Болашак-2050
BT
Bolat Tastaganov
👍
Акерке Бортебаева
Болашақ-2050 балабақша ұжымына рақмет.Соның ішінде “Айгөлек”тобы апайлары Сымбат Маратқызына Арай апайға ерекше алғысымды білдіремін.Әрдайым ұйымдастырған мерекелік іс -шаралар жоғары дәрежеде өтеді. Балаларды сеніп тапсыруға болады.
Akmaral Kilybaeva
Балабақша тәрбиешілері өте жақсы. Балалармен тез тіл табысады. Сымбат Маратқызы өте білімді , білікті маман . Арай апайымызда өте керемет. Кішкентай қызым бірден үйренісіп кетті балабақшаға
MM
Meruert Myssyr
Болашақ 2050 балабакшасына барып жүргенімізге 2 жыл болды. Балабақша өте жақсы. Тәрбиешілері әр баламен жеке тіл табыса алады, өте керемет мамандар. Алғысымыз шексіз.
АЗ
Адалят Зуламова
Кушти керемет балабакша👍👍
ZE
Zhazira Ernazarova
Керемет балабақша🔥 Осы балабақшаның 4 жыл түлегі болып болашаққа қадам бастық Акимова Рашидям Майданқызна алғысымыз шексіз!!!❤️Қимаймыз
ХК
Ханым Кожакельдиевна
Детский сад Болашак -2050 большой двор, большые комнаты, чисто, вкусно и сытые довольные детки. Мой девочки ходят с удовольствием. Воспитатели очень хорошие, отзывчивые, ответственные люди. Спасибо что вы есть у нас...
КА
Куаныш Анарбек
Болашақ-2050 балабақшасының ұжымына көп рақмет. Тәрбиешілері Жанар апайымызға,Шекер апайымызға, Арай апайымызға ерекше алғыс айтамыз. Өте еңбекқор,балалармен тез тіл табысып, әртүрлі ойындар арқылы балаларды қызықтыра алады.
Азиза Акилбекова
Мен “Болашақ 2050”балабақшасында 8 жыл жұмыс істеп келемін . Көп тәжрибе жинадым,оқыдық,өстік. Алғысым шексіз .Құрылтайшысы Нұрлыбаева Аятхан апаға рахмет айтамын . Алла разы болсын сізге.
А7
Айгуль 777
Балабақша жақсы,апайлар оданда керемет,білімді,мың алғыс айтудан шаршамаймын.Рашидям Майданқызы әрқашан журегімізде қаласыз,еңбегі өте көп.Баланы журегімен қабылдап алған балалардың екінші анасы болды.Балабақшаны,апайды қимаймыз
Azya Akrimova
Детский сад очень хороший , педагог Акимова Рашидам очень внимательная, ответственная, отзывчивая . Спасибо Вам 🌸
Д
Динара
Замечательный детский сад, посещаем с двух лет, педогогический состав на высшем уровне, особый подход к каждому ребенку. большая територия во дворе с каруселями и горками, отдельные от игровых комнат спальни для детишек. Расположение тоже хорошее, не далеко от автобусной остановки. В целом не жалеем что выбрали именно этот сад. Спасибо руководителям, воспитателям и няням сада "Болашак 2050". Успехов вам и процветания!!!
Динара Мукамеден
Болашақ-2050 өте жақсы балабақша. Тәрбиешілері де жақсы адамдар. Балам қызығушылықпен барады.
A К
Телефон нөмер жазып қойсаңыздар жақсы болар еді
ГО
Гузеля Олатаева
Уже третьего ребенка родила уже заканчиваем в этом году😁 садик мне очень нравится вежливый персонал,кухня вкусная все свежое Уже как открылся ходим страшему сыну 13 лет первый наш садик и последний 😂💯теперь дай Аллах внуки будут ходит в этот садик Спасибо нашей апайке Сымбат Азиза Арай Лаура я вас уважаю знаем уже больше 10лет друг друга
SP
Sabrina Polat
Номер бересиздерма ?калай хабарлассак болады?
Дильбар Х.
Өте керемет бала бақша, балаңызды сеніп тапсыруға болады, тәрбиешілері де тамаша кісілер, көмекшілеріде жылдам жвлы жүзді, Администраторы жарқын жылы күлімдеп қалған екен, балаларыма бала бақша ұнады. Көп рақмет
Бч
Болашак-2050, частный детский сад
4 июля 2024, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам 😌 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
Ляззат Баха Bahina
Здравствуйте нам нужна русская группа,дочери 5 лет в июле Хотела уточнить есть ли развозка
Тлеужан Кусайын
Можно узнать ваши контактные номера пожалуйста?
Adina Akhtayeva
Хороший детский сад
GO
Guzelya Olataeva
Самый хороший качественный садик у нас на районе Кайрат. Уже как ходим в это где то 6 .7 лет воспитатели очень вежливые особенно Жулдыз апай и Сымбат Айсара ставлю 5