Цезарь
Samat Nurlanov
👎🏻
U
Ulagat
Келмендер сасык кассада туратындар грубый наглы оте нашар
НИ
Нұрсұлтан Иляс
Хуев* баня хун* баруга совет берми касир лерде дұрыстап сөлеспит
Нагима Уалиева
Ужыс ішін жумаған пардың ішіне кірін езіп тастап кеткен тазаламаған
Азиз Айтлесов
Полный отстой. В парилке боқ, кто-то там боқ прямо в парилке и оставил боқ. Пользоваться невозможно. Не советую, лучше принять душ, так будешь чище. Еда тоже невкусная. Парда тышып кеткен.
AN
Adilet Nurkasen
Нашар баня екен лас екен іші екінші бармаспын
АЕ
Аят Едыл
Что за не уважительная отношения с клиентами
🤫🤫🤫
Баня емес душ қой мынау құрсын.
NZ
Nurken Zhakhanov
Курттын ишинен шыбын шыкты Грубая админка очень
ТА
Тогжан Абдилданова
Тазикке сбор ашу керек бұларға! Үлкен кабинка кірдік 4 адам болып,1тазик тұр. Тазик сұрасан тіпті біз қарызға түсіп тұрғандай міндет қылады. Нервылары дұрыс емес қатындар отыр кассада! Адаммен сөйлесуді білмейді! Еще лас ішінің бәрі!
A
Asel
Обслуживания вообще унамады кассир грубый урысып аузына келгенин айтып отыр. Бастыктары кайда карап отыр. Осы келген клиенттердин аркасында нан жеп отыр гой. Никому не советую на эту баню! Чистота ноль! Обслуживания ноль!
Нұрсұлтан Кадырулы
Өте нашар монша, бірінші рет келіп енді келмейтіндей болдым. Баруға тұрарлықтай деп айта алмайм, 1ден де төмен баға берер едім, іші лас, кассадағы кісі нақты және толық жауап бермейді. Вообщем и целом не советую, испортили наш вечер(((
Ақжан Ералы
Не рекомендую. Очень грязно
Азиз Манарбек
Баня адемы но кассадагы тате есы ауысып калганба клиенттерге уважение ноль.
Олжас Амалбек
касса татены ауыстырндаршы куама бырденего бурнда жаксы еды бары
Жоламан Нүрмүхаммед Сәтжанұлы
Кішкентай балаларды кыргзбит Менің жасым 12 де мені кыргзбет
Dauletkulov
Тяжелый люкс
МО
Мерей Омирбекова
Иши суык пары жок, ресепшенге звандап айтсак ер адамды жиберип жатыр биз 3 айел ишинде жаланаш турмыз кандай оймен жиберип жатыр? Дени дурыс адам турмайтын болды кассада
Диас Калиманов
Грязно то нет пара то нет гор воды за время ожидания нет возврата просто нет слов
Nuris _02
Зор екен
AT
Arman Tembayev
Бұл монша менің көңілімнен шықпады. Ішіне кірген сәттен бастап бәрі көңілге қонбайды: тазалығы нашар, бу бөлмесі ескі, ауа сасық. Душтағы су бірде мұздай, бірде күйдіріп жібереді, ал берілген сүлгілер таза емес. Демалуға емес, қайта шаршап шығасың. Бу бөлмесінің жағдайы да көңіл көншітпейді — температура дұрыс көтерілмейді, бу әлсіз, тастар күйе болып кеткен. Бассейннің суы лай, хлордың иісі тым күшті, көз ашытады. Қызмет көрсету жағы да көңілден шықпады. Көптеген қызметкерлердің қылығы суық, келушілерге немқұрайлы қарайды. Бірақ кассада отырған қызметкерлерге рақмет — сыпайы, жылы сөйлейді, өз жұмысына ұқыпты қарайды. Жалпы алғанда, моншаның жағдайы мен қызмет сапасы көңілден шықпайды. Бұл жерге демалуға емес, тек көңілің бұзылып шығуға барасың.
Aidos A
Зорғои келіңдер джиги демалыңдар
Aisultan Ibnbaurzh
Возле бассейна идут червяки,не советую, бассейны очень грязные, про джакузи молчу
zynllv .
Баня как салат, цезарь🔥
Aiman Almabayeva
Брали отдельную кабинку, но отдыхом это назвать сложно. В парилке постоянно шумит, будто где-то бежит вода — никакого расслабления. В предбаннике стойкий запах табака, как будто там постоянно курят. Смеситель сломан, кафель скользкий — можно легко поскользнуться. Фена нет, пришлось идти с мокрой головой и сушиться на первом этаже перед всеми людьми — очень неудобно и некомфортно. Чистота оставляет желать лучшего, ощущение антисанитарии. Даже с кафе, откуда заказали еду, не принесли элементарного — ни тарелок, ни салфеток. За отдельную кабинку ожидали хоть какой-то уровень сервиса, но, к сожалению, всё наоборот. Не рекомендую это место.
