Риза
Банкетный зал
Inabat
Риза мейрамханасы — Алматыдағы нағыз ғажайып орын! Мұнда кірген сәттен-ақ жылы атмосфера мен сәнді интерьер көңіліңді көтереді. Тағамдары өте дәмді, бәрі сапалы әрі әдемі ұсынылады. Ең бастысы — қызмет көрсету керемет деңгейде: админ өте сыпайы, бәрін мұқият ұйымдастырып, қонақтарға ерекше көңіл бөледі, ал официанттар жылдам, мейірімді және әрдайым көмектесуге дайын. Осындай жылы қарым-қатынас өзіңді ерекше қонақ сезіндіреді. Бір рет барсаң, қайта келгің келе бергің келеді.
RA
Ramazan Alikhan
Маған қатты ұнады.Ас мәзірі алуан түрлі, тағамдар тез әрі ыстық күйінде келді. Дәмі ерекше, бағасы сапасына сай. Офицанттары сыпайы және тез қызмет көрсетті. Залы кең, ерекше безендірілген Рахмет, міндетті түрде ұсынамыз ✨
8 посещений
Dzhabrail S
Riza рестораны – нағыз демалып, рахаттанып қайтатын орын екен! Атмосферасы өте жайлы, интерьері сәнді әрі талғаммен жасалған. Әр бұрышы үйлесімді, таза және көзге жылы көрінеді. Тағамдары ерекше дәмді, сапасы жоғары, порциялары да көңілден шығады. Ас мәзірі алуан түрлі, әркім өзіне ұнайтын тағамды таба алады. Әсіресе администратор Нұргүлге ерекше алғыс айтқым келеді! Өте әдемі, сыпайы, күлімсіреген жүзі бірден көңіл-күйді көтереді. Көздері сондай мейірімді әрі жылы, қонақтарды ерекше ықыласпен қарсы алады. Өз ісінің нағыз маманы екені бірден байқалады. Осындай жоғары деңгейдегі қызмет пен жылы қарым-қатынас үшін Riza ресторанына тағы да келгім келеді. Баршаңызға міндетті түрде ұсынамын! ✨🌟
Частый гость
Бекжан Алтынбек
ресторан оте кушты маган оте катты унады агамнын тойына бардм обслуживание вообще кушты корнп тур опыт бари жаксы бари конилды Нургуль деген админ оте кушты кысы екен кухнясы оте дамди 10/100 деген бага беремын👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🔥 той жасгларыныз келсе Риза мейрамханасына кенес беремын
molyaa🐾
Бүгін осы ресторанға барып, қатты риза болып шықтым! Атмосферасы өте жайлы, интерьері әдемі әрі стильді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары — персонал сыпайы, тез қызмет етеді. Тамақтары өте дәмді, бәрі жаңа дайындалғаны сезіледі. Порциялары да жақсы, бағасы сапасына сай. Достармен де, отбасымен де келуге өте қолайлы орын. Міндетті түрде тағы келемін және басқаларға да ұсынамын! 💯✨
5 посещений
Alina Seipalieva
Риза ресторанында той жасауға кеңес берем,залы кең, жарық, безендірілуі әдемі — қонақтарға ыңғайлы болды, тарлық сезілмейді. Үстелдер жақсы қойылған, бәрі жинақы.Ас мәзірі көңілден шықты: салаттар балғын, ыстық тағамдар уақытында берілді, еттері жұмсақ. Қонақтар да тамақты мақтады.Админстрациясы өте жақсы жақсы,сыпайы,жәнеде қызмет көрсетуі жақсы ұйымдастырылған, официанттар жылдам әрі сыпайы жұмыс істеді. Жалпы, тойды уайымсыз өткізуге болатын орын.
Частый гость
Anel Kenesovna
Жақында Риза банкетный залында маңызды отбасылық мерекемізді өткіздік. Админ Нургул ханымга Рахмет ❤️Шынымды айтсам, бәрі ойдағыдай болады ма деп уайымдаған едім. Бірақ нәтиже барлық күткенімізден де асып түсті. Ең алдымен, залдың іші өте әдемі әрі кең. Безендірілуі заманауи.Қонақтарға да орын жеткілікті болды, ешқандай қысылу сезілмеді. Үстелдердің қойылуы ыңғайлы, жалпы атмосферасы жылы әрі жайлы. Ас мәзірі де ерекше ұнады. Тағамдар өте дәмді, жаңа дайындалғаны сезіліп тұрды. Салаттар, ыстық тағамдар, тәттілер – бәрі сапалы әрі молынан берілді. Қонақтарымыз да ризашылықтарын білдіріп, тағамдардың дәмін ерекше мактады . Бұл біз үшін ең маңыздысы еді.Обслуживание де жоғары болды. Официанттар сыпайы, жылдам және өте жауапты. Айтканымызды тыс қалдырмай, уақытында орындап отырды. Ұйымдастыру жағынан да ешқандай қиындық туындамады – бәрі алдын ала келісілгендей нақты өтті. Бағасы мен сапасы бір-біріне сай деп ойлаймын. Осындай деңгейдегі қызмет үшін өте қолжетімді. Ең бастысы – мерекеміз көңілді, есте қаларлықтай өтті. Риза банкетный залына үлкен рақмет! Келешекте тағы да қуаныштарымызды осы жерде өткізгіміз келеді. Барлығына шын жүректен ұсынамын!
