Текемет
Ресторан
4.4
«Текемет» — ресторан халяльной кухни и центр восточных блюд
Забронировать столик
4.4
Бакдаулет Рахманов
Выбран компанией
Тамактары дәмді обслугасы тез болды рахмет
9 июля 2025, официальный ответ
Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Жумакуль Молбасынова
Персоналы и очень вкусная еда
Saymich 💞
Зашли первый раз сюда, очень понравились блюда, приятный персонал, приемлимые цены 😍❤️ Маме очень понравилось 🥰
ГА
Гульмира Айтымова
Очень большой выбор одежды для покрытых😍. Очень часто делаю покупки здесь. Цены вполне приемлемы!
КМ
Карлыгаш Метеркулова
Сходили вчера на день рождения подруги 😉И получили вау эффект !🥰Очень вкусная еда ,подача ,обалденно вкусно 🥰Музыка и даже была отпадная шоу программа с бабулькой сказочницей 😂Конечно бабуля вытворяла вещи с гостями те еще ,🤣Приколистка 😂😂😂Сервис высший пилотаж ,бесконечное «здравствуйте «😉😂👍🥰🥰🥰🥰
ЗА
Замира Аббасова
Вкусная кухня
Айдын Текесбаев
Даяшылары бастау қимылдаиды, министр күткенде күтесің
GZ
Gulmira ZHARDEMOVA
Өте нашар ұнамады
La
Love and Pray peace
Тамақтары дәмді 🫠
Асем Нурдулла
Плов тут ЗАЧЁТный 🏅🏅🏅 ! 🙌😋я 11 раз приезжаю , имее сюда всем рекомендую попробовать 🏅
А. И
Өте дәмді. Сервис жақсы. Рахмет.
СА
Сания Арзуева
Добрый день Зашла по обедать и очень вкусно готовят 👍 Обслуживание на высшем уровне ☝️
PА
Perizat Аkhymbekova
Мен отбасымен және достарымен Текемет кафесі ашылғалы үнемі келетің клиенттепдің біріміз. Кафенің артықшылығы тамақтары өтее дәмді таза барлық тамақты тапсырыс берген сәтте дайындап жылдам алып келеді яғни свежий әрі сарғайып күтіп отырмайсын. Сосын осындағы жігіт қыздарда өте жұмыстарына жауапкершілікпен қарайды. Рақмет. Әсіресе Ислам Сізге көп рақмет тамақ таңдауға көмектесіп жібердіңіз. Болашағыңыз бар көзіңіз жанып тұрған азамат екенсіз. Берекет табыңыз. Алла разы болсың Сіздерге. Жақсы клиенттеріңіз көп болсын. Рақмееет!!!
Maro ....
Тамақтары дәмді 😍
Tohaaa Jaaan
Обслуживание 0. Официантов много но сами они не знаю что делают и еда тоже не очень, сухая и безвкусная. Заказ ели ели принесли. За такую цену не стоит
Сабира Алсейтова
Обслуживаниелеры 0!!! Былжырап бір-бірінің беттеріне қарап тұра береді!!! Кассада бір адам отыру керекқой! С собой алып кететін болса, оған жауапты пысық қызды қою керек, Созылып тұратын емес! Это уже не первый раз.
ГД
Гульжан Джанкебаева
Очень вкусная еда, я люблю плов, и мечеть рядом. Ещё понравилось чистота, чувствуешь себя как дома приходите не пожалеете 👍👍
Олжас Абдикожаев
Не вкусно
SH
Sherlock Holmes
Понравилось обслуживание, официантка была вежливой.
TZ
Timur Zhumagulov
Сухроб даяшыга рахмет жаксы кызмет корсетты оз ысынын маманы екен❤️🔥✊
shyngys khaan
ассаламу алейкум всем, все было четко и еда вкусная, и атмосфера приятная. обслуживание на уровне, отдельное спасибо Сухробу – реально молодец, профессионал своего дела ✊🏻👍
thesuxo XVII
Барлыгы Дәмді іші оформлениесы тамактары Әсіресе Жиз жесең аузыңда ериді сондай ақ бізді обслужить еткен Сухроб есімді жігітке Рахмет
ЖЖ
Жарас Жумабай
Тамақтары жақсы.Бірақ фюсти чай 1050 деген сұмдық қой.Не деген баға айналайындар ужссс
ОС
Орынгуль Сейтбаева
Очень понравилось кухня, обслуживание персонала, было очень вкусно и быстро
NA
Nuriy Ansatbay qizi
Оте дамди Салатары, пиццалары ,тамактары унады бари жаксы тез дайын болды бари Нурсалимге рахмет жаксы обслуживание жасады .Аспашыларга рахмет оте дамди керемет🤗
Ерназар Nurmukhamedov
Плов, самса вкусные, только сервис очень слабый. Продают плов почти по 2.500 тг, а когда с собой забираешь, ни ложку, ни салфетку, ни хлеб - ничего не кладут, просто тупо говорят нет, закончились, это же абсурд, такое не маленькое кафе
b
bakhalek
Мы посетили это заведение, но, к сожалению, остались разочарованы. Обслуживание оставляет желать лучшего!!!! В блюде обнаружили волос, что совершенно недопустимо. Кроме того, плов, указанный в меню и представленный на фотографии (с яйцом, перцем и кость), в действительности был подан в совершенно другом виде — просто рис с небольшим кусочком мяса. На наш вопрос официант ответил, что яйца и перца «нет», но когда мы уходили, увидели, что на самом деле они были в достаточном количестве — просто нам их не положили. Это очень неприятно и выглядит как обман. Хотелось бы, чтобы администрация обратила внимание на качество обслуживания и соответствие блюд меню!!!
