Шабыт
Музыкальная студия
Улту М
Біржан агай по домбре самый лучший🥹
диля .
күштііі, өзіме ұнайды өте күшті үйретеді
AT
Arailym Tuganbaeva
Өте керемет орталық! Балаларды тек үйретіп қана қоймайды, жан-жақты дамуғада үлестерін қосатын мамандар!!! Ең қатты ұнайтыны келдің-кеттің емес, әр үйірменің өзінің ерекшелігімен ұйымдастыратын программалары😍😍😍 балалврдың бір-бірімен жақын танысып, араласуына атсалысады. Шабыт ұжымынын креативі қатты ұнайды. Сабақтарын қарап өзім қуанып отырамын😍 Айдос, Жазира мықтысыздар👍🏻👍🏻👍🏻🤩
томирис 🤍
Шабыт орталығы дамуға арналған орта, домбыра менің сүйікті аспабым,рахмет ❤️👍🏻🙌🏻
Каламкас
Шабыт өнер мектебінің ұжымына мың алғыс, үлкен қызым вокалға қатысты, қазір студент, кіші қызым 4 жыл болды домбыра үйірмесіне барады. Осы уақыт ішінде көптеген сайыстардың бас жүлде иегері атанды. Өнер орталығына барғалы қызым ашылып, сахнаға шығуды, сахнада өзін ұстауды үйренді, достары көбейді, әрине ұстаздардың арқасында, орталықтың ғұмыры ұзақ болсын, шәкірттері тек биік белестерден көріне берсін.
akonaikaa
обучаюсь в шабыте 4 года, играю на домбре, очень довольна что пошла именно сюда! Учителя отлично объясняют, спасибо Жазире апай и Биржан агаю🫶🏻
Zhumataeva Akniet
самые лучшие учителя🫰
lasqwxx .
шабыт очень классное место здесь есть все я хожу на домбру и тут очень весело^^ и еще на танцы на танцах очень классно 👍👍👍
Зере Дуйсенова
Я хожу на домыбру! Очень добрый учитель!!хорошо учит. Благодарю вас шабыт
Мунира Курбанова
Шабат мектебі өте жақсы дамыған мектеп ,музыкалык аспаптарды жаксы үйретеді.Устаздар өте билимди ,балалардың тілін жақсы тусинеди.Озимизге унады.Балаларым сол мектепте сабаук алады
АЖ
Асем Жолшиева
Өте жақсы керемет орталық орталықтағы білім беруші мұғалім апайларға алғысым шексіз рақмет биік биік белестерден көріне берңіз қызым ашылғалы бері осы орталыққа тоқыма үйірмесіне және сурет салуға қатысып келеді
敖S
敖 Sayka1337
Мен мына мектепте бір жарым жыл домбыра аспабында ойнауды үйреніп жүрмін, үйрететін ағай бәрін жақсы үйретеді. Тағы осы мектепте басқа да бір қатысуға болатын темалар бар, мысалы: сурет, шахмат.
Арнур Бекжигит
Жаксы домбырага катысамын жаксы нәтижие көрсетіп жатырмын🤩Біржан ұстазғвюа рахмет
Ka1nazarovv_ A
Домбырага катысамын, катты унайды 😃
Молдир Калиева
Шабыт өнер орталығана алғысым шексіз,Қызым би үйірмесіне қатысады ,конкурстарға қатысып бас жүлде алып жүр 👏👏👏👍👍👍
n🌖
nura1xx_d 🌖
Мен домбыра үйірмесіне барамын, Біржан ұстазға рақмет.
КЖ
Кумарбекова Жумагуль
Менің екі балам барады 2022 жылдан бастап Шабыт орталығына, өте жақсы орталық, мұғалімдеріде білікті мамандар. Орналасқан жеріде балалардың барып келуіне өте ыңғайлы👍
🥰 🤓
Негізі ата аналар балдарын жіберип коиып риза болып отырады. Жаттықтырушылары көбінесе телефон көріп отырады. Или вообще шығып машинасына мініп казір келем деп кетіп калады екен. Администраторына аитқан едім . Білмим шаруасы болған шығар деп отыра берді. Главная проблема оларға аяқ киімімен кірмесен болды. Қалған проблема оларға манызды емес сияқты.