8 посещений
Nurken Daurenbek
Өте ыңғайлы ресторан ағамыздың тойы өтті. Холы кең , іші жарық, колона жоқ , сахна лед экран бәрі әдемі. Сервис бізге ұнады. Кухня өте дәмді. Админ Нургул ханымға рақмет жақсы күтіп алды. Официанттар жарайсыңдар тік аяқта тік тұрып қызмет көрсетті. Үйдегілер әлі айтып жатыр рақмет . Той көп болсын
5 посещений
Yan .
Очень классное место, здесь проводили корпоратив на 400-500 человек было очень классно мне все понравилось
AIDU AIDU♥️
Іші кең әдемі, бірак салаттары дәмсіз екен
Gulnaz Madanova
Большой зал, вкусная еда, но было холодно
Айбек Джумашев
Риза ресторанының ұжымына мың алғыс✅ Керемет тойдың куәгері болдық✅ Персонал 100% үздіксіз қызмет үшін рақмет✅ Админ. Нургулге ерекше алғыс еңбектеріңнің жемісін көріңдер
RM
Rido Massada
Жирный официант который обслуживал 12.10. Самый без тактный человек в сфере обслуживание который видел, уберите ерр пожалуйста.
Жами 💋
Қызмет көрсету деңгейі өте төмен
ӘЖ
Әлия Жиенбаева
Мен ұлымның үйлену тойын жасадым. Өте керемет тамақтары да дәмді.
Sun Shine
Сколько ходим на мероприятия, но такую наглость и дерзость вижу впервые. Стол рассчитан на 12 взрослых. Рядом с одной гостьей сели дети, не захотели за детский стол. Соответственно не хватило приборов. Хорошо, может тут наша вина, что сели больше чем положено. Но ответ "у нас нет лишних ложек", серьезно? Дальше официант девушка (крашеная блондинка-азиатка) уронила щипцы, подняла с пола и дальше накладывала еду. Ногти 2 метра руками лезла в тарелку с едой, перекладывала руками. Ближе к антракту после первого горячего пришла с пакетами начала собирать мясо с бешбармака. На вопрос: куда? Гости просят. Серьезно? Просят с нашего стола мясо? Напитки ставили по 1 бутылки, кому хватит 1 литр воды/фанты/колы? Повторно сами ходили приносили. Сервис конечно отвратительный. С администратором вроде говорили, но толку 0, потому что какой администратор, такой и персонал. Люди приходят, платят не малые деньги за банкет. И просто вот такой персонал портит и впечатление, и саму атмосферу мероприятия. Однозначно НЕ СТОИТ ВЫБИРАТЬ ЭТОТ БАНКЕТНЫЙ ЗАЛ каких бы денег не стоило. Даже за бесплатно такой сервис. Одна звезда только за светлый, красивый зал.
Асемкуль Иманбекова
Мейрамхана іші кең,тамақтары өте дәмді.Официант қыздары өте сыпайы,тәрбиелі.Тік тұрып қызмет көрсетті.Бізге ұнады.
БР
Бейбарыс Рахымберді
Өте керемет ресторан, тамғамдары өте дәмді. Персонал өте жақсы. Администратор огонь. Освещение и звук жақсы жасалған🔥🔥🔥
Омар Жарасбай
17.08.2025 той жасадым, өте жақсы өтті. Тамақтары дәмді, обслуживание жақсы. Улжан Ханымға, және официанттарга рахмет
Bauyrzhann ☘️
ББ
Ботагоз Бегеева
Керемет
Простая Девочка
Администратор қыз өте нашар екен, ауыстырмасаңыз клиент қашырып аласыздар, тойдың үстінде екі официант жігіт бір бірімен күресіп, конактардың мазасын кетіріп, сондай ресторан болама?
Syrlybaeva Dinara
Отличный банкетный зал! Всё было вкусно, красиво и организовано на высшем уровне. Отдельное спасибо официантке Анэль вежливая, внимательная и приятная ❤️ Обязательно придём ещё!
