Асылым

Частный детский сад
AB
Aizhan Bakytnurovna2 отзыва
15 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Айжан ханым! Бізді таңдап, сенім танытқаныңызға рахмет👍😍.
Guldana Tursynbai2 отзыва
15 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Гүлдана ханым !Жоғары бағаңызға рахмет ❤️. Сіздер үшін жұмыс жасаймыз 💯!
Асылым Асылым2 отзыва
10 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы таң! Біздің балабақшаны таңдағаныңыз үшін рақмет . Сіздің пікіріңіз біз үшін өте маңызды.
Молдир Еркинкызы3 отзыва
16 апреля 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим, что выбираете нас 🤗 Успехов вам 💛
ИФ
Имя Фамилия3 отзыва
Акерке1 отзыв
10 апреля 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сеніміңізге рахмет.
ST
Saule Turubaeva1 отзыв
10 апреля 2024, официальный ответ
Saule, жылы лебізіңізге үлкен рахмет 😉. Балабақша ұнағанына қуаныштымыз!
Алтыншаш Төлен4 отзыва
Z
Zhansaya11 отзывов
26 марта 2024, официальный ответ
Здравствуйте Жансая! Спасибо за искренний, теплый отзыв.
ГС
Галина С1 отзыв
6 марта 2024, официальный ответ
Здравствуйте Галина С! Очень жаль, что у Вас сложилось такое мнение о наших воспитателях, которых Вы незнаете. Мы с Вами незнакомы.
НТ
Нурмоня Турлубек7 отзывов