Текемет
4.4
4.4
b
bakhalek
Мы посетили это заведение, но, к сожалению, остались разочарованы. Обслуживание оставляет желать лучшего!!!! В блюде обнаружили волос, что совершенно недопустимо. Кроме того, плов, указанный в меню и представленный на фотографии (с яйцом, перцем и кость), в действительности был подан в совершенно другом виде — просто рис с небольшим кусочком мяса. На наш вопрос официант ответил, что яйца и перца «нет», но когда мы уходили, увидели, что на самом деле они были в достаточном количестве — просто нам их не положили. Это очень неприятно и выглядит как обман. Хотелось бы, чтобы администрация обратила внимание на качество обслуживания и соответствие блюд меню!!!
Alizhan Zhanseit
Тағамдары өте дәмді Официанттар да сөйлеген сөзлері ұқыпты орналасқан жеріде жақсы екен мешіттің артында бәрі күшті өтті рахмет!!!
BI
Bilol Ismatov
Вкусный плов и хорошее обслуживание , советую всем!
Talgat .
Ислам красавчик жақсы сервис көрсетті,тамақтар унады
L R
Қызмет көрсетуі нашар. Даяшылар ары да бері де жүреді бірақ тапсысысты алатын адам жоқ. Егер алса 30 минут күтесің. Ас ішуге келген қонаққа сыпайы сөйлесуді қыздарға үйрету керек. Сосын түсіндіріп айтсаң босаған ыдыстарды тарс-тұрс еткізіп мінездерін көрсетіп жинап әкетеді. Сосын мәзірде көрсетілген тамақ суреттегідей емес кем келеді. Мысалы Бұхара палау да сүйек жоқ, ал суретте бар. Сонда ақшаны да жартысын берсе риза боласыздар ма? Ақшасын төлеген соң толық әкелу керек. Тағы даяшыларыңыз шығып бара жатқан кезде біздің ескерткендерімізді айтып өсектеп тұрғанын естідім. Ақшаны төлеуге келгенде тоқтап кетіп қалды. Тоқсан ауыз сөздің тобықтай түйіні: Бұл жерге бірінші рет емес талай рет келдім. Соңғы келген кездер көңілімді қалдырды. Уақытыңызды, көңіл-күйіңізді құртқыңыз келмесе бұл жерге келмеуге кеңес беремін!!
Эксперт по продуктам Google Yandex
Раньше было намного вкуснее и сервис был другой.
Адилет Абдыманап
Тамак тары оте дамди жиз тагамы 👍
Добрый вечер! Большое спасибо за приятный отклик 🙏 Мы работаем для вас 💛
kaisar kanat
Тамактарі өте дәмдіі👍👍👍
Частый гость
Очень вкусно покушали Кайсар обслужил как надо 👍
Toha Jan
Обслуживание 0. Официантов много но сами они не знаю что делают и еда тоже не очень, сухая и безвкусная. Заказ ели ели принесли. За такую цену не стоит
Сабира Алсейтова
Обслуживаниелеры 0!!! Былжырап бір-бірінің беттеріне қарап тұра береді!!! Кассада бір адам отыру керекқой! С собой алып кететін болса, оған жауапты пысық қызды қою керек, Созылып тұратын емес! Это уже не первый раз.
ГД
Гульжан Джанкебаева
Очень вкусная еда, я люблю плов, и мечеть рядом. Ещё понравилось чистота, чувствуешь себя как дома приходите не пожалеете 👍👍
Azamat Abesov
Топ
Aishagul Kapan
Өте керемет шашликтары 😍 Енілік деген қызға рахмет ❤️
GZ
Gulmira ZHARDEMOVA
Өте нашар ұнамады
Дильбар Калтаева
Кроме плова вообще никакие блюда не вкусные.23-го февраля заказали бешпармак и сорпу из говядины.Сорпа совсем не вкусная,запах требухи или говяжьих лыток напрочь отбил аппетит.Бешпармак принесли аж через полчаса после сурпы и то он оказался тоже не вкусным,мясо вообще было жестким.Очень разочарованы.Пришлось заказать плов.Плов действительно вкусный!👍Ачичук к нему тоже ! В зале очень шумно.Много детей бегают между столами.Однозначно я сюда больше не приду.
Бакдаулет
Я бронировал столик на двоих к ифтару. Администратор Торгын подтвердил это. Но когда мы пришли она сказала что мест нет. Якобы мы не сделали предоплату (она не упомянула об этом), и мы сели на одну стол с незнакомцами. За блюдо 5⭐️, за обслуживание 1⭐️
Айгул Сулейменова
Текеметтің тамақтары өте дәмді, Қызмет көрсету өте жоғары деңгейде ,таза Зарина қызыма рахмет , ибалы , қонақтарға қызмет көрсету жоғары деңгеде рахмет көп-көп
SH
Sherlock Holmes
Понравилось обслуживание, официантка была вежливой.
Айсара Махметова
“Текемет” дәмханасы өте ұнады! Интерьері әдемі, қазақы стильде. Қызмет көрсеткен Жанерке есімді официантқа ерекше рақмет – өте сыпайы, қызметі жоғары деңгейде болды. Чечевичный сорпасы дәмді, тағамдар сапалы. Міндетті түрде тағы келемін!
