Жаксылык
Кафе
2068
ШК
Шырын Каныбек
Тамақ доставка бердік. Тамақ суып калған. Барлық жерде фольгаға орап жіберетін. Лагманның подливы азақ ыдыстың түбінде ғана🤦♀️ жалпы порциялары азақ. Тарымнан алатын едік аузы мұрнынан шығып толып келетін. Дәмді ужин жейміз деген едік көңіліміз толмай отырдық.
Айжамал
Өте дамды рпхмет Жақсылықтың қызметкерлерыне барлыүы дәмды
Кука бүгінгі қызмет көрсеткеніңе рахмет!Уақытында келіп,жүгіріп жүрдің.Тамақтардың бәрі дәмді,рахмет!!!
Aknur Smagulova
Тамактары оте дамді 😋😋😋 Обслуживание жасаган Кука офицантка рахмеет 🤗
БТ
Бауыржан Таубаев
Кука сервис обслуживания роскошный.
Еркінбек Балғын
Бүгін 22.12.25 қызымның туған күнін осында атап өттік. Қуаныш деген официант қызмет көрсетті. Жүгіріп жүріп, бар заказымызды жылдам жеткізді. Ақкөңіл, ақжарқын, клиенттермен қарым-қатынасы сондай жылы жігіт екен. Риза болдық.
ZА
Zhadyra.toktasynova@mail.ru Акылбековна
Тамақтары өте дәмді, бағалары қол жетімді, официант бала өте шустрый, бәрін тез тез әкеліп берді. Кірген жердегі 2 кабинкада отырдық. Рахмет
КА
Кайрат Аралбаев
👍
Aigerim Kenzhe
Еда вкусная, обслуживание хромает.. и караоке тоже хромает микрофоны то ли сломаны то ли что не понятно
Almara Kairat
Люля өте дәмді болды. Бірақ тауық тәтті қышқыл соуспен мүлде тұзсыз күріші де тұзсыз болды. Қайта келуге ата анам ұнатпады өкінішке орай мақтаған еді.
Гульмира Иембердиева
Очень вкусная кухня
Салтанат Алжанкулова
Ребята вежливые ,все объяснили починили ,теперь Пархаю как бабочка жалю как пчела.Советую очень
АӘ
Айдана Әлімжанова
Керемет бари дамди
ЖМ
Жадыра Мержанова
Кеше бургер говяжий заказ берген едім😓😓 котлеты катты. Турып калган котлетты салып бере салган. Жеу не возможно. Бургер жумсак, сочный болу керек кой. Балам жемей койды. Ризина сиякты. Конилимиз калды.Екінші бармайтында, алмайтын да болдык ол жерден.
БЖ
Бекжан Жанбосын
Бүгін Жақсылықтан көңілім қалып отыр. Жазылған отзывтарына қарап, жақсы деп ойлағам бірақ доставкамен салған тамағы тұрып қалған болып шықты... мәселе ақшасында емес больницада жатқан кішкентай қызыма алдыртқан болатынмын. Ал керемет коментарий тек таныстары мен өз адамдары жазғанын енді түсіндім. Бір сөзбен айтқанда ұнамады. Бұл жерді көре алмау или қаралау емес, шынайы отзыв білдіріп отырмын. Мені тыңдап бұл жерге бармауларыңызды сұраймын! Және инстаграмға да жазатын боламын! Мені қолдайды деген ойдамын...
Санжар
Оте кушты кафе
D .
Очень класное заведение советую
Арнур .
Классное заведения очень понравилась всем советую!!!😘😘
Jaqwshevv_
Супер отмесферасы кушти екен
Эльдар Махамбетов
Хорошо жаксылык очень были четко
zzhakon zhhakon
всем советую,топовый места,сервис топ 🔝
TE
Tanirbergen Ertayy
Өте керемет кафе, тағамдары дәмді өте ұнады😍
Елдар Марат
барлыктарына кенес беремын,отбасылармен барганга кушты жер
Жантас Уйкыбасулы
Өте қатты ұнады,әйелімнің көңіл күйі көтерінкі болып қайтты
diana’ d
Очень сильно понравилась еда, отличные блюда, соответствует цена качество, всем советую😋🔥
С.
Самгат .
Тамактары зорр🔥🔥🔥
Даулет Каблакат
оте жақсы кафе, семьямен бари довольный
S
очень довольные,всем советую,цены приемлимые
Diass S
обслуживание оте жогары,тамактарыда оте керемет🙌
ЕД
Ержан Дауренбеков
Очень классно, вежливые официанты и вкусная еда!
Merei Nurlan
Хорошое заведение очень понравилось, довольны обязательно придем еще раз
'k 'zz
очень понравилась еда,всем советую
Дидар Бегадил
спасибо, все понравилось
alish alish
дешево и вкусно особенно понравилась живая музыка👍🏻
Nurali Alman
Тамактары оте дамды , персонал замечательно работает
допускаю осечки
спасибо, было очень вкусно! сестре понравилось, приезжала с Астаны. Повел сюда, не пожалели. Вернемся еще, рахмет!
Тамерлан Еркен
тема кафе😍😍😍🦁
Абдукадыр Агибай
Замечательное место! Вкусно , красиво и уютно ❤️❤️
Aziza Aziza
Супер Пупер
knruswt .
Все на высоком уровне, и очень атмосферное место🫰🏻
M-kIld ....
Отличное и атмосферное место ,все на высоком уровне , блюда очень вкусные и обслуживание хорошее
Ералы Bauyrzhanuly
Очень понравлюсь, официанты очень вежливые особенно дамир красавчик. Быстро принесли мой заказ, советую всем
Kuanysh Taberek
джиги натури тема келындер
magzhan .
обслуживание на высшем уровне спасибо админу за понимание
Kasen Kasymkhan
Спасибо всем очень понравилось
РК
Ринат Кусмолдаев
Байқамасңыздар щётқа қосып жазады екен өтірік қателесіпіз деп маған 30 000 қосып жіберген чекті тексерген дұрыс болады
Erka ;
Хорошое отношение гостям, приятный персонал, Спасибо!