Сiргелi
Продуктовый магазин
AM
Asel Maksutkhan
Всегда тут берем мясо. Очень свежее и вкусное!
РА
Райхан Алмабек
Продавец грубая!Не умеют разговаривать с клиентами!Как будто бесплатно алатындай заттарды солардан!
Арайлым Абжапбар
Всегда беру здесь мясо, фарш, казы и продукты👍 Всегда всё свежее и вкусное! В последнее время ассортимент стал еще лучше, можно и хозтовары взять, не хуже супермаркетов) Всем советую!
BO
Bakytjan Orynbasar
Үнемі осы Сіргелі дүкенінен ет-қазы аламыз. Сапасы жоғары деңгейде. Басқаларына да кеңес беремін.💯💯💯
GT
Gulnaz Tleuzhanova
Біз осы дүкеннен ғана аламыз етті. Қонақтардың бәрі дәмділігіне таң қалады. Бағасы да, дәмі де керемет. Өзім әрқашан осы жерден алуға кеңес беремін бәріне. Дүкеннен басқа да керекті затты таба аласың. Жұмыстарыңыз алға баса берсін. 👍👍👍👍👏🏻👏🏻👏🏻
Zhainar Zhaksylyk
🔥🔥🔥
ДБ
Дана Божеева
Жаксы магазин. Продукты и ет аламыз. Бари свежий, багасыда жаксы 👌👌👌.
ГД
Гулнур Даулеткелдиева
Оте керемет! Ет дамине соз жок! Тек осы жерден аламыз🔥 всем рекомендую
АҚ
Арайлым Қалдыбаева
Магазин жақсы, барлық затты табуға болады. Ет пен фарштары күшті енді, үнемі аламыз, свежий👍👍👍👍
Асель Баттал
Магазинен керек заттын барин табуга болады. Ет пен фаршты корыкпай осы магазиннен алуга болады. Жумыстарынызга табыс тилеймиз.
ФТ
Фариза Турғанбаева Fariza
Өте дәмді, балғын ет, қазы, фарш үшін алғыс білдіремін😋 керектінің бәрін табуға болады дүкеннен😍
A А
Хочу выразить благодарность магазину «Сіргелі» тёти Нургуль за всегда свежее, вкусное и качественное мясо! 🥩 Всегда чисто, аккуратно, обслуживание на высоте. Покупаем мясо только здесь — качество проверено временем! Рекомендую всем, кто ценит свежесть и надёжность! 💯
Ажар Мухамеджанова
Теперь мясо берём только здесь. Всегда свежее, вкусное, отрезают то, что просишь
Назым Алиева
Керемет магазин, ішінен барлық затты табуға болады👍🏻
EK
Elmira Kadirbek
Оте нашар кисилер екен, ишиндеги продуктасын билмеймин, бирак, сатушы тате оте катты грубая екен адам жактырмайды
Арман Есенеев
Наконец-то я нашёл магазин, где всегда можно купить свежее и вкусное мясо. Спасибо, Нургуль!
Бакытгул
Өте нашар. Адамдармен сөйлесуді білмейді, отырып алып бағасын клиенттерден сұрайды, хоть алған затым кассовый зонадан болса да. Сүт алдым іріп кеткен. Апарып беруге аяғым тартпады. Себебі бір пакет үшін сонша сөйлеп еді. Заттарының көбі тұрып қалған.
Atabek Sahabatov
Брат женился той надо было сделать мясо покупали всегда свежая мясо
Ербол Камысбаев
Купил мясо у Нургуль Тате всегда свежая мясо подход к любому клиенту всегда на 100 % уровне обслуживания класс