Тамшы
4.4
Сандуғаш Сертайқызы
Іші таза жақсы
Алмас Агабек
Таза, жақсы отбасылық монша екен.
Era .
Оте керемет таза жинакы кызметши кыздар кассир кыздар бари жаксы барсан жаксы конил куймен карсы алып шыгарып салады оте жогаргы денгейде
Aika Kasbekowa
Баня керемет тазалыктары өте жаксы істеп жаткан кыздарға мың алғыс әрдаимым барамын әрқашанда жаксы карсы алады ең бастысы тазалык жаксы админ. Жадыра өте жаксы кыз жылы жүзбен қарсы алады
Айжан Ахметова
Бронь принимала Жадыра, когда пришли к назначенному времени, она просто включила свои бездарные актерские способности и заявила, что нас нет в списке. Так как вокруг было очень много групп узбекских строителей, которым она не “отказала” в брони, я поняла что для нее выгода важнее репутации заведения.
MB
Maiya Bapova
Тамшы моншасына барып жүргеніме 2 жыл болды, маған өте қатты ұнайды, тазалығымен, әрқашан ыстық сы, суық суы бір қалыпты ағып тұрады, қашан қай уақытта келсем де Жадыра ханым күліп қарсы алып, күліп шығарып салып жатады, бір ренжігенін көрмеппін, негізі сол моншаның аурасы да жақсы баурап, әрдайым тек сол моншадан шыққың келмей тұрады. Ал тазалығы өз алдына, керемет таза, керемет айнадай болып жалтырыатып қояды
Макпал Бектурганова
Уважаемое руководство бани! Мы являемся постоянными посетителями вашей бани и всегда оставались довольны обслуживанием. Однако сегодня произошла неприятная ситуация, которая оставила негативное впечатление. Мы заранее забронировали время с 16:00 до 18:00, планируя спокойно отдохнуть с мамой. Из-за того, что у меня маленький ребёнок (1 год), мы немного опоздали — всего на 15 минут. На месте нас попросили немного подождать, что мы спокойно сделали. Однако спустя некоторое время нам сообщили, что в кабине нет горячей воды и привели множество объяснений, предложив подождать до 17:00. Мы были крайне удивлены, ведь бронирование было подтверждено заранее, и подобные ситуации должны решаться до прихода клиентов. В итоге мы отказались от посещения и забрали оплату обратно. Насколько озвученная причина была объективной — остаётся вопросом. Просим руководство разобраться в ситуации и принять меры, чтобы подобные случаи не повторялись. Подобные инциденты портят впечатление о вашей бане и могут отпугнуть постоянных клиентов.
КС
Nuraai M
просто ужасный, не советую👎
ЖА
Жадыра Абдалиева
Бүгин Тамшы баняға бардым администратр Жадраға жане басқа қыздарға көп рахмет тап таза қолайлы екен сонымен бирге бара жатқанда бирнеше қыздар риза болды кушти баня Тамшы деп
Vika Mars
10/10 все супер
Дастан Садуакасов
Тел алмайды
МЕ
Мейрим Еркинбекова
Отличная баня! Приветливый персонал! Уютно. И отдельное спасибо Мине! Лимонный чай супер!
👍👍👍👍👍
ЭМ
Эльвира Мустафина
Су алатын жері жоқ! Тек душевой
GM
Nursultan Murat
Жақсы бания
NB
Nursultan Bissultanov
Пар хороший, но людей много ходит и уборка хромает так как не успевают нормально подготовить кабинку
LS
Lyaila Smagulova
Сама баня хорошая, давно ходим в эту баню. Щас новая кассирша грубая, не отвечает на звонки если хотим забронировать, уже желание ппопадает из ща нее идти в эту нашц хорошую баню. Сами узбечки очень хорошие, вежливые с улыбкой всегда.и чистота. Увольте срочно кассиршу ! Смените иначе статус потеряете , все клиенты не раз слышала жалуются!
Б
Бек
Баня класс обслуживания керемет имеется всегда чиста уютно узбечки девченки молодцы. Всегда встречают тепло и проважает и хозяина знаю карапайым адам. Но которая сидит на кассе она уже не один раз так делает отношение 0 грубая. Общение с клиентами 0 конфликтная как будто мы бесплатно ходим. Когда последний раз был очень разочарован. Хозяину надо разобраться срочно так не пойдёт. Раньше все было по другому а сейчас уже че-то не так надо что-то делать Комментарии читаю большинство людей намекает на кассирше что она плохо исправляется я бы сказал вообще не исправляется
Амир Амаль
Баня хорошая! Чистота и порядок! Хозяйка хорошая, вежливая! Только кассирша на кассе ужасная, скандальная! На телефон не отвечает! Ее надо уволить срочно! Раньше народу много было , а щас кабинки пустые! Куда хозяин смотрит? ! Скоро без клиентов останетесь!
