Айшабиби
Салон красоты
Sanam_ K
Доорого и не стригут как просят
Инкар Р
Тез әрі сапалы көп рақмет
Ili A
Малет ты Адемы алат Рахмет
ТЖ
Талгат Жумагелдиев
Керемет салон Айшабиби сізге рахмет айтамыз
ЕУ
Ерлан Утеулов
Бүгін шаштараздан ерекше риза болып шықтым шашымды керемет етіп қиып берді өз ісінің маманы тағыда келемін рахмет көп көп
ЛА
Лазат Абилова
Өте керемет салон обслуживание 10/10 осы жерде шаш қыйдырып жүргенімізге 4-5 жыл болып қалды семьямызбен келеміз спасибо сотрудникам салона ☺️
Abai Temirkhan
Качественное обслуживание , Стригусь уже больше 4 года , как постоянный клиент хочу поблагодарить Мастерам салона 👏
PAPE LANMOU
Стерегут как попало, мужской стрижку делают ужасно 1/10
Samat Kenebaev
Керемет шаштараз, Оз ысынын нагыз шеберлеры жумыс жасайды, барсаныздар еш окынбейсыздер! Бибайша тате мен Дамеш тате керемет шаш кияды. Багасы кол жетымды. Ишыде Тап таза!
Айбек Амирбек
Оте жаксы шаш алады 5 жылдан асты осында алып журмын
ГМ
Гаухар Мухаметжанова
Өте керемет салон. Шашымды 10жыл карамен бояп жургенмін, канша жерлерге бардым, ешкайсысы ашық туске шыгара алмады. Осы салондагы Бибайша деген шаштараз кыз кара шашымды ашық туске шыгарып берді. Ойымдагыдай шықты. Рахмет сізге Бибайша😘. Ісіңіз алға журе берсін!!
Дакен го .
Еркин Еркебулан
Өте жақсы шаштараз
ҚУ
Қарлығаш Умирова
Обслуживание салона на высшем уровне, мастера делают свою работу с любовью, очень вежливый персонал. И цены приемлемы. В целом Мне очень нравиться. Мой выбор-Айшабиби 🔥🔥🔥
Мурадбек Курбанбаев
Kuat Toktarov
Қызмет көрсетуі өте керемет👍🏻
ГМ
Галиа Макетова
Ия біз отбасымызбен Бибайша ханымның шаштаразға барамыз Алғабаска көшіп келгелі жумыстары жаксы унайды.сыздергеде кеңес беремін
ЭТ
Эрнст Тян
Замечательный, профессиональный персонал. За последние 3 года никаких нареканий. Советую.
Aika 🤍
😍👍👍👍жұмыстары қатты ұнайды,керемет
Мастер Бибисара по волосам, очень вежлива, знает свою работу. Большое спасибо и вам советую выбирать её 🤩
УИ
Умар Июнь аль хатаб
Салон красоты оте жаксы кыслер таза ары жаксы жумстары 10/10 5 жыл болды мен осы жерге алдырып журмын овшем отлично
Элви .
Спасибо да красивые ногти 🤍
Nurdaulet Nurbolat
мой личный барбер Биба Аиша👍🏽 ракмет сызге
ЗН
Зангар Нурбек
Мастер Дамеш тате оте керемет алды. Барлығына советую!
Yerlan Urstembek
Стригут как барана👎
Bagdat Zharylkassyn
Өтте керемет салон Осында шашымды алдыртып жүргеніме 2 жылдай болып калды Баскаларды билмеймин өзіме катты унайды Персоналдагы тателер өтте жаксы кісілер Мастер Бибайша Өз ісінің маманы Всегда келген кезімде күліп карсы алады Менім калған стришкамды ойымдағы дай жасап береді даже одан да әдемі кылып Всегда довольный болып кетемін Рахмет сізге ❤️🙂
К
Калеке
Я постоянный клиент этого салона уже который год тут стригемся всей семьёй всегда доволен их обслуживанием
Бека Болат
Постоянно осы жерден шаш кыйдырамын всегда хорошо, аккуратно стригут,всегда доволен
КШ
Карина Шолакова
Бугын шаш кыйдырганмын жаксы кыйып берды рахмет ,сотрудники вежливые все уточняют барлыгын дал калауымдагыдай жасап берды
МЖ
Маржан Жолдаскызы
Шашты жақсы жасайды екен прическа жасатқанмын өте керемет ойымдағыдай жасап берды
Нуржан Еркин
Хорошо стригут спасибо ,очень доволен
Шыңғыс Сералиев
Ваще келмендер ала алмайды шаш. Отзыв окысам келмес едим рас екен шашын уйпа туйпа, кисык болады. Касынан кепка сататын магазин ашуга болады
DR
Dıdar Raşiduly
Ешқайсысы шаш ала алмайды. Орта жастағы әйел кісі шашты жүн қырыққандай ала салып болды дейді. Келмеңіздер
ЛК
Лили Канна
Отличный салон! Всегда доброжелательное отношение и профессиональные услуги. Я всем довольна!
Бирка .
Очень ужасно барганга окинем
Ажар Олжатай
Просто ужасный мастер. Элементарную укладку не могут сделать. Сделали как девочка 5 класса из 80-х. Просто нету слов. Как теперь с такой ужасной прической ( даже прической нельзя назвать) пойти на мероприятие. Просто весь день и настроение испортили. Вообще не советую, лучше дома накрутите и то лучше выйдет, чем сделает вам типа мастер.
Aisulu Baygonova
Моего внука оболванили. Руки таким парикмахерам отрубать надо. Он так плакал, потому что у него фотосессия должна была быть через день. Еле успокоили. И вот фото с фотосессии. Вы знаете я до сих удивляюсь, как можно такие волосы, у моего внука густые черные волосы, так ужасно постричь. Где его глаза были? Больше мы туда ни ногой. Пришли по отзывам, теперь думаю, они их сами написали
Maya ❤️
Отвратительные работа мастера. Постригли 16 летнего парня почти на лысо. У него выпускной оболванили ужас. 😩. Стресс был. Доведи пацана. Его постоянная стрижка Цезарь. Не могут стричь надо было отказаться и не брать его. Вообще думаю засудить за моральный ущерб!!!
АУ
Алтын Умбединова
Всем привет! В салоне Айшабиби очень классные мастера. Всем советую! И недорого!!!
Ержан Кыдырмолдин
Ассалаумағалейкум Айшабии салоны Рахмет сиздерге әрқашан шаш алдырғанда жақсы және тез көп көп рахмет
✪✪
✪Ŧђє≈✪ ✪βøśś✪
Хороший пацан стрижет супер
TF
Taolor Franko
2500 это превышение нормы должен быть 1000 или 1500
Magzhan Toktarbay
понравился как стрижет пацан, его вроде Асет зовут. всем советую стричься у него 👍🏻
E
ER910
Жақсы салон, обслуживание 10/10
AP
Andrey Pan
Мужской мастер Максат профессионал своего дела. Работает отлично. Рекомендую.
iu kai
Очень круто стригут мастера🔥