Поиск
Отрицательные
ГБ
Гулбахрам Бекжанова
26 отзывов
Свадьбу подруги отменили на высшем уровне просто очень классно, банкетный зал превзошёл все ожидания все гости довольны рекомендую!
23 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв. Будем рады видеть вас снова!
ГК
Гаухар Кузьмина
13 отзывов
Хороший ресторан, еда вкусная, официанты топ
17 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв! Будем рады видеть вас снова
ШМ
Шарипа Махамбетова
4 отзыва
Бұл банкет залы тойлар үшін керемет таңдау. Ұйымдастыруы нақты, сервисі көңілден шығады, бәрі алдын ала келісіліп жасалады. Алматыдағы ең үлкен LED экран бар дегені рас екен.
ДУ
Данагуль Ушурова
34 отзыва
Бір досымыздың туған күнін осы жерде тойладық. Бұл кең және жайлы. Тамақ дәмді болды. Маған асхана ұнады.
17 декабря 2025, официальный ответ
Улкен Рахмет сызге!
ЯР
Якубжан Рахимжанов
20 отзывов
Алматыдағы ең жақсы банкет залы! Қызмет көрсету қызметі жоғары деңгейде, бәрі дұрыс болды. LED экранмен тойымыз тағы да ерекше болды.
ШК
Шамиля Калыкова
28 отзывов
Тойымызды осы Saltanat sarayi залында өткіздік. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, қызметкерлері өте сыпайы. Үлкен LED экраны тойдың атмосферасын ерекше қылды.
16 декабря 2025, официальный ответ
Улкен Рахмет алғысынызға, аман болыныз!
АТ
Арай Толбаева
1 отзыв
14.12.25 күні тойда болдым. Менің столымды Нұрай деген оффициант қыз обслуживать етті,прям күшті ,өте приятная қыз екен, сол қызға көп-көп рахмет!
Барлыбай Алмасов
7 отзывов
Тойымызды осы залда өткіздік. Барлығы өте жақсы болды! Сервистері мен атмосферасы керемет. Алматыда мұндай залды табу қиын!
20 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет сыздын лебызынызге! Аман болыныз
АН
Адия Нозарбаева
24 отзыва
Бұл жерде той өткізу өте ыңғайлы. Сервисі жақсы, тағамы мен қызметі үйлесіп тұр. Ең үлкен LED экран ерекше әсер қалдырды.
Akerke Smagulova
👍🏻
ГА
Гуля Алпамысова
39 отзывов
Маған зал ұнады, кең әрі ыңғайлы болды. Той керемет өтті.
20 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет улкен
Раиса Садыкова
60 отзывов
Свадьбамды осы залда өткізгеніме өте қуаныштымын! Сервис тамаша, барлық қажеттіліктерімізді тыңдап, орындады. Алматыдағы ең үлкен LED экран тойымызды одан әрі сәнді етті!
NK
Nursultan Kalievv
1 отзыв
Салтанат сарайында тойда болдым той оте жақсв өтті . Біздің столды Айлуна деген дайаршы қыз оте жақсы опслужит етті✌🏻
13 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет 👍👍👍🤝
Баян Керимбаев
61 отзыв
LED экраннан көрсетілген көріністер тойымыздың атмосферасын одан әрі жақсартты
14 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет сызге
ТК
Темиртас Курманов
38 отзывов
Осы әдемі банкет залында әпкемнің үйлену тойын тамаша өткіздік. Бұл мерекеге арналған әдемі безендірілген, қонақтар аз болды, және бізге оның барлығы ұнады. Мен оны өте ұсынамын!
13 декабря 2025, официальный ответ
Аллах разы болсын! Рахмет!
ИЖ
Инжу Жандосова
12 отзывов
Біз өткізілген мереке үшін өте ризамыз. Барлығы тамаша болды. Асхана өте ұнады. Барлығы ыстық, жаңа, дәмді және әдемі безендірілген болды. Торт тіпті керемет болды нәзік, кілегейлі, ал әшекейлері өте талғампаз жасалған!!!
Спасибо большое за отзыв
НБ
Надир Богенбай
38 отзывов
Свадьба моего друга здесь была отличная, гостям всё очень понравилось, теперь рекомендуем ваш Банкетный Зал знакомым. Вы лучшие.✔👍
Спасибо большое
КМ
Куралай Махимова
37 отзывов
Бұл жерде той өте әдемі өтті! Қызмет көрсету деңгейі тамаша!
11 декабря 2025, официальный ответ
Аман болыныз
АА
Анаркуль Адильбекова
19 отзывов
Залға кірген сәттен сервисі бірден ұнады, бәрі өте жинақы ұйымдастырылған. Той өткізуге кең, жарық, ал үлкен LED экраны атмосфераны тіпті керемет қылды.
