Кит
Баня
Даник Ага
Хорошая теплая атмосфера Пар хороший
Moldir Muhamedzhanova
Воняеть ужасс! Туалет замок не работает
Delya Dii
Ужасная баня! Воняет либо плесенью либо сырость🤦♀️
Камила Кыдырбек
Іші таща кең ұнады
Айгерім Мұратова
Өте керемет баня маған үнады!!
Нұрбек Серғазы
бөлмесі өте кең әрі ыңғайлы. Ыстық пен салқынның тең үйлесімі ұнайды.
Алина Муслимбаева
Fariza Bakytzhankyzy
Күшті екен рахмет 4-5 адамға тема😍
IA
Inkar Abdygalik
Тым жаксы жуынып парится етіп қайттым жаксы адемі кыздар жумыс жасайды екен оздері сыпайы кулімдеп калған
Aika Aiganumova
Жаман отзыв жазған кісілерге таң калам кеше гана бардым таза сыпайы персонал ыстык пар көк чай барі бар жаксы екен рахмет сіздерге
Kyzyrzhan Shami
Звандасаң дұрыс жауап бермейді Д
LS
Lunara S
Здравствуйте администрация Банного комплекс Кит и администратору Лауре хочу выразить свое восхищение и оставить честный отзыв от имени нашей семьи Уже несколько лет мы являемся клиентами вашей бани мы специально приезжаем с другого Микрорайона Акбулак чтоб искупаться и попариться и попить прекрасный ароматный чай с отличным обслуживанием . БАНЯ в прошлом году прошла реконструкцию и свежий и качественный ремонт нам очень нравиться и всегда с удовольствуем ходим к вам не только семьей и с друзьями и с родственниками и с моей мамой которая живет микрорайоне Шугла тоже приезжает именно в эту Баню Баня всегда чистая уютная с отличным обслуживанием Лаура администратор мы всегда благодарны вам за ваш труд и отзывчивость и добрые пожелания нам с легко паром и вкусным чаем желаем вам и вашему коллективу здоровья ! И счастья и успехов и процветаний в вашем деле ! Побольше благодарных клиентов как мы большое вам спасибо мы всегда с Вами с уважением ваша постоянная клиентка Лунара Сембаева
Нурбек Омаров
Өте керемет баня Мына нашар комент жазған кісілер өмірге ренжістеріңіз көп сияқтығой адам бірінші өзіңнен бастау керек
Aynur Torybaeva
Шыны керек ешкайссынызга барманыздар дер едым адам баратын баня емес акша кумар дорекы штарф салып кун коред шомылган курлым болмайсын банясына лас адам тусуге жиыркеншты иши салкын условия деген нол бул баня жабылсын пайда кунемдердын ашып отырганы бундай баня керек емес келген клиентпен калай сойлесу керегын былмид адамдары
Асель Базарбаева
👌👍👍👍👍👍
Балжан Рахимжанова
БАНЯ КИТ ӨТЕ НАШАР ТАЗАЛЫҚТАН ЖҰРДАЙ НЕ ХЛОР ЖОҚ ТАЗИКТЕРІ КҮС КҮС ЖУСАН КІР ДЕГЕН ДОМАЛАП АДАМ ЖИРКЕНЕДІ БАНШИСАҒА СӨЗІМ ЖОҚ СОЛ КИТТІН ҚҰДАЙЫ СИЯҚТЫ ӨТЕ ДӨРЕКІ КЛИЕНТПЕН ЖҰМЫС ІСТЕУДІ БІЛМЕЙДІ ӨТЕ САУАТСЫЗ ҮЛКЕН КІШІ ДЕМЕЙ БӘРІНЕ ДӨРЕКІ ЖАУАП БЕРЕДІ ТАЗАЛЫҚТАН ЖҰРДАЙ БАҒАСЫ СОЛ ТАЗАЛЫҚҚА СӘЙКЕС КЕЛМЕЙДІ ӨТЕ ҚЫНБАТ БАРМАНЫЗДАР ӨТЕ НАШАР¡
BK
Bauka Kyzaev
Не очень кассирша грубая не умеет работать с клиентами не советую
ДБ
Даурия Бердиева
Маскара сасып жатыр иши еще кішкентай4жастагы кызыма 600тенге алп не стоит ужас иси🫢😬
Kos
Керемет Монша👍
LМ
Lena Марс
Шагын монша ,иши тап-таза душ жок. Бир парилкасы бар.Маган унады.
NO
Nurbek Opabek
Парилка есігі жабылмайды
JS
J S
Өте дөрекі сөйлейді, моншаға тегін түсіп жатқандай. Анау болмайды, мынау болмайды деп 5 мин кіріп айқайлап отырады. Нашар монша. Бармайақ қойған Жақсы.
AI
Akbota Ismailova
Классная баня пар отличный!
Aseke Akhmetov
Жаксы екен пары да ыстык таза
Нурбол Кайнаров
Телефонға жауап бермейді.
Алиса Шамузова
Контактный номер тел. Не указан
Карима Оспанова
чисто,вежливый персонал
Азамат Дуйсембиев
Вроде бы внимательно посмотрел, нет номера телефона, чтобы уточнить, есть ли место в этой бане...