Lesya Fisenko
Очень классная студия. Персонал прекрасный и отзывчивый, очень теплая атмосфера ♥️
ZA
Zhadyra Abdyrakhmanova
Нақты өз ісінің мамандары жиналған. Нәтижелері өте жақсы. 👍👍👍👍Қуана барамыз. Сіздерге үлкен рахмет
Серик Смагулбеков
Супер спасибо
Света Кожамбердиева
Байбек спорт клубы өте керемет. Жатықтырушысы балаларды керемет жаттықтырып қана қоймай тәрбиелік мәніде өте керемет балаларыңызды осы осы спорт клубна беріңіздер. Жетістіктеріде керемет.
AR
Aidos Rysjaniv
Профессионалы своего дела. Спасибо большое за Ваш вклад в развитие наших детей 🇰🇿
Асель Бухарбаева
Баланын дамуына оте керемет кешен
[mp5]Хх•Fox•хХ[mp5]
Отличная студия, то что нужно для развития детей в разных направлениях. Преподаватели профессионалы своего дела.
ДБ
Динара Бегимова
Керемет орталык! Бизге унады👍👏
Айшолпан Акрамова
Моя дочь ходит в эту студию , очень приятный персонал, особую благодарность хочу выразить преподавательнице Умида моей дочери, очень приятная и находит подход к детям
Nursaya Baizhankyzy
Үлкен рахмат. Өте білікті, білімді ұстаздар. Ұлым аз уақыт ішінде, көптеген жетістікке жетті 👍.
Айко Жанбосынова
Балама қатты ұнайды❤️🥳🔥
ЗА
Зарина Аскар
Мне все понравилось! Все было на высшем уровне😍👍
СР
Самат Рысжанов
Очень хорошый кружок где есть всё и хорошые учителя тренера молодцы
ЖА
Жазира Аскарова
Я рада что в Воднике есть Шабыт, квалифицировнные педагоги, интересная подача обучения , постоянные конкурсы и мероприятия 👍🏻❤️
Алемгул Камелбек
Дами беріңіздер 🔥🔥🔥 Көптеген ата-аналармен, балапандардың алғысын алып👍
GA
Gulnara Aisa
Образовательный центр, начинается с администратора, абсолютно некомпетентный человек. Вместо того чтобы встречать детей с улыбкой, очень грубое отношение к детям. Я очень разочарована и жалею, что отдала ребенка в этот центр. Оставили мою дочь ждать урок в коридоре не оповестив родителей что нужно забрать ребенка. Я впервые такое вижу безответсвенное отношение к детям. Не рекомендую.
ZO
Zhangir Orazbek
ужасное отношение к клиентам,зашел чтобы записать сына на актерское мастерство,стояла женщина с белыми волосами и кричала на детей,сын сразу испугался туда идти
Надира Исхак
Зашла в студию узнать, работает ли группа йоги. Женщина среднего возраста мыла пол. Со своим вопросом я обратилась к ней, потому что никого больше в "приемной" не было. Услышав мой вопрос, женщина начала смеяться: ой, тате хочет на йогу. Видимо, мой пенсионерский возраст не входил в её понятие йоги. Затем она крикнула кому-то, сверху спустилась молодая девушка и сказала, что есть общая для всех желающих группа йоги. Моющая пол женщина продолжала все это время посмеиваться. Вот так встречают в студии "Шабыт" в Воднике. Теперь у меня другой вопрос: что вы можете дать людям с таким уровнем подачи себя и своей студии?
УМ
Умида Мирзалиева
Лучшая студия музыки и творчества 😍
Togzhan Kumarbekova
Керемет орталық! 😍 нағыз творчествовалық орта балаларды дамытуға! 🔥
mori b
Крутая музыкальная студия, мне нравится)
Алексей Степкин
Хороший учитель все хорошо обьясняет и не дорого