ЖА
Жангазы Адилбек
Баня кущты әрі таза , Аптасына 2 рет барып турамын тазалык жагынан 👍🏻👍🏻👍🏻 10 бал ,кассадагы келыншек звондасан жауап бермейды , жауап берседе урысып орын жоқ деп айтады- бырақ озым барсам 2-3 кабинка бос турад , 3-4 рет солай айтты несыне отрык айтады , звондап қажеты жоқ сразу барыныздар
Дана Дана
Монша оте жаксы, кыздар Оте карапайым , дем алмастан жаксы жумыс истейди. Мина жане аттарын умытып калдым тазалыкка оте жаксы конил боледи. Всегда есть место и чисто уютно ! Кассадагы келиншек оте максы, аркашан жаксы кулип карсы алады. Жамандап жазып жаткандарга айтатыным, басты катырмандар, угамаса бармандар, сендерди ешким куштеп киргизген жок! Озим 3 жыл бойы осы моншага отбасымызбен келип журмиз! Хозяйка Оте Керемет жан! Рекомендую! 👍👍👍❤️🔥❤️🔥❤️🔥🌹🌹🌹
NO
NURIK510 ORINBASAR
Тазалық (0) іші деген лас
JD
Jan Dos
Телефонға жауап беріп отырған әйел жауапсыз,броньға қойдық баня.Барсақ апам әңгімесін айтып отыр.Сол жерде жұмыс істеп неше кабинка бар екенін білмейма?Өздері 1минут кешіксең есікті ұрғылап,шық шық деп.Персоналдарын ауыстыру керек,админынан техничкасына дейн.
ГК
Гульсара Карагозина
Здравствуйте не они работают просто не можем дозвониться
AD
Askhat Dzhumbetov
Кім не десе о десін, талай бардым, тәтем всегда маған орын тауып береді, таза и уютно, басқа баняларға қарағанда әлде қайда таза! Тазалықта жүрген тәтелерім де мені көрсе сразу амандасады и таниды, вообщем супер
Баян Сұлу
Өте таза. Пары керемет. Ішіде жайлы. Суыда жақсы екен
Аллаға Шүкір
Ыстық су болмады, салқын душқа түсіп шықтық
Spy Spy
Радует то что идёшь один или с друзьями всегда даётся кабинка. Парилка хорош. По цене не дорого на 2их на 2 часа выходит 4000 тенге. Если учитывать что вы отдельно берете кабинку лучше не придумать.
AM
Almaty Mega
Постоянно хабарласа алмайсын тазалык жагы нашар телефон алатын айел орын жок дейд ертерек орын алайын десен ертен званда дейд 12 де звандасан орын жок дейд калай сонда 12 де ашылатын болса калай орын жок бурынгы узбек айел жаксы еди ауыстыру керек мына айелди
YS
Yerbolat Salykov
Телефонға жауап беріп отыратын тәте өте жауапсыз, и грубая. Кабинканы никак броньға қоя алмайсың, өзіңе айқайлайды. А так баня жақсы, админді ауыстыру керек...
Дамир Макулбеков
Чисто и хороший пар. Рекомендую.
Zamira Bekkazykyzy
Отбасымызбен әрдайым тусемиз жаксы кыздары оие сыпайы
DS
Daulet Shakirov
Жаксы баня 100%
АҚ
Арай Қамиева
Пар хороший и баня
dnnn hani
Очень ужасное обслуживание,администрация хамское,антисанитария,не советую!
Alya Х
Кундіз звондап жазылдым кешке барсам жазылмағансын дид жазбайды, ол үнемі солай істейді. Телефонға жауап беретін адам нашар жұмыс істеуді білмесе не істейді.Бұрынғыдай таза емес іші сасық адамдар кеткеннен кейін таза жуу керек,тазалығын тексеру керек.Кішкентай балалары бар клиенттер барады Сестен адам жіберу керек. Бастықтары қайда қараб жур жақсы жұмысшы жалдауға болмай ма? Тегін емес адамдар ақша төлеп кіредіғой Біз наразымыз беріп жатқан ақша үшін.Көңілге қонбай берген ақша ол болмайды Бұрын кассада жұмыс істеген әдемі узбечка молодец қыз иманды өте жақсы жұмыс істеп жүрді тамаша жұмыс жасады осындай қызды тәрбиелеген ата-анаға мың алғыс айту керек сол қыз сияқты жұмыс істеу керек емес пе ол келген адамға жақсы жауап беруші еді
Карлыгаш Мырзабекова
Сервис жағы өте нашар телефонға жауап бермейді әрең дегенде звандасаң уже бос уақыт жоқ дейді неге бір күн бұрын жазыламын десең жазбайсыздар? Бұрынғыдай емес уже клиент жинап алған соң тазалығы да нашарлап кеткен
Кайрат Батиев
Баня просто супер! Хозяйндары оте керемет жаксы адамдар. Обслуга жогары сапада. Ищи тар таза, кыздар карапайым, мадениетти, конилден шыгады. Мина оте жаксы жумыс истейди, тазалыкка мыгым. Кыздарга Рахмет! Рекомендуем! 👍👍👍🌹🌹🌹❤️
EA
Ernur Aidar
Телефонга жауап беретін адамды ауыстыруға болмай ма ? Озинше Алматының буткул банясын устап отырғандай . Өзбек кыздар жаксы еди.
Era ㅤ
Бегімше Сәбитқызы
Тамшы банясы супер👍🏻 Тазалығы идеальный👍🏻 Пары құрғақ Массаж бар Супер супер
ИИ
Има Има
Кушты баня пары да керемет маган унады барлыгына кенес берем!
SB
Saltanat Batyrbekova
Тамшы моншасы маған ұнады,іші таза,қызмет көрсету деңгейі жоғары,бағасы қолжетімді!Пары керемет,егер де өте қатты ыстық керек десеңіздер,қызметкерлері парын жоғары көтеріп береді. Ыстық суда ақаулар бар деп естіп едім,мен барып моншаға түскенде,бұндай ақауларын байқамадым.Қызметкерлер ескертулермен дер кезінде жұмыс жасайды.Қызметкерлеріне алғыс білдіремін!