Relax
Комплекс
3.3
3.3
Абай Онайбай
Понравилось
Шашлык онша емес, монша өзі жаксы.
АРУЖАН
Было средне
Хорошая баня, но грязна чуть чуть
БҚ
Бибігүл Қырықбаева
Баянның орыс пары керемет
Osiet Amanzholov
Совсем не понравилось
Бурундай водник казциктагы ен нашар баня.иши лас,помещение, кир бассейн ыстык су жок
??
????? ???????
В восторге
Банщик Данияр керемет жігіт, сағат сайын пар береді күнде
MK
Manzura Koibagarova
Не понравилось
Были вчера 24 октября так же грязно очень хотя ремонт сделали унитазы смотреть невозможно поменяли бы в кабинах И нужно менять сотрудников узбечка сидит слов не понемает хотя обьесняем на казахском мы одно слово а она нам десять слов сказала не мы а она не довольно была грубая Зачем узбеки если не может обслуживать дюдей
Нұрлан Кусаинов
В восторге
Жақсы баня. Ұнады кабинкалары.
Yerasul S
Хорошее место для отдыха
УА
Умар Абдурахимов
В восторге
Да действительно парилка очень хороший, парковка большой
Нурлан Алиев
В восторге
Маган осы баня қатты ұнады пары керемет сенбесендер келіп көріңдер жеңіл буларың менен жігіттер
018 vkh
Понравилось
хорошая баня, классная, минус то что там иногда не чисто
Ерекензо✌️ .
баратын жер емес
Куат Касымов
Не понравилось
Нашар, не советываю, пасында норм болган, казыр бардак
Asik Nysanbai
Совсем не понравилось
Өте нашар екен алдын жолы бардық іші лас кірлер толып жүр ол олма ішінде презатив жатыр оны ито бізден көред тазалығы нашар 10к не стоит
Сымбат Аблай
Совсем не понравилось
Бардағы әйел өз жұмысын дұрыс жасамайды адаммен араласуы дөрекі
RK
Ramazan Kuandyk
Совсем не понравилось
онша емес бассейн вобще ышы кышкентай бар слишком завышенная цена
Sanzhar Omar
Совсем не понравилось
Болмайтн баня екен не стойт келмеңдер не советую
Ардак Колетов
Совсем не понравилось
Обслувание самое ужасное. Сам бармен жалуетса поточто не успевает. Не хватает людей элементарно кружек не хватает
k.k .
Зорр
Адал
Классно
Petsmaster Домой еду
В восторге
Баня хороший ну график где-то
Arailym Kozhalimova
Совсем не понравилось
Баня сам хороший, но очень грязный, невозможно там купаться, горячий воды почти нету , персоналом всё равно им пофигу 😃
Айдана М
Совсем не понравилось
3 жасар баланы мамасымен тусырмеймыз дид ужаской калай еркек адам 3 жасар баланы жуындырады ыстык суга куйдырсе осылар жауап береме кайдан шыгарып жатсындар заннын барын, барсан отырады жана туылган сабигнде акша аламыз деп не ремонтты елдер ушын жасайтындай уяттары жок келген адамды дурыстап обслуживать етпейды ерсы бары ( котерылсендер халык котеред вообще не советую 🤦🏻♀️ ышы лас таракандар кооооооп гордеробтын ышынде жугырып журеды 🪳🪳🪳🪳
В восторге
Барып журмиз, жаксы монша, маган лично унайды, достарымыхбен аптасына 2 рет барамыз, баруга турарлык монша
RB
Ruslan Bayandinov
👍🏾
Саламат Юсупов
Совсем не понравилось
Баня оте керемет НО ресепшендагы аелди озгертиулеринди сурайм. Никакой вежливости нет . Сен келмесен баска келет Деген стякты сойлесет адаммен
индира чекина
В восторге
Мне нравится эта баня, парилка хорошая и солянка есть👍😍 Желаю вам успехов 👍 благодарю за хорошую баню👍👍
Nurbol Nurbol
Совсем не понравилось
Іші сырост сасып кеткен біріншіден Ішіне кіріп берген номерокпен барсам киімді коиатын шкаф култтанбайды екен зомогы сынып калган суйтып ауыстыруға бардым басқасын беринзшы сынып калган екен десем СЕН СИЯҚТЫ КЛИЕНТТЕР СЫНДЫРГАНДА ДЕИДІ Вопше не стойт канша жерден арзан болсада Іші тар еще лас стеналар көгерип кеткен отыру не возможно
Abat Allambergenov
В восторге
Недавно был, баня чисто, банщик огонь, вход дешево
Aigerim Zhekibay
Совсем не понравилось
Хозяйка Жанна очень грубая не умеет разговаривать с людьми. Я молчу уже про других сотрудников. Антисанитария. Не советую.
Asel Kusainova
Совсем не понравилось
Бүгін бардық ішінде ішіп алған айелдер аузына келгенін айтып боқтап жур. Жалаң аяқ пардан шығып бассейінге түсті. Кассаға замечание жасап едім ұнамаса келме деді. Біздің бес жыл келіп журген жер еді өкінішті осынша нашарлап кеткені
Miras Amantai
Совсем не понравилось
Баня ужас нету санитарии и в баре много пьют и мешают остальным посетителям не приходите в эту ужасную баню
rasul Zhumagul
Жаксы баня, советую
DU
Dona Urazov
В восторге
Шыны керек пары оте керемет.
КС
Курмангазы Сидик
Өте нашар. Іші лас.
T🤍
Tima 🤍
В восторге
Нурик крутой барбер рыбке понравилось
Nurlan Seidullaev
Совсем не понравилось
Рекламаға сеніп қалмаңдар баратын жер емес екен
Зарина З
Совсем не понравилось
Ужас одним словом! Холодно, грязно, антисанитария! Прочитайте все отзывы, там подробно! Никогда туда не пойдём больше! Даже не пытаются привести в порядок, печально...
Nesibeli Klyshbek
Совсем не понравилось
Ужас сотрудниктер, ана тате келменыздер деп, быз 3,4 жыл постоянно клиентпыз аптасына 10 адам болып келип турамыз отбасымызбен,жана даже сойлесуды былмиды бызге айгайласып как есть так есть айттык шашлыктан жүндер,шаштар шықты бұндай емес еді,басқа баняға барыныздар унамаса деп.Лучше бул жакка келми ак койыныздар,не советую
Карла Даулетбеккызы
Совсем не понравилось
Оте лас антисанитария СЭС ОРГАНДАРЫНА ЕСКЕРТУ КЕРЕК.
Назым
Өтеке тамаша монша👍🔥🔥🔥
СД
Самал Диханбай
Совсем не понравилось
Ужасный баня , очень грязно , тараканы ползают , администраторы грубые , запись делают как попало , бронировали кабинку с бассейном, записали на кабинку без бассейна, ещё не предупредили, просто ужасные отношения , оценка на минус 1000
Nurdina Kalmuratova
Совсем не понравилось
Мен осы баняда аягым куйіп каз жатырмын. Хозяйныда администраторыда келмеді куйіп жатсамда. Ешкандай ескертулері жок ешкандай жерде. 😪😪😪😪😪😪😪😪
Ерлан Майтас
👍👍👍👍👍
Dass Ggg
Совсем не понравилось
Оте нашар баня, ышы оте лас таракандар журеды ышынде, шашлыктары оте кышкентай дамды емес
OLzhas Nurjanyl
Крутой