Айша биби
3.3
3.3
РМ
Райхан Медеу
Кыздарга коп коп рахмет макияжда маникюрде барлыгы ойымнан шыкты керемет жасайды екен
Daniyal Mamytov
Мужоской шаш алатын жігітке бармаяө қояындар сендерге айтарым өте өте нашар алады
ALI ALI
Анау қазақша білмейді мужской алатын бала ишо елементарный нарсені ала алмайды екінші бармаспын шшс ондай жеріңнің до того шаш тың шетін түсули алмайтын адамды алама жұмысқа
Ганжаа Н
Оте жаман макияж ужас шыкты, шашты калай жинагандарын айтпайак койайын вообще ужс багасына сай емесссс. Еще алдын ала 500-1000 тг сурайды уят жок
ЖУ
Жадыра Умирханова
Жазира мастер керемет оз ісінің шебері
РМ
Роза Мамаева
Керемет қысымды жасап берді рахмет
МЕ
Марат Ермекбаев
Ерлер шашын Адылетке сеніп тапсырамын. Эрдайым таза, санді кылып жасап береді.
ГК
Гулмира Карибаева
Шашты жаман алдырады.
НА
Нұрдаулет Ахметхан
Очень плохо стрежет и много ждали парихмахера. Лучше в бутике стрижки делать.
МЕ
Мая Ермекбаева
Салондағы қыздар өз жумыстарының шебері!!! Қай уқытта келсекте күлімдеп қарсы алады .
GT
Gulnaz Tolegenova
Сәлеметсіздер ме! Айша бибі салон өте жаксы, мастерлері де кушті! Маникюрді тек кана осы жерде жасаймын
Ербол Серикбаев
....
AI
Asem Isabaeva
Сәлеметсіздер, салон өте жақсы. Бұрыннан баратын шаштаразшы тәте Бағым ханымға рахмет ❤. Еңбегінің жемісін көре берсін
БИ
Балнур Искакова
Мая, Асель, Бағым деген мастер қыздарға көп көп рахмет! Шашты да, маникюрды да осы салонда жасатамын. Өзіме қатты ұнайды. Тура үйімнің жанында. Өзіме ыңғайлы, өте жақсы салон👍👍👍
Женский мастер Ләззат тате 👍👍 мастер, Менің ойымдағы шаш улгісін жасап берді
Айгерим Иманбаева
Делаю маникюр постоянно здесь у мастера Асель. Очень нравится. Хороший мастер и хороший салон
Gulmanat Yessenbekova
Осы салонға шашымды қидырып тұрадым, өте керемет👍🏻
Бағым Келді Жуман
Сәлеметсіздер ме? Маған Айша бибі салонына рахмет айтамын. Өте асығыс едім. Шашымды боятып қиғызып едім, көңлімнен шықты. Сіздергеде осы жерді ұсынамын. Әрі тез,әрі уақытылы істеп берді.😘😘
ГО
Гульбану Омарова
Мая деген шашты жаксы кияды екен.
Асель Коптилеуова
Просто ужасное место, язык не поварачивается чтобы это место назвать салоном красоты!!! Никогда не делайте здесь макияж и укладку
G
Gjk
Бұл сұлулық салонына алғаш рет бардым — өте ұнады! Жылы атмосфера, ілтипатты қызметкерлер және нағыз кәсіби мамандар. Шебер менің барлық тілектерімді мұқият тыңдап, пайдалы кеңестер берді. Нәтижесі күткенімнен де асып түсті! Салонның тазалығы мен жайлы интерьері ерекше көңілден шықты. Бәрі өте ұқыпты әрі заманауи. Міндетті түрде қайта келемін және бұл жерді құрбыларыма да ұсынатын боламын. Көрсеткен керемет қызмет үшін көп рахмет! 💇♀️💅✨
ML
M L
Девушки, которые делают коррекцию бровей нитью, приходите сюда!!!!! С моими тяжелыми густыми кривыми бровями тут совершили чудо😍 и простое мытье головы и сушка выглядит, как укладка в дорогом салоне!!!! Спасибо большое 🙏
БА
Береке Арыс
Мужской шаш алу блмеиды отте томен 👎
MM
Miragul Magulova
Мужской мастер Адлет очень хорошо стрижет
𝐍𝐮𝐫𝐚𝐢 ⠀
Спасибо мастеру Ажар Сделала маникюр красивым и аккуратным в желаемом дизайне,форме😍🫶🏻
A
Alinur
Мүлдем келетін жер емес шаштарыңызды парихмакер не алдырмаңыздар!
🙂🙂
🙂 🙂
Макияж жасатқанмын. Дұрыс мастер жоқ. Қызын шақыртып оны күтіп отырдым. Макияжды дұрыс жасай алмайды. Қап қара қылып, бояуды баттастырып тастады. Макияж жасайтын орнына да жоқ. Қараңғы комнатаға жасады, ия айна жоқ қарап отыратын
А7 ••
Мастер Майя каскад делать не умеет. Как вы работаете если даже базовые стрижки делать не умеете?
