Арай
Банкетный зал
Идеальное место для вашего торжества — уют, стиль и комфорт!
Мирас ☄️
кушты ресторан 😍😍
Anel .
В восторге
Ресторанда официанттарыда бәрі күшті советую 🫶🏼
МЕ
Мулдир Елеуова
Совсем не понравилось
Ресторан скромный Тамада Ернур тамада жарды 👍 Костюмы бишілердің ужасный и постановка балык жоқ
ДА
Дарига Атикенова
В восторге
Бүгінгі 50 жас той күшті өтті бугін Әділет Офф күшті обслужвать етті осы тойдын админінеде рахмет арсен
Aslan Dauenov
В восторге
Дана деген қарындасым офицантка молодец, кең пейіл, шай сұрап едім шай әкеп, нан чак чак жисіз бе деп шаймен, чак чак әкелді👍🏼👍🏼👍🏼 бәрі дәдмді, шайы балдай🫶🏻Цәнкю вери мач
СЕ
Серик Елубаев
В восторге
Бари кушти, унады, тамактары оте дамды, Адилет офф обслужкасы кушти, молодец. Администратор Арсен 👍👍👍
Асыл Самурат
В восторге
25.04.2026 мерейтой өте керемет өттті тамактар дәмді болды Сғынбек Дана кызметкеллерге рахмет
a.zhansaya
В восторге
Ресторан өте күшті, тамақтары дәмді, советую🥰 официант Әділет обслуживание на высшем уровне, все очень классно😍 Администратор Арсен өз жұмысын жақсы атқарады
Айбын Нусупов
В восторге
Жақсы ресторан. Обслуживание Жақсы. Әсіресе Диас деген официант бала молодец. Минусы порковка кішкентай
Садуакасова Майгуль
В восторге
Өте тамаша тойхана ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻 Бізге қызмет көрсетке Айдана дәне Сағынбек атты қызметкерлерге алғысым шексіз көп рахметтт
БЖ
Багила Жолдасова
В восторге
Кафе керемет тамадалар вообще тема Ильяс пен Назира официант жаксы обслуживание жасады маган оте катты унады тамактары оте дамди той жасасам осында жасаймын
БС
Б С
В восторге
Бугын тойда болдым оте керемет ресторан тамактары дамды бешбармак өте дамды освещение жаксы бары жоғарғы деңгейде официант Ильяс лучший
Г
Ганс
В восторге
25.04.2026 мерейтой өткіздік тамаша өтті тамада ернур керемет столдары тамактар свежий холодный салаттар дамды бешбармак тіл үйред бәрі ұнады админ арсен ге мын алгыс 6 столга кызмет корсеткен Сағымбек Айдана жаксы кызмет корсетты😘😘😘🌹
ЕШ
Ербол Ш
В восторге
Той өте керемет өтті тамадалар өте күшті тойды керемет өткізді тамақтары дәмді Назира официант жақсы обслужить етті маған ұнады
Официант Ильяс молодец! Доброжелательный и шустрый
Beybit Baymolda
В восторге
Ресторан оте керемет официанттар жаксы кызмет корсетты буйыртса той жасасам осында жасаймын тамада керемет
Қарақат🌸 Бектас
В восторге
Очень хорошее обслуживание там очень вкусно советую.😍😍😍😍
kzzz. 055
В восторге
очень классные оффицианты хорошое уютный ресторан всем советую сделать свой мероприятие 👍👍👍👍
5 посещений
ГЕ
Гульзира Ербосынова
Той керемет өтті рахмет официант балаларға 5деген баға
ЖБ
Жандос Базарбеков
В восторге
Ресторан очень хороший еда вкусно оффицанты очень хорошо работают персонал очень хороший.
Асия Баймолда
В восторге
Ресторан өте күшті официанттар молодец тамада керемет тойды керемет өткізді маған қатты ұнады!
ЖТ
Жанат Торебеков
В восторге
Дияс аспашыга көп көп Рахмет конактардын конилинен шығып жақсы кутти енбеги Жанат Берсын Рахмет,👍
Tamara Бимуллаевна
В восторге
Ресторан қатты ұнады официанттар жақсы обслужить етеді тамада керемет той күшті өтті маған өте қатты ұнады!
Айдана Сембекова
В восторге
Арай мейрамханасында тойда болдық, той жақсы өтті және мейрамхана официанттары Айдана және Диас та жақсы қызмет көрсетті.