9 июля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Айсара, благодарим вас за добрые слова о нашей работе! Рады стараться ❤
Айдын Адакнур
Тамақтар онша емес анау мынау деп сасымаңдарш, дәмді тамақтары,керемет шәйлары, ашық көңіл официанттары бар Бір бірімізді төмендетіп сасығанша, сол сасып сөйлегеніміз үшін Құдайдан кешірім сұрайық
Айдын, Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
MA
Marzhan Auganbek
Тамақтары ұнады , официант Меруерт деген қыз обслуживаниесы өте жақсы, риза болдық 👍🏻👏🏻 Қой сорпа вау прям
9 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Сіздерге көп рахмет 💛 Сіздер үшін жұмыс жасап жатқанымызға қуаныштымыз🤗
Ерназар Nurmukhamedov
Плов, самса вкусные, только сервис очень слабый. Продают плов почти по 2.500 тг, а когда с собой забираешь, ни ложку, ни салфетку, ни хлеб - ничего не кладут, просто тупо говорят нет, закончились, это же абсурд, такое не маленькое кафе
Макпал Алдияровна
Текемет дәмханасы қатты ұнады! Тағамдары өте дәмді, керемет әзірленген. Даяршы жігіт Ислам сыпайы да қызметін жақсы атқарды. Ресепшндегі қыз да өте инабатты, жылы қарсы алды. Барлығы көңілімнен шықты, рақмет!
Saymich 🤟🏻
Зашли первый раз сюда, очень понравились блюда, приятный персонал, приемлимые цены 😍❤️ Маме очень понравилось 🥰
Maro ....
Тамақтары дәмді 😍
АЕ
Айзат Ешимова
Тамақтары дәмді, Нұрсұлтан деген дайаршы, керемет қызмет етті.
EK
Erasyl Kudaibergen
Рахмет өте дәмді болды Нұрсултан бауыр красавчик әдемі күтіп алды✊✊✊
Азиза Доскулова
Тамақтары өте дәмді,бағасы да тиімді.қызмет көрсетуі өте жаксы.Алла разы болсын.
ЖЖ
Жарас Жумабай
Тамақтары жақсы.Бірақ фюсти чай 1050 деген сұмдық қой.Не деген баға айналайындар ужссс
ОС
Орынгуль Сейтбаева
Очень понравилось кухня, обслуживание персонала, было очень вкусно и быстро
Мунира Мунира
Обедали с мамой. Очень вкусно всё! Нам понравилось 👍🏻
Бакдаулет Рахманов
Тамактары дәмді обслугасы тез болды рахмет
9 июля 2025, официальный ответ
Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Олжас Абдикожаев
Не вкусно
Айнур Кылышбаева
Өте таза, дәмді 5+ .
Раушан Коджаева
Вкусная кухня! И самое главное всё халяльное🥰
А Б
Плов топ номер1👍👏🔥
🤓 🤓
Тамақтары өте дәмді, порциясы үлкен бәрі ұнады🥰🥰🥰
K
Kuanysh
Суп просто супер. Быстро и вкусно. Обслуживание Меруерт Вам большое спасибо!
Aman Kalmuratov
Тамаша
AZ
Anar Zhaksylyk
Сегодня мы поужинали в этом кафе, было очень вкусно, официант Ислам хорошо обслужил, подходил интересовался «Вам нравится? Все ли хорошо!!
20 июня 2025, официальный ответ
Anar! Спасибо за высокую оценку 🙏 Рады видеть вас снова ❤
Лаззат Дошанова
Тамактары дамды рахмет 😍🥰🥰
27 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за теплые слова! Ждём вас вновь. Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Makosya✨ ✨
Ұлжан жаксы қызметт көрсеті рахмет ❤️
27 августа 2025, официальный ответ
Makosya✨, здравствуйте. Спасибо большое, что оценили 😌 Будем вас ждать 💛 Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Janya Abilova
Очень вкусные блюда и хорошое обслуживание
Даурен Сахов
Таза ,дәмді ,жүйелі баға
LMK .
Барлығы күшті👍🏼
Би 🫶🏻
Қызмет көрсетуі ұнады,барлығы өте дәмді 😍
Частый гость
БК
Бактибек Калбаев
Тамактары оте дамды келуге турарлык жер екен букара палауы Оте дамды екен
19 июня 2025, официальный ответ
Бактибек. Огромное спасибо за приятный отзыв!!! Приходите к нам ещё, всегда рады!
А. И
Өте дәмді. Сервис жақсы. Рахмет.
К
Кука
Реальный отзыв😡 08.07.25 күн осы мейрамханада болдым. Текемет деген тағам тапсырыс бердім. Ішінде манты болу керек еді. Манты бітіп қалды орнына самса деп самса әкелді. и то суып қалған. Ең ұнамағаны еттен ИІС шығып тұрды. Иіс прям айта алмайм енді.Ладно деп тамақты ысырып қойып кола мен мұз заказ бердім.Мұзды стаканмен әкелді.Шепчик сұрасам даяшы қыз қолмен салып алыныз дейді.(2 адам отырып қалай қолмен салып отырасың).Крч не стоит келуге. Вроде арзан тұратын зат қой сатып алуга болатын.Сервис 10/1. Официанттары бір-бірімен ұрысып жүр. СЭС-тан міндетті түрде тексеріс керек. Чек тіркеліп тұр. Қажет болса Threads-қа да жазамын. Отзывтарды өшірмеңіз!