Психолого-медико-педагогическая консультация
3.7
3.7
ЗМ
Зибира Медеуова
1 саг ішінде шок жагдайда шыгасын ,не ушын келгеніңді умытып каласын .Кеше 2 баламды апардым екеуін екі уакытка жаздырдым .Екеуын бир уакытта кабылдады .У-шу жан жактан сурактар ,балаларга карточкс корсетып жатыр арине балаларды умыту ,ойы шашыранкы болады ойынгада аландап кетеді .Комиссияда логопед дефектолог ,психиатр,невропотлог болу керек .Невропотлог жумыс куні болмаган сон келмепті .Психиатр (орыс айел кісі )асыгып отырмын тез тез айтыныз деп казакша кызмет корсетуден бас тартып орысша жауап берініз дейді .Мемлекеттік орталық болган сон қазақша жауап беруге міндетті .Баланы караган да жок карточка толтырып берді .Ешкандай маман озін таныстырмайды .Тек кандай мамандық иесі екенін білдік .Сонында диагноз логопеж дефектолог койды кашаннан бері диагноз логопед дефектолог кояды карточка корсетті значит билмей калса балада диагноз екен ол жерде сау адам атын умытып калады .Ол жерде баланың толык жагдайы,анализдері суралган жок бирак диагноз койылады .Бармагандарыныз дурыс оданда акшага оте білікті невропотолог тауып каратыныздар .Бул жерге барсаныздар баланмен косып озің трамва алп кайтасын .Мен 2 куннен бері озиме келме алмай журдим диагнозын коріп .
ЖЖ
Жанайым Жаппасбай
Помогу с записем на пмпк 87711193886
Акбота Бодаубаева
Коррекционный садиктерден орын алуга комектесемин 87057699036
НД
Наубахар Джаксымуратова
Ресепшндағы қыз сураққа дурыс жауап бермейді,дөрекі Біз іш пысқаннан бармаймыз ол жерге баламыз сау болғанда отырар едік тек сабаққа жіберіп өзіміз уйде Унамаса неге ондай жерде жумыс жасайды тусінбім мен
АЖ
Айнур Жаканбай
Біз кеше бардық барі жақсы. Кеш болсада бізге көмектесіп жіберді, рахмет айтам қыздарға.
ZA
Zhaudyr Azdarkhan
Назира апай мен Ақерке апайға мың алғыс👍🌷🙏 өте жауапкершілікті білімді мамандар🙏🙏
Delya Dii
Очень вежливые специалисты👍👍👍
AА
Aрайлым А
вообще звондау мүмкін емес, очередьке қоймаған да таңдаған центр бойынша, базалары өте нашар жасайды, жауапкершілік жоқ мүлдем. Адамды әбігерге салып.
Ақжарқын Сайлыбай
Толыққанды қарады бірақ маған аса қатты ұнаған жоқ
AА
A А
Филиалы Пмпк алатауского района вообще работает? Если сегодня не дозвонюсь я напишу в сайт министерство… оставили заявку 4 месяца назад? Ни ответа ни звоночка, и даже трубку не поднимают…
NA
Nursultan Ahmetzhanov
Хороший специалисты! очень помогли спасибо!все отлично прошли быстро
Аида Рахимова
График работы с 9:00 утра но тут никого нет правила они сами себе устраивают когда вздумается прийти на работу с утра или к обеду 🤣 вот оно государственное учреждение
Аида Рахимова
Добрый день! Почему никто не отвечает на звонок ? Подала Заявку 23 июня , ПМПК.2024.013467.1 номер на прием , но никто не позвонил нет обратной связи. На какой номер можно позвонить и уточнить когда нам приехать на проверку
NA
Nazerke Abdrasilova
Я до сих не могу отойти от прохождения комиссии… Ни какой этики, врачебной тактики, я как пришибленная вышла оттуда с ребенком… мне показалось будто они не понимают ,что работают с НЕ нормотипичными детьми!!! Я думала у меня давно выработался иммунитет на высказывания разного рода, ну нет, эти тетеньки смогли вывести меня из состояния равновесия… Давление упало, головная боль и тошнота… вот так они помогают родителям с детьми с особенностями развития. И да …врач -невропатолог (русской национальности) напрочь не знает что такое чувство такта!!! Еще: комиссия проходила очень странно,собралось 6-7 человек, никто из них не представился, кто кем является и начали осматривать ребенка…Я на столько растерялась, что только сейчас обо всем этом вспоминаю. Жуть! Научитесь пожалуйста работать с людьми! Не важно какая у вас деятельность, главное-оставайтесь людьми!Родителям с особятами итак не просто , тут еще вы своими догадками и предположениями добиваете в прямом смысле этого слова!
НТ
Назерке Толенбекова
Как всегда осыларды алу невозможно. Өлген адам алатын уакыт болды. Звандап жатырмын алмайды. Телефонға жауап беретін адам алсаңдаршы, көтеру киын болса телефонды?!
МҚ
Мадина Қанатқызы
Если хотите впасть в депрессию и за 10 минут чтобы тебя обозвали, и всякое прочее то Вам сюда! Им хватает на все про все 10! Такие прям ясновидящие! К ним идут не со здоровыми детьми им надо это понять! Русская женщина вообще чудо! Без анализов и все прочего может определить синдром, диагноз!!! Даже звездочку жалко!!!! Поменяйте людей и пмпк минимум должно длится Час!
MZ
Muhtar Zhakip
Қайырлы кеш құрметті Алатау ауданының ПМПК қызметкерлері. Мен немеремді сіздерден комиссиядан өткізгемін. Маған сіздердің балаға деген қарым қатынастарың, сыпайылықтарың, өз жұмыстарыңа жауапкершілікпен қарайтындарың өте ұнады. Балам көп адамдармен қатынасқа түсе бермейді, ал сіздермен барлық білгенін айтып берді. Ұнағаны соншама, кеткісі келмей, біраз кідірдік. Немеремді бала бақша кезегіне қойып бердіңдер,енді сол бала бақшаға тез арада жолдама алып, түсіп кетсек, сіздерге мың алғыс.👍
Shahiza Abduvazhitova
Хорошие специалисты советую.. Приятные ,Вежливые. 🤗 спасибо большое за помощь
Айтолкын Аширбекова
ПМКП , КППК бир жерде . КППК баламды кутип отырсам, тургызып жиберди диваннан Озиниздин жагынызга барып отырыныз деп, КППК жакта балалармен мамалар отыр орын жок. ПМКП алды бос. Шуласам екен куатындай, жукти екенимди корип тур . Басыма келип тургызып жиберди . ПМКП психолог болып истейди. Алдындагы диванын кызганып соншалыкты дарежеге жеткенба адамдар. Сурак койсан дурыс жауап бермейди. Адаммен дурыс сойлеспейди. ПМКП деген аты бар.
Леди Ди
Здравствуйте! Номер действующий? Почему не отвечают на звонки?