DК
Dilnar К
Ресепшнда тұрған әйел клиентпен сөйлесуді білмейді!!! Бала шағамен 5минутқа кешіккеніміз үшін жарты сағатқа төлеткісі келді!!!"Наглый қатын" деп балағаттағанымен қоймай, өтірік ақша жасап тұр ауадан!!! Клиентпен сөйлесуді білмейді!!!! Пардың іші сасып тұр👎🏻 Енді келмейміз!!!!!
Ердана Ғалымбек
Бағасына лайық
Асыл Асыл
Кассир таза мақұлық кілең сауатсыздарды жинап алған сөйлесуді білмейтін. Запись жазылып барсаң базаға тіркемейді как всегде қырғын соғыс базар
СА
Сәкен Айтеноа
Өте нашар жер ,администрация дөрекі ,дұрыс тазаламайды,керек емес ,барудың қажеті жоқ
UZ
Ulan Zhumagul
Не пар жок , иши лас.Касса да турган киси оте киын 10мин бола артык акша сурайды
ЕA
Ербол Aдилкожаев
Баратын жер емес кассир мулде айталмаймын Адаммен солесу билмиди енди бармаспын
КТ
Куаныш Турсымбай
Оте лас баня. Ишин жумайд. Аркимнен калган иш киымдер жатыр. Кассиршаны ауыстыру керек. Агарып кеткен шлепкалары 400 тенге, полатенсалары 1500 тенге базардагы 150 тенге туратын тряпка мен бирдей. 👎👎👎👎👎👎👎
Зангар Adall
Отте нашар лас келуге кенес бермейм
Daulet Tussupov
После ремонта мощь!
ХС
Хумайра Сидики
Ужасно наглая кассирша, когда спросили её фамилия имя так она отказалась говорить, уберите её с этой работы не умеет нормально разговаривать с людьми хамка, никакого уважения к людям Сама баня понравилась жалко это заведение что в нём работает такой отвратительный человек, после бани вышли уставшие так она нам все настроение нагадила Очень надеюсь что примите какие-то меры‼️‼️‼️
БК
Беген Куванов
Ужасный баня админы не ответственный
Д
Димаш
Требует ремонта
M
Maks
Адамға дым уважение жок Бассейн кір пол Скользкий пардын іші сасық 2 бассейн да су жок өте жаман келуге совет бермеймін
Нурали
Касир очень наглый не саветую
ЕТ
Ерназар Турмахан
Баняда тұрған адам наглый өте есікті ұрып басқа адамдарға нормально қарайды банялары құрысын Өте өте жаман
БМ
Бахыт Маханова
02.09 число были Алгабасе кассирша очень грубая Ужас просто Нода менять кассира как будто хозяин ведёт себя Баня мы постоянно ходим нам нравится
KI
Karakat Iliyasova
Кассада турган адам өте дөрекі Еще уакыт болмай жатып 10 минут бұрын есікті қатты ұрып уақыт дейді. Іші салқын сулары дұрыс істеми тұр соны косамыз деп уакыт кетті .Еще 1000 тг доплатпа жасадык 5 минутка ужас просто персонал ауыстыру керек.
Ануар Ислямов
Увольте кассира очень важная принимает через не хочу агрессивная овчарка.
Zhanel Yerlanova
Посещение этой бани оставило только негативные впечатления. Персонал грубый, тапочек не было — из-за этого потеряли около 10 минут. Вышли всего на 10 минут позже, но заставили доплатить ещё 1000 тг. В кабинке было прохладно, совершенно не ощущение бани, больше как обычный душ. Отдельно про бассейн: сначала нам сказали, что он работает, всё в порядке. Но как только мы вышли за тапочками и вернулись — оказалось, что бассейн уже закрыт. При этом объяснили, что он работает только до 22:00, хотя изначально уверяли, что всё функционирует. Очень неприятный опыт: вместо отдыха получили испорченное настроение и лишние расходы.
ЖМ
Жазира Маратқызы
Өте нашар баня екен, пары өте салқын всегда ашулы, адамға діңкілдеп сөйлейді Не советую 3500тг ге душка түскендей болып қайттық
бериков .
пылесос
Zarina Isanova
Нашар баня, 1 сағатқа 15 минут қалғанда өлгенше қағып есікті, енді жоламастай болдық, іші де өте ескі, 3000 тгге вообще не стоит, не рекомендую баню.
Д
Дамир
Мы были 15.08 нам очень понравилась спасибо Персонал тоже вежлива .все обяснили спасибо еще визитку дали Все есть если забыли веники.банные пренодлежности Пар отличный будем постоянными клиентами
Ержан Сариев
Оте нашар персонал. Улкен апалар истейди походу аз толейди Бари не довольные болып журеди грубые общения. Тапочки ишинде жок барып сурасам 200 тенге дейди . Киргенде айтпады сразу алу керек деуди . Уакыты асып кетти 15 минутка келип айтатын шыгар десек озимди киналап тагы 1000 тенге алды урысып . Клиент Пен жумыс истей алмайды оте нашар
Нұржан Қайпбаев
банясын білмейм ресепшндагы тате өзінше жактыртпай шелек болып тур, кірмей кеттім