Balausa .
Недавно я была на торжестве в банкетном зале «Риза». Зал очень красивый, светлый и уютный, с приятной атмосферой праздника. Всё продумано до мелочей, интерьер стильный, а организация на высоком уровне.Хочу немного отметить официантку Анэль – она вежливая, внимательная и всегда с улыбкой обслуживала гостей. Но главным впечатлением всё же остался сам зал и его сервис – всё было комфортно и красиво. Банкетный зал «Риза» оставил только положительные эмоции. Отличное место для праздников, рекомендую
Гулзат Орынбекова
Іс-шарамыз жоғары деңгейде ұйымдастырылды. Залдың тазалығы, қызмет көрсету сапасы және тағамдардың дәмі көңілімізден шықты.Ұжымға кәсібилігі үшін алғыс білдіреміз.Офицант жігіт Рамазанға рахмет.
Malika Usmankulova
Проводили той в этом ресторане — всё прошло на высшем уровне! Просторный зал, красивая подача блюд, вкусная кухня и отличное обслуживание. Гости остались довольны, праздник получился замечательный. Спасибо ресторану за организацию!🥰
R S
если хотите не забываемую свадьбу , то вы по адресу🔥 вежливые официанты + шикарный банкетный зал+ вежливая и понимающая администратор Нургуль + очень вкусная кухня= замечательно!!! вчера была на свадьбе брата, советую всем!
Aziza Kartbaeva
Недавно побывала на торжестве в банкетном зале «Риза». Зал очень красивый, светлый и уютный. Атмосфера была праздничной. Админ Нургуль и официанты были очень вежливыми и внимательными, обслуживание на высоком уровне. Вечер прошёл замечательно, остались только положительные впечатления. Рекомендую всем!
Madina Nurlanova
Недавно посетила ресторан Риза и осталась очень довольна! В заведении уютная атмосфера, чисто, красиво оформлен зал — приятно как для семейного ужина, так и для встречи с друзьями. Блюда подают быстро, всё свежее и вкусное, особенно понравилась подача — видно, что здесь уделяют внимание деталям. Отдельно хочу отметить официантку Анель. Очень вежливая, внимательная и доброжелательная. Помогла с выбором блюд, всё объяснила, всегда подходила вовремя и создала по-настоящему тёплое впечатление от обслуживания. Благодаря таким сотрудникам хочется возвращаться снова. Спасибо за хороший сервис и приятный вечер! Обязательно придём ещё.
Akmarzhan Sarsenkyzy
Риза банкетный зал маган катты ұнады,барлық жағдай жасалған.Официанттар да керемет қызмет етеді.Тамақтары жа ыстық әрі свежий болды.Керемет😍
Zhanserik Kamaev
Недавно был гостем на свадьбе в банкетном зале «Риза». Зал красивый, светлый, атмосфера отличная. Администратор Нургуль и официант Анэль были очень вежливыми, обслуживание на высоком уровне. Вечер оставил только приятные впечатления, всем рекомендую!
yoldashov _05_
Обслуживающий персонал очень хороший особенно мальчик под именем Нуртас ,знает свою работу очень хорошо 👍мне очень понравилось
Didar Baltabai
Өте керемет банкетный зал озім осы залға той жасадым барлығы ұнады кызметіде сапасыда керемет офицанттары өте жақсы қызмет істеді
Али 🤍
Маған өте қатты ұнады керемет сезім қалдырды әсіресе тармақтары мен өте дәмді 10/1000 сосын бекжан мен рамазан аты официанттарға рахмет айтамын обслуживании өте керемет жасады Нұргүл администратор ға да көп көп рахмет тойды керемет басқарып шықты
𝒶𝓃𝓈𝒶𝓇 .
Недавно был гостем на торжестве в банкетном зале «Риза». Вечер прошёл на отличном уровне, всё было организовано красиво и профессионально. Атмосфера была приятная, чувствовался настоящий праздник.Особенно хочу отметить официантку Анель. Честно говоря, давно не встречал такого внимательного и ответственного сотрудника. Она была очень вежливой, доброжелательной и при этом работала быстро и чётко. Весь вечер внимательно следила за тем, чтобы гостям было комфортно, моментально реагировала на просьбы, ничего не приходилось ждать или напоминать.Было видно, что Анель действительно любит свою работу и относится к ней серьёзно. Она сохраняла спокойствие даже в самый активный момент вечера, оставалась приветливой и улыбчивой. Благодаря таким сотрудникам складывается общее впечатление о заведении. В целом банкетный зал «Риза» оставил только положительные эмоции. Отличный сервис, хорошая организация и особенно профессиональная работа Анель сделали этот вечер по-настоящему приятным. Спасибо за высокий уровень обслуживания!