💓💓💓 💓
59 отзывов
Кухняда санитаря жок! Бастықтары өте нашар кісілер Мұрат және Салтанат деген , адамгершілік қасиеттері жоқ, даяршы болып жұмыс істедім штрафтары бітпейді,лишь бы ақша жеу үшін ұстай береді, повар , салатница, админ,официант деген шақ келмейді олардыда тряпка секілді ауыстырады лишь бы стажировка қылып ақшасын төлемеу үшін, слишком лицемерный адамдар! Алданып қалмаңдар ! Потом бастықтары Мұрат әсіресе жанындағы мейрамханаға отзыв жазып и жазғыздырып отырады датого іші тар адам! Эйй Мұрат саған бұйырса болады бұйырмаса болмайды соны ұғып ал и ақша жеген тегін и штраф алған ақшалар қалталарыңнан тесіп шықсын Салтанат екеуіңнің!
Руслан
27 отзывов
Біз «Салтанат сарайы» банкет залына ұмытылмас үйлену тойы үшін шын жүректен алғысымызды білдіргіміз келеді. Керемет интерьер шынымен мерекелік атмосфера тудырды, ал тағамдары керемет болды. Барлық қонақтар тағамдардың дәмі мен ұсынылуына, сондай-ақ үлкен LED экранға риза болды. Қызметкерлерге сезімталдығы мен кәсібилігі үшін ерекше алғыс айтамыз. Сіздер біздің күнімізді сиқырлы еттіңіздер. Біз сізді таныстарымыздың барлығына міндетті түрде ұсынамыз.
11 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет сызге улкен
АТ
Анара Тамаева
50 отзывов
Алматыдағы ең үздік банкет залы! Бәрі тез әрі жақсы қызмет көрсетті. LED экран тойымызды ерекше етті!
12 декабря 2025, официальный ответ
Аман болыныз, бар болыныз!
Аймгуль Лекерова
4 отзыва
Біз бұл жерде анамызға отбасылық мереке өткіздік. Жайлылық пен жылы атмосфера болсын дедік, ал біз күткеннен де артығын алдық! Қызметкерлер өте жанашыр, дастарханды керемет жайып берді. Ал үлкен экраннан ескі отбасылық суреттерден слайд-шоу қосылғанда, анамыз бақыттан көзіне жас алды. Ұқыпты қарым-қатынасыңыз бен ұйымдастыруға көрсеткен көмегіңіз үшін үлкен рақмет!
9 декабря 2025, официальный ответ
Улкен Рахмет!
Iroda Qilichova
39 отзывов
Өткен жылы тойға барғанбыз, Saltanat Sarayi сервисі шынымен қуантты. Зал кең, жарық, бәрі таза әрі әдемі безендірілген. Ең әсерлісі Алматыдағы ең үлкен LED экраны, шоу бөлек деңгейде болды. Қызметкерлері өте сыпайы, қонақтарды қадағалап, бәрін уақытында жеткізіп отырды.
9 декабря 2025, официальный ответ
Алғысынызға рахмет
СБ
Суйінбай Болтаев
31 отзыв
100% риза болдық! ✅ Қызмет кәсіби, бәрі нақты. Led-экран - залдың мақтанышы, қаладағы ең ауқымдысы, шараға ерекше сән қосты! 💫
8 декабря 2025, официальный ответ
Пыкырынызге улкен Рахмет! Аман болыныз! Бар болыныз!
Ярослав Смайлов
12 отзывов
Жұртқа айтар едім, дәл осы жерге той өткізуді ұсынамын. Қызмет көрсету деңгейі биік, қызметкерлердің кәсібилігі жоғары. Үлкен LED экраны да қаланың басқа жерлерінен асып түседі. Тойымды осында өткіздім, бәрі көңілімнен шықты, қатты ризамын.
8 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет улкен сызге.
КУ
Кулсара Устенбаева
20 отзывов
Маған банкет залы қатты ұнады; той керемет өтті. Қызметі мен тағамы жоғары деңгейде болды.
7 декабря 2025, официальный ответ
ГА
Газиза Аржанова
15 отзывов
Алматыда осындай әдемі банкет залын тапқаныма өте қуаныштымын! Қызмет көрсету деңгейі жоғары!
7 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет!
АО
Азия Омарова
23 отзыва
Банкетті тойладық. Барлығы өте жақсы өтті. Дәмді тағам және тамаша қызмет көрсету!
6 декабря 2025, официальный ответ
Улкен Рахмет сызге! Тек тойда ғана кездесейк!
АЗ
Алсу Зарипова
14 отзывов
Экран біздің кешімізді нағыз сәнге айналдырды, фото және видеоларды мұндай сапа мен көлемде көрсетуге мүмкіндік беріп, бәрін тамсандырды.
5 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет алғысынызға! Аман болыныз! Рахмет!
СГ
Сагида Гаитова
20 отзывов
Отмечаю тут второй год свой день рождения и очень довольна сервисом. Кухня великолепная, хорошо обслуживают. Чистота и порядок. Лучшая администрация и обслуживающий персонал. Рекомендую!