Абай Муратканов
В восторге
18.04.2026 мерейтой өткіздік той тамаша өтті тамактар өте дәмді іші адемі жаркыраган светтер әдемі жанып тұр освешениесі кушты оффицанттар ослуживание керемет 6 стол Канагат пен Дана жаксы кызмет корсетты рахмет коп коп❤️
ГН
Гульмира Ниетбаева
В восторге
Немереміздің бір жас туған күн мерекесін өткіздік. Тағамы дәмді, зал ыңғайлы, жақсы мереке болды.
РА
Рустем Абдіхамит
В восторге
Жаксы ресторан,тамактары дамды, официанттары кушты,жалпы жаксы ресторан банкет берсеныздер таптырмайтын Жер.
ЕИ
Елена Исамидинова
В восторге
Хорошая обстановка и персонал очень хорошо проработал и еда вкусная очень благодарю администратора и официантов очень качественно работали мне все понравилось и отдельное спасибо коллективу Арай Плаза Спасибо большое ☺️
AN
Aigerim Nurlan
В восторге
Оте керемет ресторан 10.04.2026 тойымыз отти бари оте жогары денгейде отти рахмеет🙏 Тамактары да дамди шынайы отзывым 😊 Тойларынызды осы ресторанда откизсениздер окинбейсиздер Администорга,официанттарга,томада ,бишилер барлыктарына рахмет 🙏
Куришбай Аружан
В восторге
Дерзкиййй кеше тойда болдқ рақмет
J
Janar
В восторге
80 ЖАС мерей той өте керемет өтті Тамада Арман керемет жүргізді Администратор Бағжанға көп рақмет Кухня өте керемет дәмді тағамдар бізге ұнады рақмет. Даяшы ұл қыз Дәурен Және Дана Лашын қыздарға көп рақмет.
Асел Сарсенбаева
В восторге
Тойхана ұнады, тамақтары дәмді. Официант Даниэльге рахмет, өте сыпайы, өз ісінің маманы 👍
Айжан Нурбаева
В восторге
Бүгін Біз 80 жас мерей тойда болдық бәрі ұнады, кухняға рахмет тамақтары өте дәмді Арай плаза өте сәнді іш көрікті рестаран админ Бағжанға рахмет, және даяшы ұл қыз Дәуренбек пен Дана ға көп рахмет әдемі керемет көрікті рестаран іздесеңіздер ARAI PLAZA рестараннан табасыздар көп көп рахмет.
ТБ
Тунжур Беккулова
В восторге
Бүгін 80жас той оте кермет отты тамада супер жақсы алга баса бер🤲 кухня оте жаксы тамак жақсы адмисторор қыз рахмет Офицанты супер Даниэль Лашын дана ❤
A
Aidana
Керемет,тамақтары өте дәмді 👍
Indi Sayasatovna
Совсем не понравилось
Тамақ, салаттары, банкет мәзірі ескімен қалып қалған. Тамақтары суып, еттерінің майы қатып, қамырлары езіліп жабысып қалған. Екінші этажға көтерілетін баспалдақ өте тік. Үлкен мен бала емес, жас біздің өзіміз әрең түсіп шықтық. Бір жұлдызғада татымайды. Ішкі қызметкерлердің жұмысын айтпай ақ қояйын 😤. Остаётся желать только лучшего.
S
Sheon
В восторге
04.04.2026 той откыздык тамаша отты тамактар дамиды тамада керемет іші әдемі обслуживание топ Айдана кызмызга рахмет🤍
ГМ
Гаухар Муханова
В восторге
Арай плаза оте керемет кафе. Обслуживание кушти. Асадбек официант вообще молодец, вежливый парень, очень понравилось обслуживание и само помещение. Советую. Уютно красиво.
Zhadyra Orazali
В восторге
Өте жақсы тамақтары да дәмді қызымет көрсетуі өте жақсы !
