Ерхан
Керемет тойхана 👍🏿👍🏿👍🏿 Дастархан суперрррр😍😍😍
toktassynovnaa 🤍
👍🏻👍🏻👍🏻керемет ресторан
Aiaru Malikova
Нам все понравилось. Мы чувствовали себя комфортно, большое вам спасибо! Всем рекомендую!!
Ансар К
👍👍👍 мыкты ресторан магазин де Жаксы екен 😁
Жанке 🤍
Мықты ресторан бағалары тиімді тамақтары дәмді обслуживание на высшем уровне🌹🌹🌹👍🏻👍🏻
ТК
Турсынай Кыдырбаева
"Ерхан"мейрамханасында бүгін қонақта болдық. Тағамдары дәмді, іші таза, кең. Алтынай қызымызға рахмет! Өте жоғары дәрежеде қызмет көрсетті.
bal 🩶
Ресторан да магазин де өте жақсы екен. Бағалары қол жетімді, тамақтары дәмді , іші таза !!!💐💐💐
aigerim ersaiynqyzy
керемет ресторан👍🏻🌹🌹