Аманат
Банкетный зал
РК
Рухия К
Қызымның кыркынан шыгару тойын осы Аманатта өткіздім, керемет өтті. Қызмет көсету¡ өте жақсы, тағамдары керемет дәмді, зал өте әдемі безендирилген. Қонақтар риза болды. Ұжымға көп көп рахмееет. Тағы тойым болса осы Аманатта жасаймын.
GK
Gulzat Kazhimuratova
Ең жақсы банкет залы.Қызметі керемет, тағамдары дәмді, атмосферасы тамаша. Барлығына ұсынамын👍
Сергей Светлов
Просто супер всем советую уютно
ЕА
Ерасыл Аманжолов
Банкет залы өте кең, таза және жайлы. Қызметкерлері сыпайы, бәрі жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Тағамдары да өте дәмді болды. Осындай керемет кеш үшін рахмет!
Н
Нурдаулет
Күшті жер екен тағы келеміз
Miko 🌸
dilyaa 💕
күшті , керемет❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
рР
раяна Раимкулова
Аманат ресторанында ауызашар болды!. Тамактары оте дамди порциялары улкен екен. Бари дамди болды. Рахмет истеринизге саттилик.
khadisha 🤍
Хочу выразить огромную благодарность банкетному залу «Аманат» за прекрасно организованное мероприятие! Всё было на высшем уровне: красивый интерьер, уютная атмосфера, вкусная еда и внимательный персонал. Гости остались в полном восторге. Спасибо за профессионализм и тёплый приём! Обязательно будем рекомендовать вас знакомым.
Ару Серікбай
Ресторан оте кушти💯
dilya s
кеше Аманат ресторанында ауызашар откиздик.Бари жогары денгейде оттти. бизге бари унады жогары денгейде отти. Аманат ужымына рахмееет….
ЖЖ
Жамал Жарасова
Аманат рестораны оте керемет!!! Ауыз ашар откиздик бари дамди болды! Ойымыздан шыкты! Истеринизге саттилик! Админстрация жумысы оте жогары денгейде.
ЖА
Жибек Алимбекова
Осы банкет залда тойымыз өтті. Залдың іші таза, безендірілуі керемет, жарық әрі кең. Қызметкерлері өте сыпайы және ұйымшыл. Тағамдары дәмді, дастархан мол болды. Барлық қонақтарымыз риза болып кетті. Осындай керемет кеш үшін алғысымыз шексіз!
ЕА
Елдос Асилин
Ресторан өте керемет,, тойымсыз жақсы отти. Барине рахмеееет Официант жигиттер мен қыздарға рахммет
АЖ
Айдос Жанбосынов
Аманат рестораны конилимизден шыкты, Тойымыз жогары денгейде отти!!! Аманат ресторанына рахмееет!! Тойларыныз кутты болсын!!!
Ардак Асылбекова
Конаев
Almaty Atakent
Недавно 24го января мы с мужем проводили бесік той единственного ребенка у вас в ресторане, я написала на вотсап благодарность ей. 1)Но всё же Хочу выразить особую благодарность администратору ресторана Аманат. невероятно профессиональная, внимательная и очень приятная девушка. С первого общения стало понятно, что человек действительно любит свою работу и переживает за результат. 2)В день мероприятия администратор полностью контролировала процесс: всё шло чётко по таймингу, без суеты и лишних вопросов. Благодаря её организованности и спокойствию мы смогли полностью расслабиться и наслаждаться праздником, не переживая ни за один момент.Очень ценно, когда в ресторане работают такие специалисты вежливые, тактичные, с отличным вкусом и настоящим чувством ответственности. Именно благодаря таким администраторам формируется доверие и желание возвращаться снова. Огромное спасибо за ваш труд и заботу о гостях.🌷
Алихан Сарсенбаев
Зал очень просторный, светлый, с красивым и современным оформлением — идеально подходит как для семейных торжеств, так и для масштабных мероприятий. Атмосфера была по-настоящему праздничной и уютной одновременно, гости чувствовали себя комфортно весь вечер. Отдельная благодарность кухне — еда превзошла все ожидания. Блюда были не только невероятно вкусными, но и красиво поданы. Всё свежее, горячее, порции щедрые, разнообразие меню порадовало абсолютно всех гостей. Ни одного замечания — только восторженные отзывы и просьбы узнать, где мы нашли такой ресторан. Обслуживание заслуживает отдельной похвалы: персонал вежливый, внимательный, оперативный и очень тактичный. Все пожелания учитывались мгновенно, столы всегда были в идеальном порядке, а гости чувствовали заботу на протяжении всего мероприятия. Спасибо «Аманат Банкет Холл» за безупречную организацию, вкуснейшую кухню и тёплую атмосферу. Это именно то место, куда хочется возвращаться снова и снова и с уверенностью рекомендовать всем знакомым. Всё супер — от еды до сервиса! ⭐⭐⭐⭐⭐
Raushanka Nurakynova
Тамак бәрі күшті но сырт киім қоятн жердегі тате грубая
ЖТ
Жансая Толеуова
Акшасына не стоит вообще!Тамактары дамсиз мына отзывтын барин оздери жазып отыр.На самом деле отирик бари.Рекламаны олтирип жасайды.Келип урынып калманыздар.оте дамсиз бари жейтин тамакта жок .музыкалары шыкса жангырады не айтып не койганын билмеймыз.барганымызга жасаганымызга окинип кайттык. калай уялмай жумыс жасайсындар Администраторлар! Бастыктарындада бир уят жок екен .Осыны кадагалап журу керек кой.Букил клиентти осылай кашырасындар сумдык .ойласам нервм аурады
МР
Мереке Рамаданова
Банкет және Жана жыл кештерін өткізуге сенімді түрде ұсынамын 👍. Кәсіби команда, дәмді тағамдар және жылы қабылдау.