5 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв, будем рады видеть вас снова!
АБ
Арлан Беков
13 отзывов
Бізді алғашқы келген сәттен бастап атмосфера баурап алды және әрине, таңғажайып әдемі интерьер де ерекше әсер етті.
4 декабря 2025, официальный ответ
АЧ
Аибиби Чайбекова
30 отзывов
Маған зал ұнады, қызмет көрсету жылдам және сыпайы, тағам дәмді болды. Банкет тамаша өтті.
4 декабря 2025, официальный ответ
Салеметсызбе Рахмет сызге!
ТМ
Тогжан Мусралимова
30 отзывов
Маған атмосфера мен кең бөлменің өзі ұнады. Тамақ дәмді болды. Мерейтой керемет өтті.
3 декабря 2025, официальный ответ
БТ
Байжан Ташенов
37 отзывов
«Салтанат сарайы» банкет залында алғаш рет ағамыздың мерейтойына қатыстық. Ол жерде бәрі керемет болды және барлығына ұнады. Мен оны өте ұсынамын!
СК
Сагыныш Колданов
8 отзывов
Жуырда достарымыздың тойына осы жерге келдік. Әсеріміз өте керемет! Барлығы мінсіз өтті: қызмет көрсету жоғары деңгейде, персонал өте қамқор, асханасы дәмді. Бірақ бізді ең көп таңқалдырған – экран. Шынымды айтсам, қаладағы ең үлкен экран осы жерде! Онда әдемі слайд-шоу көрсетіліп, тамаша атмосфера қалыптастырды. Мерекелік шара өткізуге арналған керемет орын.
1 декабря 2025, официальный ответ
Улкен Рахмет алғысынызға!
СМ
Сауле Мединова
45 отзывов
Той өте жақсы өтті. Маған зал мен қызмет ұнады, бәрі дәмді болды.
30 ноября 2025, официальный ответ
Салеметсызбе Рахмет сызге! Аман болыныз!
Атанияз Есиркепов
5 отзывов
Кәсіби командасы бар тамаша зал. Адамдар менеджерден официантқа дейін өз істерін жақсы біледі. Бәрі мінсіз өтті. Олардың LED экраны- бөлек лайфхак. Егер сізде көп видео мен фото болса, бұл таптырмас нәрсе.
Рахмет пыкырынызге. Тағы кутемыз сызды! Рахмет
СН
Салтанат Нуриева
52 отзыва
Маған банкет залы ұнады, туған күн кеші керемет өтті. Маған бәрі ұнады.
29 ноября 2025, официальный ответ
Салтанат, добрый день! Огромное спасибо за доверие!!! Приходите, будем рады вас видеть 🤗Пыкырызге рахмет!!!
Максуд Беков
61 отзыв
Тойымыз керемет өтті, барлығы қазақша жауап беріп, түсінікті болды. Алматыдағы ең ірі LED-экран шын мәнінде көз тартты. Бағасы мен сервисі орынды.
29 ноября 2025, официальный ответ
Рахмет сызге! Тағы кутемыз, куанышынызды өткызуге!
ГС
Гульнар Сендиева
38 отзывов
Маған зал өте ұнады; бұл жайлы және тағам дәмді болды. Қызмет көрсету деңгейі жоғары болды.
ГИ
Галия Ибраимова
10 отзывов
Тойымызға келген қонақтар барлық нәрсеге риза болды.
25 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв, ждём вас снова!
AК
Ayan Конурбаев
3 отзыва
Біздің кішкентай тойымызға да аса көңіл бөлді. Тамақ тағамды, қызметкерлер сыпайы. Үлкен экран атмосфераны толықтырды.
ГД
Гульсим Даутбаева
26 отзывов
Атмосферасы бірден ұнап қалды, той өткізуге өте ыңғайлы екен. Қызметкерлері ілтипатты, бәрін уақытында дайындап қойды. Үлкен LED экраны да әсерлі болды.
24 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв, будем ждать вас снова! Спасибо
ЖЕ
Жумагуль Ерубаева
17 отзывов
Залдың атмосферасы әдемі, дыбысы да таза шықты. Сервисіне ризамыз, қонақтарға үнемі назар аударып отырды. LED экраны шынымен үлкен, тойға ерекше сән берді.
АК
Алимям Кузенбаева
45 отзывов
Маған зал ұнады; мерейтойын тойлап жатқан едік. Зал кең, тамақтары да дәмді.
Алихан Мусин
53 отзыва
Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары екен. Үлкен экранымен мереке ерекше әсер алды.
КМ
Куандык Мухамадиев
2 отзыва
Отлично
Ерсултан Аскарулы
6 отзывов
Я там работал официантом там не уважают рабочих вечно штрафы оскарбляют не советую тут работать
УС
Улжан Сатканова
4 отзыва
Все супер, чисто, официанты в красивых и чистых формах, посуды целые и чистые!!!!
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение