будет! Нормально да?! Тогда зачем она вообще за ребенка взялась, если до результата не доведет , вместо этого будет пропадать?! Не легче была сказать как есть, что не сможете оказать такую услугу! На день деньги срочно понадабилась отарвалась пришла и исчезла называется! Я в шоке! Больше туда ни нагой и всем свои знакомым советую туда не идти! И заяву писать буду! За обман, запотерянное время, иденьги. Я могу даже предоставить фото и аудио запись как они говорили что логопед будет работать вт-чт с 14:00
29 января 2024, официальный ответ
Здравствуйте 1) напишите дату и время вашего посещения? 2) напишите ваши претензии мы проверим? 3) н…
Алина Темирбаева
Что за у Вас Администратор Гаухар! Которая элиментарно не может ответить на вопрос? Все с неё вытаскиваешь! Не может нормально профессионально ответить! Кошмар. Если она не грамотная. Тогда чему вы можете научить детей. НАДЕЮСЬ ДЕРЕКТОР ЭТОГО ЦЕНТРА ПРИМЕН ВО ВНИМАНИЯ!
29 января 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо что написали 1) напишите дату и время вашего посещения? 2) напишите ваши прете…