КС
Канат Сансызбайулы
В восторге
04.04.2026 той жаксы отты обслужка керемет.Тамактары оте дамды,тамада жаксы жургызды,ышы адемы,тойымыз оте керемет отты улкен Рахмет😘😘😍😍,Бары катты унады 👍👍👍,Рамазан жане Айдана жаксы карады рахмет
2gis Kz
Совсем не понравилось
Бұл жерде банкет өткізуді жоспарлап жүргендердің барлығын алдын ала ескерткім келеді. Банкет жасаманыздар Қызымның Бір жасқа толу тойын өткізу үшін алдын ала тек видео мен Instagram-ға қарап, задаток берілді , ол жерде бәрі әдемі, таза болып көрінген. Өкінішке орай , ожидание реальность Залды көзбен көру үшін барғанда қатты таң қалдық: Ресторанга кіпгеннее ішінде жағымсыз, сіңіп қалған иіс бар, ұзақ тұру қиын залдың өзі лас, қараусыз қалған, өте күтімсіз көрінеді дәретхана өте нашар жағдайда, тазалық мүлде сақталмаған аппаратура (колонкалар) шаң басқан, Отзывтар барлық жерде жасанды түрде көбейтілген өйткені шынайы жағдай мүлде сәйкес келмейді. Админ АРСЕН адаммен сойлесу білмейді. Задаток ресторанды көрмей бердік бір жағдайға байланысты, төлем жасалғанына небәрі 7 күн өтті, ал тойға дейін әлі 5 ай бар 08.08.2026 осы датаға қойдық бронь бірақ оплатаны қайтарудан бас тартты. Зв жауап бермеді, ал басқа нөмірден хабарласқанда көтерді тел, слишком грубый и наглый Нәтижесінде, ешқандай нақты түсіндірмесіз соманың тек жартысы ғана қайтарылды. Бұл жерді той т.б шара өткізу үшін мүлде ұсынбаймын. Бұл мейрамхана емес, арзан деңгейдегі орын. Басқалар бұл қателікті қайталамасын. Бастықтарына и Арсенге САДАҚА сол ақша, Алладан мен сұраймын сіздерден ақымды алып беруін (Аумин)
Асель Куралова
Совсем не понравилось
Не советую этот ресторан, ужасный сервис Не ресторан а бомжатник Арсен администратор и все остальные начальство обманывают, лишь бы не возвращать деньги Им бы лишь деньги Заведения воняющий , все грязно Не соответствует Отзывы все накрученные
Ф)
Факося )
Совсем не понравилось
Хочу предостеречь всех, кто планирует проводить здесь банкет. Мы внесли задаток на проведение годика ребёнка, ориентируясь только на видео и Instagram там всё выглядело красиво и аккуратно. К сожалению, в реальности всё оказалось совершенно иначе. Когда мы приехали посмотреть зал вживую, были в полном шоке в помещении стоит неприятный, стойкий запах, находиться там тяжело сам зал грязный, запущенный, всё выглядит очень неухоженно туалет в ужасном состоянии, аппаратура (колонки) пыльные и в плохом состоянии Это просто «ожидание, реальность». Отдельно хочу отметить, что отзывы накрученные потому что реальная картина не соответствует тому, что пишут. Администратор АРСЕН ведёт себя крайне грубо и непрофессионально. Мы обратились с просьбой вернуть задаток (прошло всего 7 дней, а до мероприятия ещё 5 месяцев), но нам отказали. Более того, он перестал отвечать на звонки, а когда удалось дозвониться с другого номера разговаривал в грубой форме. В итоге нам вернули только половину суммы , внесли 100тыс вернули 50% Категорически не рекомендую это место для проведения мероприятий. Это не ресторан, а уровень дешёвой забегаловки. Не повторяйте нашу ошибку.
МН
Мия Невская
Круто
NA
Nurzhamal Adilbekova
В восторге
Өте жақсы ресторан,тамақтары дәмді, оформлениесі күшті!
Назгуль Салбырова
Бәрі керемет рахмет Арай ресторанына Томада да керемет👍👍👍
NB
Nuraiym Baikunusova
Өте керемет өтті той. Рахмет❤️❤️❤️
NS
Nazgul Sabyrbaeva
В восторге
Бүгін тойда болдық той өте керемет өтті, тамақтары дәмді, бәрі молынан. Арман да тойды өте жақсы басқарды, той өте қызық өтті. Барша даяшы ұл қыздарға да рахмет, әсіресе Қанағат пен Ильясқа.
Айжан Салбырова
В восторге
Ресторан жақсы. Әсіресе офицат қыздарға рахме.
ИА
Индира Амирова
В восторге
Классный банкетный зал! Сервис на высшем уровне! Еда вкусная! Тамада просто огонь 🔥