Adil Aydana
Қызымет көрсету жағы өте жақсы таза ретті іші кең 👍🏻
t_
tolegenovaa __
«Аманат» банкет холлында өткен корпоративтік кеш өте жоғары деңгейде өтті. Залдың кеңдігі мен сәнді безендірілуі бірден көңілден шықты. Интерьері заманауи әрі жайлы, қонақтарға ерекше мерекелік атмосфера сыйлайды❤️
Zuhra Nurahmetova
Благодаря администратору Досу и Адеми наше мероприятие прошло на высоком уровне. С уверенностью рекомендую банкетный зал «Аманат» и его администрацию для проведения праздников и корпоративов👍🏻👍🏻
ВА
Виталия Абакумова
Хочу выразить огромную благодарность администратору Адемай банкетного зала «Аманат» за профессионализм и внимательное отношение. С самого начала она была на связи, подробно всё объясняла, помогала с организацией и учитывала все наши пожелания.🫶🏻
Amina Kairat
Лучший ресторан, провели шикарный корпоратив, вкусная кухня, хорошее обслуживание Ни к чему придраться 10/10
MK
Markhabat Kerimbay
27си Жана жылдык корпоратив ужасно болды.Рекламадагы ешкайссы жок. Торт бар еди кулатып алдык деп отирик айтып шыгарып салды. Шоу программа атымен жок. Барганымызга окинип кайттык. Тамадасы жанадан уйренип журген сиякты. Осылайда алдайды екен ау.Ужас
Aidana Nurzhakypova
Бізде 25 корпоратив болды жаңа жылдық кеш ! Столдары нашар салаттары ужасно слов нету … Аяз ата да Акшакар да келген жок . Жургизетин шоумендери нашар , шай берди шайга тукте жок не кант а жок . Пирожный береди деген олда жок . Сай емес акшасына ужасно не советую …🤦♀️😮😒 конилсиз кайттык в общем
БТ
Байтай Темирлан
SN
Saltanat Nurzhanova
Мерекеміз ұмытылмас өтті. Музыка, жарық, қызмет көрсету — бәрі жоғары деңгейде. Жана жыл кутты болсын.👍
Alishka N
Бұл банкет залында өткен жаңа жылдық корпоративіміз ұмытылмас болды😍😍😍 садиктен 26.12.2025 Жылы атмосфера, дәмді ас, мінсіз қызмет және керемет көңіл-күй. Барлығы жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Шын жүректен ұсынамыз!
Кымбат Исекенова
Жаңа жылдық корпоративімізді осы қазақы нақыштағы банкет залында өткіздік. 😻😻😻✅Ұлттық өрнекпен безендірілген зал, кең әрі жарық атмосфера бірден көңілге жылу сыйлады. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, ас мәзірі мол әрі өте дәмді болды. Қазақтың дастарқанының берекесі мен жаңа жылдың шаттығы үйлесім тапқан керемет кеш өтті. Үлкен алғысымызды білдіреміз❤️
GA
Galiya Abdimanapova
Корпоратив өткізудің қажеті жоқ,шоу программа жоқ,приздары жоқ,администратор жұмыс жасамайды,өте нашар болды.Путевка,холодильник деген жәй ғана реклама екен,тағамдары дәмсіз.Жылына бір келетін корпоратив өте төмен деңгейде өтті!!!Баланы алдағандай пирогтар құлап қалды,Аяз ата жолда авария болды деп не айтып отырғанын өзі түсінбейді админ!
