Камалия
Банкетный зал
Асем Абилкасимова
Кухнясы күшті салаттары прям 👍тамақтары поварларына рахмет молынан бәрі 👍 қонақ болып қайттық
Aidana Bektur
Іші суық
Нурбек Сулейменов
Хороший ресторан
Акмарал Байжанова
Была на двух мероприятий, все очень вкусно 😋 обслуживание 👍 👍👍
Индира Кусаинова
В этом ресторане мне вообще не понравилось, администратор заставила тамаду закончить банкет быстро, быстро, изеачально сказала что апаратура за которую мы оплатила 200000 тенге будет играть до последнего гостя, а сама заставила музыканта собрать аппаратуру раньше времени, когда в первый раз ходили договариваться разговор был другой, на деле оказалось совсем другое стол так себе, только горячие блюда были вкусные, не рекомендую. Водка ужасная.
Назыма Кенбаева
Было холодно и не вкусно
ТА
Турдыкан Алимова
Жаным Перизат көп рахмет еңбегіңнің жемісін жейғо. Дастархан қандай керемет поварларға рахмет қолдарынан шыққан тамақтары қандай дамді. Офицант балаларғада рахмет жугіріп журген.Осының барін басқарып отқан Перизат көп рахмет жаным клиенттерің көп болсын. Жазып отқан Турлыхан апаң
Айжан Сауданбекова
Камалия ресторанына көп рахмет 20.11.2025 күні 40-жас жасадық тамақтың дамділігін айтып жеткізе алмаймын келген қонақтарымда мақтап жақсы көңіл күймен қайтты.одмин Перизат ханымға ерекше рахмет офицанттар қандай күшті,поварларға ерекше рахмет қолдары дерт көрмесін қолдарынан шыққан ар ас өте дамді мың алғыс Камалия ресторанға.
Ak
Aslan kemel
Керемет
нр
нагима рахметова
Ооой Банкетный зал оте мыкты , Админ Перизат тоже мыкты,биликти , карапайым оз исинин мастери, тамак оте дамди,,,официанттар оте жаксы кызмет корсетти,кеше той откиздик оте жогаргы дарежеде болды деп рахмет айтып кетти,короче всем советую, не пожалеете....
Aru Erlankyzy
8.11.2025 тойда болдық Өте керемет, тамақтары дәмді,таза, бәрін зор жасаған🔥🔥Офицанттар да өз қызметін жақсы атқарды👍🏻 Рақмет құрметті Камалия ресторанының ұжымына❤️
Halinur Abduhelilova
Очень хорошая обслуживание , спасибо админу все было вкусно 👍🏻🔥
Ерлан Акылбеков
Керемет,барлығы ұнады Перизатқа рахмет
Dinara Almuqametqyzy
Өте күшті болды
БК
Бакыт Кабденова
сеть не ловит с интернетом проблемы 😞
Назым Алипова
Анамның 70жасын осы жерде өткіздік
ЖК
Жанар Кунуспекова
18 10 2025 тойда болдық Тамақтары өте дәмді екен қызмет сапасы да жақсы бәрі таза уақытымен істелді
Інжу
Кымбат Сейтоенова
Керемет бәрі унады
B.
Bagdat ...
Үлкен залында акустикасы жақсы, іші кең, тап таза, дәретханасы таза, тағамдары дәмді
Balziya Nemerebaeva
Очень вкусно готовят❤️ и приятно находиться внутри😊
Отличный ресторан ,вкусная кухня,красивый банкетный зал .
Мерей Султанбаева
бари кушти, официанттар особенно обслужкалары унады дамир деген бала оте жаксы советую 👍🏻
S a k a
Были там на свадьбе ничего плохого не скажу но и особо хвалит не буду мое мнение нейтральное, жаль не успели попробовать разные виды блюд
Алтынаи Аяжанова
Арланға мың алғыс
inst; Os1nom
🤮
Yelbossyn Nogaybek
Сервис өте жақсы 👍болды, барлығы ойдағыдай болды
ЕЖ
Ерсұлтан Жанғожаев
Той керемет өтті
ГК
Гаухар Кыдырсейтова
Отлично мне понравилась
АСЕЛЬ Сарсенаева
Были в этом ресторане 16.06.2025 Был узату той Все было на высшем уровне Офицант ухаживал за нами суперский, все было вкусно. Думаю все свои мероприятия будем здесь справлять, особенно понравился Админ Перизат которая всегда подходила к каждому столу и контралировала, чтобы все было на высшем уровне.
ayala dildabai
Камалия рестаран бізге қаттықп.16.06.2025Қыз ұзату тойымызды осы рестаранда жасадық.Ең керемет ең жоғары деңгейде өтті Админстратор Сарсенбаева Перизатқа алғысым шексіз.Тойға келген қонақтарымызқуанышты қайтты .Дастархандары молыннан.Жане офицант балаларға Фотогроф жигитке поворга ракмет айтамын.Тойымыз 10/100болды.
Улболган Нурланкызы
Өте керемет Ресторан. Кеше сіңіліміңізді ұзаттық. Барлығы жоғары деңгейде өтті. Очень хороший ресторан. Все было приготовлено на высоком уровне. Разметтт.Разметтт
Assem K
При выборе ресторана, не мало важно отношение персонала. Отвратительный администратор и обслуживание. Местный фотограф грубит гостям Не рекомендую данный ресторан.
ГЖ
Гүлнур Жоламан
Тамақтары, официанттың қызыметтері ұнады. Камалия ресторанына үлкен рахмет, той жақсы өтті.
Або Бекмуханбетұлы
Тойда болдық, той біткенше он шақты рет свет өшті
Гулнар Амреева
Камалия ресторан администраторына,офицанттарға, соның ішінде Қуаныш баламызға жоғары дәрежеде қызмет көрсеткені үшін алғыс білдіремін. Табыс,жақсылық тілеймін. Тойларыңыз көп болсын
СД
Самал Джумагалиевна
Не так далеко,автобусы ходят,переходит просто проблема.
Мұса Мақсетбаев
Оншамес
A A
очень вкусно готовят,все свежее и горячее. Рекомендуем всем праздновать свои мероприятия в данном банкетном зале
Ержан Батырханов
Салаты и еда хорошо поднесли! Все вкусно. Понравилось это заведение для банкета.
altynbek beisekov
Өте керемет, тағамдарыда керемет, әсіресе кәуаптары өте дәмді екен👍👍👍
Gulshat Yermekbaeva
Очент красивый зал Официанты очень хорошо свою работу делают
Садуакас Толеген
Вкусние еда
ЗА
Зауре Адамбекова
Шикарный ресторан, все на высшем уровне. Желаю процветания и побольше благодарных гостей.👍❤️💯
DM
Dulat Muhametali
Супер пупер ресторан Дулат деген офф вообще керемет обслуживание күштіі 👍👍👍
Nurya Ibraiova
Кушти
Baglan Aidynbayev
Кухня супер, обслуживание хорошее, цена и качество самое то. Очень рекомендую. Парковка просторная.