Диас .
Хочу поблагодарить официанта Бекжана за отличное обслуживание! Он очень вежливый, внимательный и всё делает быстро. всё было аккуратно и без ошибок. Видно, что человек старается и хорошо выполняет свою работу. Приятно, когда обслуживают на таком уровне. Спасибо, Бекжан!
aneli 🤍
Бекжан очень хорошо обслужил, все аккуратно. Мне очень понравилось и ресторан тоже хороший очень вкусная еда, обслуживание Бекжана на высшем уровне
Arsenchik A
Маған өте қатты ұнады. Тамақтары дәмды әрі бешбармақ шыгаршандары унады. Тамада тойды кушты откызеды. Әсіресе Рамазан деген официант ұнады, Обслуживаниесі өте күшті. Администратор Нұргүл тойды жаксы өткізді. Каликтивқа жақсы қарайды екен
Dinara Yuldasheva
Бұл ресторан — жай ғана тамақ ішетін орын емес, нағыз ерекше атмосфера сыйлайтын жер Ішіне кіргеннен бастап, жайлылығы мен әдемі интерьері бірден баурап алады. Ал официанттары өте сыпайы, мейірімді әрі өз ісінің нағыз мамандары! Қонақтарға ерекше көңіл бөліп, тез әрі сапалы қызмет көрсетеді Админ Нургульге бөлек рахмет! Өте жылы қарсы алып, барлық жағынан көмектесіп, жоғары деңгейде қызмет көрсетті 😘 Тамақтары өте дәмді! Әр тағам әдемі безендіріліп, тәбетті бірден ашады. Дәмі тіл үйірерлік, десерттері аузыңда еріп кетеді 🤭
Д 🤍
Тойымыз Riza мейрамханасы жоғары деңгейде өтті. Залдың безендірілуі өте әдемі, жарықтандыруы ерекше әсер береді. Дастархан мол әрі тағамдары өте дәмді болды. Қызметкерлері сыпайы, жауапкершілігі жоғары. Әр қонаққа ерекше көңіл бөліп, барлық өтінішімізді дер кезінде орындады. Ұйымдастыру жұмыстары нақты әрі жүйелі болды, ешқандай кемшілік байқалмады. Осындай кәсібилік пен жылы қарым-қатынастарыңыз үшін үлкен алғыс білдіреміз! Жәнеде Riza мейрамханасының администраторы Нұргүл ханымға көптен көп рақмет❤️💐
ару ⠀
Честно, хочу сказать большое спасибо этому банкетному залу за наш вечер. Всё прошло просто идеально. Сам зал очень красивый, светлый и аккуратный, атмосфера получилась тёплая и уютная. Фотографии вышли шикарные! Кухня — отдельный плюс. Всё было очень вкусно, подача красивая, гости реально хвалили еду. Никто не остался недовольным. И особенно хочу отметить работу официантов — просто умнички. Всё быстро, чётко, аккуратно, всегда с улыбкой. Столы были в порядке, блюда выносили вовремя, чувствовалось уважение к каждому гостю. Отдельная огромная благодарность администратору Нургул.Она всё держала под контролем, помогала по всем вопросам, была спокойная и очень ответственная. Благодаря ей я вообще не переживала — знала, что всё будет на высшем уровне. Спасибо вам за такой красивый и душевный вечер. Теперь все важные события — только у вас
Nurtas 🪓
Өте керемет банкет залы! Іші кең, жарық әрі әдемі безендірілген. Іс-шаралар жоғары деңгейде ұйымдастырылады, тағамдары дәмді, қызмет көрсету сапасы тамаша. Қонақтар әрдайым риза болып кетеді.🔥
Акжол Талгат
Рақмет , анамның 50 жасын жасадық , өте жақсы деңгейде , ресторан әдемі , администрацияға ерекше рахмет , всем рекомендую 🙏🏼 ,
SK
Shynar Kemelzhan
Ұзту тойда болғанбыз 28.11.2025 те ,өте қатты ұнады! Өте кең акустикасы керемет,аппақ ресторан екен! Тамақтары салаттары бәрі өте дәмді болды!
Нурила Райхонова
Сервис на высшем уровне, еда вкусная, официанты шустрые. Отнеслись очень лояльно к нашим капризам. Были гостями 28.11 . Официант, которому 16 лет большой молодец, имя только забыли
ЗД
Замира Джакипова
Тойхана керемет озымыз той жасадық қонақтарым восторге тамақтарын али мақтайды манты бешбармақ керемет Нургул администратор тоже классная барын ойимыздағыдай болды