Oral
Салон
Камила Утемуратова
Мастер Айжан классная , делает от души
Балауса Абдикул
Мастер по шугарингу Мерей, профессионал, там уютно. все понравился.
ДТ
Диляра Темировa
Айжан деген мастерге баруга кенес беремин, 2 апта бурын козиме перманентный макияж (межресничка) истеп берди, тез жазылып кетти.Енди кирпиг жасатуга барып журмин, маган оте унады
СБ
Султанбекова Балжан
Ужасный салон, іші лас, істеген жұмыстарына жауап бере алмайды. Вообще не советую. Бетімді құртып берді. Лазермен бетімдегі жировиктерді күйдірем деп бетімді дақ дақ қылды.( орны қалып қалды) Косметологтарына барудың қажеті жоқ,именно АИДА деген қызға. Подругамның айтуымен барып, барғаныма өкініп қалдым. Чистка жасатқаныма 1.5 жыл болса да бетім әлі жазылмады, маған 3-4 күнде кетеді деген. Бастықтары да ештеңе деп шешіп бере алмады. Басында барғанда мән бермеген екем бетімді көрсетуге 2-3 рет барып ішінің лас екенін көрдім, антисанитария .Тексеріс деген болмай ма?! Қалай осы уақытқа дейін жұмыс жасап жатқандарын. Элементарно өздерінің чай кофе ішкен ыдыстары жуылмай тұр, кисточка, спонжиктары кір. Барарда ішіне қараңыздар. Баруға вообще не советую!!!
РТ
Рауия Тугельбаева
Мастер ресниц и бровей классная, все понравилось супер, теперь постоянно буду ходит к ней.
Майра Кожагелдиева
Орал салонда наращивание ресниц перманентный макияж бровей жасаттым. Казир акция болып жатыр. Маган унады рахмет 🥰😘
Marzhan Akanova
Мастер Фархат — нағыз өз ісінің маманы! Баламның шашын өте әдемі алып берді, ұқыпты және кәсіби жұмыс істейді. Рахмет!
Гулжайнар Жанбырбаева
Фурхад мастер өз жұмысын тиянақты, баламен жақсы сөйлесіп, ойымыздағы стришканы жасап берді!
Гулжанар Бакытбек
Ужасно обслуживание на нуле.Про сервис вообще молчу отношение к клиентам плохое. Никому не советую!
НУ
Нуржан Убайдулла
Мен Орал салонга келип жургеныме 3 жылдан асты Фархат братанга алдырып журмин оте жаксы алдады Оз исинин маманы келып алдырсаныздар окынбеисыздер
Надира Калабаева
Костемтологқа жазылып сол уақытта барып 40мин күттім,келмеді звондасам свет өшіп қалған мен сізге айтуға ұмытып кеттім деп. Безответственный кісі екен
Аңсар Калманбет
Өте керемет Фархат мастер!
MN
Moldir Nono
Ужасный салон, сервис на нуле. Адамдармен сөйлесе алмайтын адамдар істеп жатыр. Как вообще не закрылись еще 🤦🏻♀️ Не позорьтесь и закройтесь лучше
Aigerim Kairatovna
Ужасный сервис,на телефон не отвечают👎
Дария Килыбаева
Фархад ағаға рақмет, балалардың көңілін аулап, неше түрлі суреттер салып береді. Өз ісінің маманы екен👍
ХХ
Х Хороший
Онша емес. Бари записьпен
Асем Ташмуратова
Сегодня записала сына на стрижку. Первый раз были в ноябре, тогда была женщина мастер, подстригла хорошо. потом ходили в другой салон. Так как спешили, решили прийти сюда. Уже другой мастер женщина. Первый минус. Сыну 3 года хотел сесть на стульчик-машину. Мастер начала говорить: «ой, мне не удобно, высоко, то-сё». Зачем тогда Вам специальный детский стул???? Дальше начала спрашивать какую стрижку, объяснила как надо. В прошлый раз мастер быстро все поняла, и под стригла. В этот то школьная или модельная стрижка спрашивает. Прошу объяснить в чем разница, так и не смогла нормально объяснить. Показала фотку как надо. В итоге: нет плавного перехода, на макушке осталось много волос, будто и не стригли, челка кривая. Просто ужаааааас…. Больше ни ногой сюда😑
ТК
Толкын Калиева
1 жылдан асты тек Фархат мырзага алдырамыз, оз жумысынын маманы баламен тез тил табысады, айткан любой прическаны жасап береди
ГМ
Газиза Максаткызы
Приятный чистый уютный салон ! Мастер Фархат мастер своего дела.
Мурадил Авамсалимов
Лучшая парикмахерская, а мастер Фархат лучший в своем деле! Советую!!
Dinkasss JM
Чистка лица
Hbbvfdxfghjkk Lljhfcdscvhtshj
Шашты жаксы алады бир жас келинщек
Сардар
Худшие стрижки, фархат вообще не умеет общаться с детьми
Алишер А
Не уважают время клиентов. Приняли запись на 3 часа, на месте говорят что еще 2 клиента на очереди. Мастер вообще не в курсе. Я оказывается должен был сразу мастеру звонить, время бронировать.