𝓢𝓱𝓪𝓴𝓱𝓷𝓪𝔃
26сы күні корпаратив жасаған болатынбыз.бәрі ойдағыдай өтті,ұжымдастар риза.тағамдары өте дәмді,оффицианттар сұраған нәрсені жылдам әкеліп берді,столдан кеткен жоқ👍🏻алдағы уақытта тағы той жасаймыз ӨТЕ СЕНІМДІ РЕСТОРАН БӘРІНЕ РАХМЕТ😍🥰👍🏻
Санжар Дәулетбай
Провели корпаратив 26.12.2025 все было прекрасно еда вкусная обслужвание на вышшем уровне и я хочу отблагадарить Администратора Дос бегал,помагал советую все этот ресторан👏🏻👏🏻
azamatt ⠀
Провели корпоратив , все было отлично, кухня и обслуживание на высшем классе всем советую
Наргиза Ходжамбердиева
Осы банкет залында өткізген жаңа жылдық корпоратив — эмоцияға толы керемет кеш болды! Атмосферасы супер, тағамдары өте дәмді, сервисі мінсіз. Ұйымдастыру жағынан еш мін жоқ. Келесі мерекелерімізді де осында өткізетін боламыз👍🏻👍🏻
Aidana Tulegen
Ресторан адемі, администратор вежливая 🌹
kaussar kabylkak
Проводили новогодний корпоратив в этом банкетном зале — остались в полном восторге! ✅😍😍Атмосфера была по-настоящему праздничной: красивое новогоднее оформление, уютный зал и отличное освещение. Персонал вежливый и внимательный, все просьбы выполнялись оперативно и с улыбкой. Кухня порадовала — блюда вкусные, подача красивая, всё было свежо и вовремя. Отдельное спасибо администрации за грамотную организацию и помощь на всех этапах подготовки. Музыка, акустика и пространство для танцев — всё на высоком уровне. Корпоратив прошёл весело, душевно и без лишних забот. Однозначно рекомендуем этот банкетный зал для новогодних мероприятий и праздников любого формата!
. .
Жаңа жылдық корпоративіміз дәл ертегідей өтті! 🎄💯💯💯💯Банкет залының безендірілуі көздің жауын алады, атмосферасы бірден мерекелік көңіл-күй сыйлады. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, әр қызметкер өз ісінің нағыз маманы екені сезіледі. Тағамдары тіл үйіреді, дастархан мол әрі әдемі жайылды. Музыкасы, жарығы, акустикасы — бәрі мінсіз! Осындай керемет кеш сыйлағандарыңыз үшін үлкен алғыс!
ЖМ
Жанар Муслимова
Новогодный корпаратив өткізудің қажеті жоқ бұл жерде барлығы өтірік 18 мыңға не стоит 😏
Айнур Ахметова
Бүгін бізде корпоратив болды. Стол өте нашар менюлары сай емес. Рекламаны әдемілеп жасаған фейрверг, аяз ата,ақшар, шоу программа, розыгрыштар, қызыл кілем🤦. Бірақта Аяз ата,ақшақарлары келмеді кешігіп жатыр деп жаңа жылдық әсер болмады. Фейрверг жоқ. Чайный стол жоқ. Пирожныйлары қызыл кілемге төгіліп қалыпты😂 соның әсерінен, не қызыл кілем жоқ, не пирожный жоқ. Тағамдары дәмсіз. Қантты арең сұрап алдық. Шайлары кірдің суы сияқты. Барлық жағынан нашар баруға не советую.
Zhansayaax ❤️
Новогодный корпаратив откызудын кажеты жок барлыгы лахатрон Лотеря путевка красный дорожка Снегручка дед мороз Холодильник Призы вообще 100 тг маска мен крем для рук плзорищие 20 мын акталмады Пирожное жоқ тоже Админстратор вообще соз тусынбейды Тамада аты мен заты мүлде бөлек
Арман Валерий
Банкет өткізуге сенімді түрде ұсынамын. Кәсіби команда, дәмді тағамдар және жылы қабылдау👍🏻👍🏻🔥
Айкерим Кайржанова
Ресторан әкімшілігі өте түсіністікпен қарады, барлық тілектеріміз ескерілді👍🏻. Рақмет сіздерге көп-көп!
Бека Мухамедов
По бывали в гостях у вас в ресторане 26октября в юбилей дочки, зять отблагодарил от нас чаевыми для официантов 70тыс🙏🏻🔥 большое вам спасибо азда болса коптей кориниздер, жас болсада официанттарыныз керемет тиктен тик турып кызмет етти
Карлыгаш Есболганова
Бәрі керемет болды, рахмет Аманат ресторанына🔥🔥🔥
eV
ernur VIN
Аманат мейрамханасында 26сы конакта болдык, ас мәзірі керемет, бизди обслуживпть еткен Актилек деген кыздан сурасак кухняда авторлык меню дейди, катты унады администраторларына шығып дополнительно столдағы салаттың рецептін алып кеттік Алла разы болсын керемет! Бирак фотозонасы ескирген екен
Алия Тулегенова
Очень понравилось обслуживание. Персонал внимательный, доброжелательный и профессиональный. Гостям было комфортно на протяжении всего вечера.