Ухо и Медведь

Сеть караоке-баров
Атмосферное караоке со слухом!
ЕА
Елжасар Альжанов10 отзывов
RA
Rinata Amangeldi13 отзывов
25 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біз үшін әрбір қонағымыздың пікірін ескеру - өте маңызды! Бізбен бірге…
Мехриай Мухамедова4 отзыва
Даниил Закиров33 отзыва
25 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим Вас за приятный отзыв! ❤️ Ваша похвала- наш лучший стимул расти и развиваться дальше! С нетерпением будем снова ждать встречи с Вами ❤️🐻
ЖМ
Tamila Abulgazieva4 отзыва
Aqbota Qurman6 отзывов
Мекен1 отзыв
22 декабря 2025, официальный ответ
Жағымды пікіріңіз үшін алғысымызды білдіреміз! ❤️ Сіздің мақтауыңыз - Біз үшін ары қарай дамуымыз бе…
Khalil Aitbaev3 отзыва
Асылхан Аканулы5 отзывов