Мастер Аякуз классно стрижет
Арука 🎧🤍
Фархад мырзаға барамыз біз! 👏😍 Жұмысын өте тиянақты жасайды, әр балаға подход жасауы ерекше! Кейбір бала жыласа, сөйлесіп, түсіндіріп жібереді 🥰
Айжан Сейткулова
Oral салонына екінші жыл, барбер Фархат мырзаға ұлымның шашын қидырамыз! Басқа мастерге, басқа жерге ұлым барғысы келмейді. Фархат мырза өз ісінің шебері! Ризамыз! ✊🏻. Рахмееет
ГЛ
Гульдана Ли
Орал салонында улымнын шашын кыйдырамын Фархатка, оте жаксы кияды, клиенттермен жаксы тил табысады ,жумыстарыныздын жемисин кориниздер🙏🙏🙏👌
Anelya S
ББ
Бактияр Бактыбай
Қызмет көрсету жоғарғы деңгей
Марал Кайрат
Шугаринге кеше барганмын, тәтенің атын білмеймін, бірақ тез әрі ауыртпай жасайды екен. Опыты бары көрініп тұр. Рахмет, болашақта тағы келетін ойым бар🩷
ОА
Оразхан Аббытов
Очень хороший салон, парикмахер Фархат хорошо знает свою работу. Хожу к нему на протяжении 7 лет.
diana kenzhebekova
Ужасный салон! Записалась на выпускной вечер испортили весь образ! Не умеют делать макияж и прически сделали как 2016-2017 годах ужасно просто
Alikosh ALIKOSH
Очень долго
MS
Medet Sundetov
Хороший Салон Фархат Оте керемет алады..
Мухит Мырзабеков
Өте керемет шаш алады Фархат братан оддуши
ТМ
Тимур Мусанов
Хожу с сыном к Фархату уже 3 года! Отличный мастер/ барбер! Если сравнивать с мастерами других салонов , где я побывал практически везде, в районе нет равных мастеров! Всем рекомендую!
SA
Shugla Aikyn
Өте жақсы керемет балық мастерлер
ЛС
Лиза С.М
Хороший салон , мы ходим Фархату мастер очень классный советую , мои мальчики довольные 😄
Ali Shak
отлично место. Хорошее расположение, цены приемлемые. персонал вежливый. Рахмет барберу Фархату,! рекомендую.
ЖС
Жансултан Сабит
Оте жаксы шаштараз Ер адамдарга Фархат бар оте керемет алады шашты осы салонда 1жылдан асты келип журмин барлыгы кушти келиниздер
AI
Assel Imanbekova
Ужасный салон! Записовала дочку и себя на 17:00. Обслужили только дочу, я сидела ждала 45 минут, хоть и говорила что на одно время записать! Лучше не ходить антисанитария !
Nurzhigit Yergeshov
Год стригусь, все нравиться
MK
Medina Kasymbai
Салон просто говно👎. Записалась на 15:00 попросили подождать пару минут так как парехмахер делала укладу (женщине у которой были короткие волосы ) . И приняли меня только в 15:40 я ждала 40 минут за это время можно было уже сделать эту укладку !! Начали мыть голову она со своими руками в глаза мажет этот шампунь и отвлекается всё время👎 дала полотенце воняет ужасно как будто 1 полотенцем там всем вытерали 🤮 пока ждала пока парехмахер закончит с укладкой вся спина (вещи) стали мокрыми. Начали стрич волосы она все слишком коротко сделала😨 хотя заранее я её предупредила что она не делала слишком коротко и показала ей фото на это она ответила: выростя быстро волосы 😑. Во время стрижки она всё врем спрашивала как ей стрич волосы типа она это не умеет делать или в чём проблемы🤨. Само помещение грязное. Видно что не моют😒 Сервис ужасный ‼️‼️.
ЕЗ
Е З
Керемет салон! Барлық персонал өз істерінің маманы. Қашан барсаңда бәрі күліп қарсы алады. Барлық процедураларды жасатып жүрмін, осы салонның тұрақты кілентімін. Істеріңізге сәттілік!!! Орал молодец!!!!
UN
Ulya Nasyrova
Ужасный салон и «мастера»!!! Записалась на маникюр , мало того что мастер опоздала на 20 минут, так еще это была вовсе не мастер а как я поняла ученица потому что она общалась при мне же с другой женщиной что она сегодня педикюру обучалась, даже не предупредили что будет ученица Отвратительно сделала все края где кожа мне спилила до крови полный ужас, отвратительный сервис
Aigerim Nursalimova
Шугаринг жасаган кыз клиентти сыйламайды телефонмен сойлесип и дурыс алмайды маникюр педикюр вообще дурыс жасамайды педикюр келеси куни тусип калды клиентти сыйламайды окиништи Оралхан тате советую Жаксы мастерлар алыныз салонынызга
ТК
Татьяна Ким
Фархан очень хороший мастер, сын только у него не плачет, ко всем остальным ходили крики оры, а тут все замечательно, и стригет отлично!!!!