Айнур Кылышбаева
Өте таза, дәмді 5+ .
Диана Сарина
Здравствуйте! Вчера там были . Все просто ужасно начнется 4-5 штук не вкусные без соли. Приборов на стол не приносят пока не попросишь , парень и девушка официанты все забывают заказ ждали долго половину принесли половину выпрашивали отвратительно если честно пожалели что вообще зашли , рядом семья сидели тоже возмущались все выпрашивали.
L R
Қызмет көрсетуі нашар. Даяшылар ары да бері де жүреді бірақ тапсысысты алатын адам жоқ. Егер алса 30 минут күтесің. Ас ішуге келген қонаққа сыпайы сөйлесуді қыздарға үйрету керек. Сосын түсіндіріп айтсаң босаған ыдыстарды тарс-тұрс еткізіп мінездерін көрсетіп жинап әкетеді. Сосын мәзірде көрсетілген тамақ суреттегідей емес кем келеді. Мысалы Бұхара палау да сүйек жоқ, ал суретте бар. Сонда ақшаны да жартысын берсе риза боласыздар ма? Ақшасын төлеген соң толық әкелу керек. Тағы даяшыларыңыз шығып бара жатқан кезде біздің ескерткендерімізді айтып өсектеп тұрғанын естідім. Ақшаны төлеуге келгенде тоқтап кетіп қалды. Тоқсан ауыз сөздің тобықтай түйіні: Бұл жерге бірінші рет емес талай рет келдім. Соңғы келген кездер көңілімді қалдырды. Уақытыңызды, көңіл-күйіңізді құртқыңыз келмесе бұл жерге келмеуге кеңес беремін!
Раушан Коджаева
Вкусная кухня! И самое главное всё халяльное🥰
А Б
Плов топ номер1👍👏🔥
Эксперт по продуктам Google Yandex
Раньше было намного вкуснее и сервис был другой.
Адилет Абдыманап
Тамак тары оте дамди жиз тагамы 👍
Добрый вечер! Большое спасибо за приятный отклик 🙏 Мы работаем для вас 💛
JM
Janerke Mamirova
Тамактары күшті👌🫶
Рахмет!
ai ai
Тамактары өте дамды,өте жаксы кызмет корсетеды
Ai, здравствуйте! Спасибо вам за доверие. Рады видеть вас снова ❤
Balnur Ziyatqizi
Текемет өте кушти дәмхана 😍👍тамақтарыда өте дәмді 😍🤤👍👍👍
27 августа 2025, официальный ответ
Balnur, добрый день! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 Всегда рады помочь.
Sivosh Abdu
Өте дәмді😍 жақсы қызмет көрсеттілді😘😍🫶🏻
27 августа 2025, официальный ответ
Sivosh, здравствуйте, спасибо большое!!! И, конечно же, ждем вас снова!
Лаззат Дошанова
Тамактары дамды рахмет 😍🥰🥰
27 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за теплые слова! Ждём вас вновь. Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Makosya✨ ✨
Ұлжан жаксы қызметт көрсеті рахмет ❤️
27 августа 2025, официальный ответ
Makosya✨, здравствуйте. Спасибо большое, что оценили 😌 Будем вас ждать 💛 Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
AO
Arailym Oralbai
Ислам оффисант қызметтің жақсы атқарды
27 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Arailym, спасибо за доверие, мы стараемся 🤝 Жағымды жауап үшін көп рахмет! Сізге көмектесуге қуанышты болдық😉
Ulzhan Tolegen
Тамақтары өте дәмді рахмет
Нурахмет Серик
Тамақтары өте дәмді
РШ
Равиль Шерадзе
Хорошее заведение очень вкусная кухня хороший персонал обслуживания на вашем уровне
Bekzhan Uzakbaev
Тамақтары өте дәмді сервисі жоғары деңгейде!!!
kaisar kanat
Тамактарі өте дәмдіі👍👍👍
Alizhan Zhanseit
Тағамдары өте дәмді Официанттар да сөйлеген сөзлері ұқыпты орналасқан жеріде жақсы екен мешіттің артында бәрі күшті өтті рахмет!!!
BI
Bilol Ismatov
Вкусный плов и хорошее обслуживание , советую всем!
🤓 🤓
Тамақтары өте дәмді, порциясы үлкен бәрі ұнады🥰🥰🥰
Макпал Алдияровна
Текемет дәмханасы қатты ұнады! Тағамдары өте дәмді, керемет әзірленген. Даяршы жігіт Ислам сыпайы да қызметін жақсы атқарды. Ресепшндегі қыз да өте инабатты, жылы қарсы алды. Барлығы көңілімнен шықты, рақмет!