Tima
Та
Тайный автор
Полный бардак
ББ
Бати Ботик
Простите но почему молодой человек как его там не спрашивает как надо стричь Берет как захотел таки сделал я не доволен тем что он из моей башкий сделал незнаю что и как мне куда либо ходить и полотенца у вас грязные не знаю мне было противно вытирать ею свою голову прошу скажите ему что он сначала проходил курсы по стижкам Я бы поставил меньше одной звезды не тут не возможно
𝒩𝓊𝓇𝒾𝓎𝒶 𝒮𝒾𝓃𝑔𝒶𝓉𝓊𝓁𝓁𝒾𝓃𝒶 🎀
В салоне не так уж и комфортно, можно было сделать комфорт для посетителей... желание отбивает туда ходить что-то делать;( 💔
Айдана Батырбекова
Адлет қазақша сөйлей алмасаң да, түсінсей ең болмағанда. Түрің де, атың да қазақ. Бір ауыз қазақша түсінбей қазақтың жерінде нан жеп отырсың.
ГГ
Гаухар Гаухар
Всем здравствуйте ! Хороший салон прекрасные мастера но отдельную благодарность мастеру по маникюру АСЕЛЬ отлично и качественно делает маникюр 🌹🌹🌹
ҚМ
Қайсар Мұхаметжан
Не советую мужской паризмехер
Kuanyshkyzym_ 💋
Спасибо Зарине очень аккуратно делает все 😍😍
Marzhan Sagymbek
маникюр жасайтын мастериниз ужас жумыс жасау билмима боска уакытымды алды колымнын барин кесип тастады бир саусагым болса жарайды дитин едим байкамай калган шыгар деп не деген ужас 5 саусагымды кесип тастады😭
Aiganym Serikovna
ПОЛНАЯ АНТИСАНИТАРИЯ, ИСПОРТИЛИ ВОЛОС ОБОИМ МОИМ сыновьям ССЫЛАЯСЬ ЧТО РЕБЕНОК НЕ СИДИТ ТИХО,ГРУБЫЙ МАСТЕР И МАМАША ЕГО, НЕ УМЕЮТ РАБОТАТЬ, ОПЛАТИЛА И УШЛА, РАЗГОВАРИВАТЬ ОНИ НЕ УМЕЮТ!!!
РК
Рома Кулмурзаев
Хорошо стрежёт
ДД
Диляра Диляра
екі ұлымның шашын әдемілеп жылатпай алып берді ағай👍қызметкерлері мейірімді
Aray Boranbai
Делала у вас маникюр 💅 красиво и аккуратно вышло !!! Хочу поблагодарить ваших персаналов все такие вежливые и приветливые!!! Всем советую не пожалеете ❤️
Марал Сламбекова
Өте жақсы салон маған ұнады жақсы қарсы алады клиенттарын, маникюр жасайтын мастер өз ісінің маманы өте керемет жасайды 👍
Akmaral Kaliyahmetova
Очень грубый персонал!хотела постричь волосы ребёнку так грубо ответили отвернулась и ушла 👎🏻👎🏻👎🏻Никому не советую ходить
Nurkhan Karymsak
Ужасный салон.никому не советую.Самые бестактные мастера!
НТ
Назерке Толыбаева
Өте жаман! Шаш қиюды қойып адамдармен дұрыс сөйлесе алмайды. Өте дөрекі, мәдениет дегенді білмейді. Уақыттарыңызды да нерваларыңызды босқа құртып қайтасыздар!
Айгуль Бекешова
Вы не стоите даже одной звезды!!!УЖАС Я В ШОКЕ!!!мастер разговаривала со мной как базарская баба, невоспитанная и не культурная! ВСЕМ БУДУ ГОВОРИТЬ ЧТОБЫ ТУДА НЕ НОГОЙ!!! Просто злости не хватает!
DB
Diana Balmuhambetova
Отвратительный салон , и хозяйка знает об этом и не хочет ничего менять . Ни в коем случаи не ходите туда. Испортят волосы еще тебя виноватой выставят
Aida Seifullaeva
Не смогли даже укладку сделать, ничего не умеют мастера, ещё такие цены. Вышла с мокрыми волосами и отдала 3000тг. Кошмар просто.
УУ
Уля Улянова
Сделала маникюр, через 2 дня у меня поднялся укрепление в ногтях, поехала мне снова сделала мастер, через 2-3 дня у меня ногти сломались по краям из за того что она сэкономила на укреплении,пойти обратно не было времени и стыдно уже,потом тут же нарастила ресницы, со следующего дня они начались сыпаться,я думала щас излишки выпадут нормально будет, но нет через неделю у меня ресницы торчат кое где и все! Хотя когда я в другом салоне сделала я больше месяца ходила, больше не ногой сюда! Очень разочарована! В конце концов мы деньги плотим не бесплатно! Столько времени потеряла и еще и деньги на ветер!
Assem Yestebay
Ужасный салон. Персонал не умеет общаться элементарно. Не знают свою работу. Хотела сделать маникюр, ушла просто из-за того что мастер не профессионал и не знает свою работу.🤬🤬🤬